Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Patka napisał(a):
Po to nas masz w końcu :lol:

hehehe no ba :buzi:

Kara nie jestesmy podobni wcale ja nie widze podobienstwa (no moze charakterem )
oczki dbsst , oczki :wink:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
Patka napisał(a):
Po to nas masz w końcu :lol:

hehehe no ba :buzi:

Kara nie jestesmy podobni wcale ja nie widze podobienstwa (no moze charakterem )

Ale ja widze podobieństwo :evilbat:

Posted

O jaka krytyke chodzi?
Taka ze facet to swinia...a jednak na tych zdjęciach wydaje sie ze wcale nie, ze jednak jakis sympatyczny? chyba jakis wyjatek trafilas...

Posted

dbsst napisał(a):

mrowa mialas szanse zobaczyc torpede w realu ;) teraz musisz rok czekac :lol:

:placz: :placz: :placz:

debest jestescie pdoobni oj jestescie :D

Posted

LAZY napisał(a):
O jaka krytyke chodzi?
Taka ze facet to swinia...a jednak na tych zdjęciach wydaje sie ze wcale nie, ze jednak jakis sympatyczny? chyba jakis wyjatek trafilas...

haha ja go chowalam przez tyle lat to on wie jak z babami sie obchodzic ;)

Kara a ja nie widze ehh slepa jestem chyba ;)

Ala On ma sliczne oczy i takie dlugie rzesy i takie niebiesciutkie a moje to pomioty szare ;)

ale skoro jestesmy do siebie podobni to oki niech Wam bedzie ;)

Posted

debest napisał(a):
Ala On ma sliczne oczy i takie dlugie rzesy i takie niebiesciutkie a moje to pomioty szare

noom z tymi oczami to ja sie zgodze :oops: :wink:

A teraz dawaj Szpilcie jeszcze na dobranoc :angel:

Posted

przyznam sie,ze dlugo tu nie zagladalam :oops: ..ale bylam bardzo zajeta :oops: Szpilowe fotki z aporterkiem sa niesamowite :o :P :D ..Cudne pyszczydlo..a braciszek podobny-nie wypieraj sie wiezow krwi 8) :lol:

Posted

A czemu Szpileczka taka frasobliwa jest ? Coście jej zrobili ?

Super foty fruwalskiej szpilencji. Zwłaszcza te powiewajace uszy :lol: A tak nawiasem to ona niezła mięśniara jest :o

Młody też niczego sobie 8) Noooo, ale w końcu to twoja krew !!!

Posted

Dbsst jak zobaczyłam fotę golącego się to pomyślałam ,< dbsst odbiło że się goli :lol: :lol: :lol: ale jak przypatrzyłam się i zobaczyłam zarost dojrzałam że to man>podobni i to bardzo 8)

Posted

[quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: :roflt: oj waszka waszka :lol: :lol: :bigok:

Posted

[quote name='mrowka'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat: :roflt: oj waszka waszka :lol: :lol: :bigok:no i prawidłowe odruchy , więc wsio OK .Dbst jakby co to wszystko by w rodzinie zostało , no i Szpilka częściej by do Waszki przyjeżdżała / i my też :lol: :lol: /

Posted

[quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat:

powiem Ci w sekrecie ze 21

no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;)

a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Siostra napisał(a):
No, jestem prawie usatysfakcjonowana liczbą zdjęć :D
Prawie - bo dobrego nigdy dosyć :wink:
no jeszcze daleko do ilościowej świetności 8)

Zgadzam się :wink:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']ee tam podobni :fadein: oczy podobne ale braciszek też niczego sobie 8) ile ma lat? :evilbat:

powiem Ci w sekrecie ze 21

no prosze prosze za moim bratem sie ogladaja co za..........dogomaniaczki ;)

a Wy tylko wiecej i wiecej nie zaczepiajcie mnie tak bo sie zniechece (buuuuuuuuuuuhahahhaha) :lol: i nic wstawiac nie bede ;)no to se idę do Ozzinkowej :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhhh za młody :sadCyber: albo inaczej - to ja za stara :placz:

:silly:

eetam to on za mlody ;)

jestem sobie pappy