sayma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):ojjjj duuuuuuuuuuuuuuzo wywalam te przy kanalku rozmazane reszty jeszcze nie widzialam ;) jedno z patykiem super :D i jedno portretowe takiej jednej Pani ;) przy kanalku kicha foty ale jedno na gorce slooooooodkie zooołzowata duuuszo dawaj foty booo........................ :chainsaw: Quote
Ka-ka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 te!! Hitchock od fotek!! dawaj zdjęcia, bo nie zdzierżę :evilbat: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Sama nie daje a na innych napiera :-? 8) Quote
Ka-ka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 słuchaj no, Ty dręczycielu niepospolity :evilbat: choćby nie wiem, jak się pomazało...to napewno coś się znajdzie, skoro tyle nastukałaś 8) idę teraz z dzieckiem na spacerek, a potem zmykam na zlot potłuczonych i poturbowanych bab :lol: jak tu wróce wieczorem, to maja być jakieś fotki, anwet, jak rozmazane i w ogóle, bo jak nie, to.......... :evil: Quote
sayma Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Ka-ka']słuchaj no, Ty dręczycielu niepospolity :evilbat: choćby nie wiem, jak się pomazało...to napewno coś się znajdzie, skoro tyle nastukałaś 8) idę teraz z dzieckiem na spacerek, a potem zmykam na zlot potłuczonych i poturbowanych bab :lol: jak tu wróce wieczorem, to maja być jakieś fotki, anwet, jak rozmazane i w ogóle, bo jak nie, to.......... :evil: a jesli moge spytac to co to za zlocik potłuczonych i poturbownych bab?? (bo ja chyba ja zwykle nie w temacie :oops: :oops: ) ka-ka widizalm foteczki u Ciebie na tropiczku są niesamowite szczegółnie ta ostatnia :angel: :D DEBE please bo ja juz czasiku nie mam a tak bardzo bym chciala chociaz ciuuuuteczkę zobaczyć :roll: :evil: :nonono2: Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 O kurcze dbsst a skad masz taka fajna maskotkę na biurku? A nie to nie maskotka to Szpila :angel: Szpila a co Ty tam robisz? :o Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 hahahahahah Agga dooooobre sluchajcie foty sa fatalne Maga koniecznie musimy powtorzyc bo az mi wstyd za te foty :( qrde nie jestem foto zloto ale to co zaprezentuje teraz to bedzie foto kicz ;( Leon fatalnie przedstawiony :( SLICZNA pani tego pana ;) i ten pan :D Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst zdjecia całkiem mozliwe :lol: A ta szpila na biurku no nie moge sie napatrzeć. POkazałam mamie i też jej się podobała. Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Zdjęcia narescie!!! Wcale nie sa fatalne!!!Alez Leonek się nabiegal i Szpila :o I łapki myły :lol: Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='dbsst'] Jak zgodnie biegną z patykiem :o Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 jaka zgoda... dbsst Sara czeka na Ciebie :wink: Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ale Leonek ma spojrzenie obgryzając tego patyczka :o Jakby chciał powiedzieć "Spadaj to moje" :lol: Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Walki psów organizowaliście? :o :lol: :lol: Quote
Recommended Posts