Maga100 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 niedługo bedziemy musiały zrobić pododdziały naszego klubu: dla tych, co mają służbowe, dla tych, co mają nadzieję mieć i dla tych, co nie mają nadziei mieć w najbliższej pięciolatce :evil: Jakby ktoś miał watpliwości - zapisuję się do ostatniego :-? Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alfik napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( A ja to co :evil:oj a zgłaszałaś wcześniej swoją kandydaturę :-? :lol: ok wchodzisz do Klubu Maga , dobry pomysł ale nie wiem czy nie za bardzo przygnębiający :-? Quote
sayma Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink: Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: Quote
sayma Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: nioo ale my wszystkie zebrania będziemy uwieczniac za to :wink: :D Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: nioo ale my wszystkie zebrania będziemy uwieczniac za to :wink: :D a kiedy pierwsze spotkanie :roll: Quote
sayma Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='Alka']dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: nioo ale my wszystkie zebrania będziemy uwieczniac za to :wink: :D a kiedy pierwsze spotkanie :roll: hmmm jak Kara nam siedzibę wyszykuje :wink: :D Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: nioo ale my wszystkie zebrania będziemy uwieczniac za to :wink: :D a kiedy pierwsze spotkanie :roll: hmmm jak Kara nam siedzibę wyszykuje :wink: :Dno to marne szanse bo KaRa sie teraz po szkole włóczy :lol: :lol: Quote
Weron_ciau Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Maga100 napisał(a):niedługo bedziemy musiały zrobić pododdziały naszego klubu: dla tych, co mają służbowe, dla tych, co mają nadzieję mieć i dla tych, co nie mają nadziei mieć w najbliższej pięciolatce :evil: Jakby ktoś miał watpliwości - zapisuję się do ostatniego :-? a czy istnieje klub tych co aparat mają ale nie mają czego fotografować? jak tak to się zapisuje :roll: Quote
KaRa_ Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala :( a moja i Dagi ważna funkcja w Stowarzyszeniu to sie juz nie liczy :roll: :cry: :wink:no tak ale nam przykro że wy Cyfrówkowe :( :wink: nioo ale my wszystkie zebrania będziemy uwieczniac za to :wink: :D a kiedy pierwsze spotkanie :roll: hmmm jak Kara nam siedzibę wyszykuje :wink: :Dno to marne szanse bo KaRa sie teraz po szkole włóczy :lol: :lol: Hihi już się nie włóczy ma 3 dni wolnego :lol: Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 qurcze moze uda mi sie dzis posiedziec przy dgm mamy parkiet robiony i cuchnie lakierem :/ ale moze cosik wrzuce coraz bardziej kumam Emila ;) chyba :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 dbsst napisał(a):qurcze moze uda mi sie dzis posiedziec przy dgm mamy parkiet robiony i cuchnie lakierem :/ ale moze cosik wrzuce coraz bardziej kumam Emila ;) chyba :DŻYJE :angel: :angel: :angel: no koniecznie wrzucaj cosik Emilowego :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ja tez czekam na foty z Emila :lol: :lol: :angel: :angel: Quote
Wind Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 debesciaku, Cos mi w mailu obiecalas ;) I co? :evil: :D :D :D Czekam Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 dbsst napisał(a):qurcze moze uda mi sie dzis posiedziec przy dgm mamy parkiet robiony i cuchnie lakierem :/ ale moze cosik wrzuce coraz bardziej kumam Emila ;) chyba :D A fotecki where są?!?!?! Moja droga do roboty :P !!! Chcemy Szpileczki!!! BUNT!!! BUNT!!! BUNT!!! Przy okazji do Herkowej galerii zapraszam ;) paździoszki Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Wind to dla Ciebie obiecane zdjecie (jestem z siebie dumna :D jedno na milion w miare wyszlo :D ) niestety nie udalo mi sie w orginale zaladowac :/ za duuuuuuuuze w orginale duzoo lepsze a to zrobil moj TZ :D a to moje :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Szpilunia wóciła i to w nowym obiektywie Emilkowym !! Super Debe ... tylko częściej tu wpadaj bo smutno siakoś takoś bez was :D Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 :o :o :o :o :o :o Jedno ocko niebieskie drugiem zielonem :o :lol: Ale Szpilcia jak zwykle cuuudowna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: paździoszki :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 postaram sie wpadac czesciej juz niedlugo konczy sie remont mam takanadzieje przynajmniej Quote
Recommended Posts