Daga_i_Oskar Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ile zdjęci Szpiluni :o ale super :lol: :lol: Szpilunia z uszkami do góry wygląda rewelacyjnie :D w ogóle moja królewna jest debesttt :D :D :D Quote
niunka91 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ona jest niemożliwa kiedyś poświęciłam się, i przeglądałam cały topic, ona jest śliczna, taka śmieszna :D Moje złotko kochane :D słoneczko :D peeeereeełka :lilangel: :buzi: :buzi: :buzi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
anetta Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Superbokser :lol: http://img418.imageshack.us/img418/3265/img12528gt.jpg cudne foty!!!! normalnie na tapetke si enadaje http://img418.imageshack.us/img418/6331/img12725bu.jpg 8) Quote
agabass Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 o widzę, ze Debe odżyła i Szpilka kochana się pojawiła w zdjęć całej okazałości tak trzymać Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 :o o matko i corko jakie grono liczne tu zajrzalo :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: niunka91 WITAAAAAAAAAAAAMY ;) nie wierze ze systko przejzalas WIELKIE brawo :D i :buzi: jestescie toffani ze jeszcze tu zagladacie :D :iloveyou: Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 i dla Aggi Szpila ala Sarcia ;) jakos tak mi sie to zdjecie kojarzy ;) Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ja też zawsze wszystko oglądam 8) ale nie komentuję, bo brak mi słów, jak Szpilka super wychodzi na zdjęciach 8) Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Maga100 napisał(a):ja też zawsze wszystko oglądam 8) ale nie komentuję, bo brak mi słów, jak Szpilka super wychodzi na zdjęciach 8) hahahah to tak jak ja ja przed sekunda bylam u Ciebie ale jakos tak mi odwagi nie starczylo zeby sie ujawnic ;) Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='dbsst'] hahahah to tak jak ja ja przed sekunda bylam u Ciebie ale jakos tak mi odwagi nie starczylo zeby sie ujawnic ;) no widzisz, takimi cieniami jesteśmy 8) koniec remontu? Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Koniec remontu "wlasciwego" jeszcze tylko cementowanie po rurach gazowych a jutro MEGA sprzatanie qto sie pisze na spacer w niedziele (moze z Emilem jak mi go Tz nie zabierze w delegacje :x ) Quote
dbsst Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 a to znalazlam w archiwach ;) baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugi pies Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 hahaha debe chyba chcesz mnie przyprawić o jakieś psychodelicne wizje :lol: bo te ostatnie foty jakies takie są ten teges - magiczne psychodeliczne, że nie wiem czy to one czy ja :drinking: :drinking: :drinking: :oops: :lol: :wink: Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 po prostu wymiękłam.......ja się czasem zastanawiam, co popycha psy do sprawdzania stopnia obrotowości (że to tak mało inteligentnie.....ujmę :lol: ) swojej głowy 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :o :o :o ile foteczek 8) dbsst wraca do normy :wink: Szpilkulina jak zawsze The Best 8) :lol: Quote
Patka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Miłosc z wujaszkiem - boska taka uczuciowa :D Ale imprezka w lesie była każdy inny w kompanii braci :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Debe ... mi też już brakuje słów by opisać zdjęcia Szpiluni ... komplemeny mi się skończyły :lol: :lol: a te które już napisałam to trzeba pomnożyć conajmniej przez 100 :D Siuper chruper Szpilatron :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='dbsst'] qto sie pisze na spacer w niedziele (moze z Emilem jak mi go Tz nie zabierze w delegacje :x ) a gdzie i o której? 8) Quote
sayma Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 buuhahhahah ale wujaszek ma minke :D :D ] widzę, że emilek sie suuuper sprawuje :angel: :angel: tylko coś mało mało :roll: już sie nie moge doczekać aż go wezme w objecia Emileczka suuuperanckiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='sayma']buuhahhahah ale wujaszek ma minke :D :D ] widzę, że emilek sie suuuper sprawuje :angel: :angel: tylko coś mało mało :roll: już sie nie moge doczekać aż go wezme w objecia Emileczka suuuperanckiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nooo i z tym się zgadzam , zbyt mała częstotliwość wklejania nowych fotek na dogo :wink: / Sayma jak fajnie że jesteś :angel: / Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] qto sie pisze na spacer w niedziele (moze z Emilem jak mi go Tz nie zabierze w delegacje :x ) a gdzie i o której? 8) i co z tym spacerkiem ??? kto ostatecznie by szedł???i GDZIE??? bo może byśmy z Prestonkiem spróbowali tak z daleka....a potem troszkę bliżej :lol: najwyżej, jeśli sie okaże, że to dla niego narazie za dużo (a to, co dla niego jest dobrze, a co za dużo, to ciężko przewidzieć :wink:), to grzecznie pomachamy Wam łapkami z daleka i się zmyjemy Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 powiem ze pogoda mnie zalamala i brak slonca mnie przybil i nie wiem czy cos wypali ze spacerku dzisiejszego :cry: Ka-ka REWELACYJNY avi zreszta lece do Ciebie Ci to powiedziec :) Quote
XXL Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 nom w szcz... leje tez a szkoda myslalem ze z psiulami wyjde :P Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 XXL napisał(a):nom w szcz... leje tez a szkoda myslalem ze z psiulami wyjde :P u nas jeszcze nie leje ale chyba bedzie :( Quote
Recommended Posts