Maga100 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst to tak jak ty Maga , też ciężko o twoje towarzystwo / chyba zostanę abstynentką :wink: / to lepsze niż picie do lusterka :lol: pamietaj, to się zawsze źle konczy 8) :lol: Quote
arima Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alfik napisał(a): http://alfiorek.webpark.pl/ Zapraszam na stronę mojego Alfiorka!!!! :o :D :P Quote
Alfik Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 daga10011 napisał(a)::o :o :o :P Czy to oznacza, że nie podoba się Paniom strona Niunia? Quote
Wojtek Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Hurrrra!!! Jest dbsst. A ja się martwiłem, że wyemigrowała gdzieś na bazludną wyspę, czy co? :D Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Wojtek napisał(a):Hurrrra!!! Jest dbsst. A ja się martwiłem, że wyemigrowała gdzieś na bazludną wyspę, czy co? :D no wiesz, jest to za dużo powiedziane :-? Ja bym powiedziała, że wpadła na chwileczkę i znów przepadła 8) Quote
arima Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alfik napisał(a):daga10011 napisał(a)::o :o :o :P Czy to oznacza, że nie podoba się Paniom strona Niunia? Mi sie bardzo podoba!!!!!!! :D Strasznie sie ciesze i dziękuje ,że jesteśmy w dziale przyjaciele :P Quote
dbsst Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 jestem jestem i mam.......................WYMARZONY APARACIK :angel: :angel: zaraz postaram sie cos wstawic i spadam bawic sie dalej :D Quote
Evelina Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 dbsst napisał(a):jestem jestem i mam.......................WYMARZONY APARACIK :angel: :angel: zaraz postaram sie cos wstawic i spadam bawic sie dalej :DNo to gratuluje :angel: :angel: :angel: Pamietaj nos ze soba sciereczke do obiektywu, bo bedzie pewnie non-stop ufafluniony :lol: Quote
dbsst Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 hihih za[amietam a to foty z wczoraj dzis jeszcze ani polfoty nie pstryknelam :o nie mam czasu :o ale wieczorkiem jest mecz nadrobie a teraz musze zaczac sie uczyc mojego Emilka (bo moj aparat ma na imie Emil) wczoraj z nim zasnelam :oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 dbsst napisał(a):hihih za[amietam a to foty z wczoraj dzis jeszcze ani polfoty nie pstryknelam :o nie mam czasu :o ale wieczorkiem jest mecz nadrobie a teraz musze zaczac sie uczyc mojego Emilka (bo moj aparat ma na imie Emil) wczoraj z nim zasnelam :oops: moje koffane całusne ryłko :calus: Zdradziłaś Klan bezcyfrówkowych :( Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Debe wróciła HURRA !!! i nowe fotki szpiluni cudaśne. Gratuluje zkaupu nowego aparatu Emilka Foć jak najwięcej i częściej tu do nas zaglądać, bo tęsknimy za Wami :) Quote
dbsst Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 hehehe mam nadzieje ze Emil sie sprawowac bardzo dobrze bedzie ;) dziekuje za mile slowa :D Alu tak zdradzilam klan :( chyba zeby uznac Emila za mojego syna :lol: Quote
Alka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: ) Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Quote
Magda-Amir Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ala ja też sie dopisuje do Waszego klanu bezcyfrówkowych :roll: aa Debesciara sie pojawila i wraz z nia Szpilaa :angel: :angel: :D śliczna modreczka dobrze znowu ja widziec :wink: Quote
Alka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 ależ ta Alicja skrupulatna. :wink: :D Prezes całą gębą... :evil_lol: ...czyli nie jesteśmy osamotnione! :D Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alka napisał(a):ależ ta Alicja skrupulatna. :wink: :D Prezes całą gębą... :evil_lol: ...czyli nie jesteśmy osamotnione! :D a cyfrówkowa Hania jest Kosmetyczką Wnętrz 8) :lol: Quote
Agga Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 dobry boze co to jest.... :o Moja księżniczka na czymś takim śpi? :o Dbsst wstyd...Księżniczki spią na porzadnych łóżęczkach... SZPILECZKA :calus: Quote
Weron_ciau Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 dbsst napisał(a):hihih za[amietam a to foty z wczoraj dzis jeszcze ani polfoty nie pstryknelam :o nie mam czasu :o ale wieczorkiem jest mecz nadrobie a teraz musze zaczac sie uczyc mojego Emilka (bo moj aparat ma na imie Emil) wczoraj z nim zasnelam :oops: dbsst bardzo oryginalny pomysł z nazwaniem apartu ;) A szpila albo pociemniała albo mi sie zdaje albo aparat robi ciemne fotki... a ja mam apart ale nie mam komu fotek robic :( Pozdrawiam wrs Quote
Siostra Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ej, ej, ej - a ja to co? Przecież wzięłyście mnie na członka honorowego jako posiadacza cyfrówy słuzbowej, przypominam :D debe złota, dobrze,że już jesteście. Przy okazji wpadnij do Nandy i Niuńki pooglądać nowe foty, zapraszamy :D Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Siostra napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( Ej, ej, ej - a ja to co? Przecież wzięłyście mnie na członka honorowego jako posiadacza cyfrówy słuzbowej, przypominam :D debe złota, dobrze,że już jesteście. Przy okazji wpadnij do Nandy i Niuńki pooglądać nowe foty, zapraszamy :D oj Siostra , pominąwszy przez przeoczenie albo przez wrażenie ze ty już prywatnie cyfrówkowa bo dużo fot ostatnio miałas :wink: ok wracamy honorowe członkostwo 8) A dbsst jak nie było tak nie ma :( Quote
Alfik Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):dbsst ,gratuluję aparaciku! :thumbs: :thumbs: no niestety wypisujemy dbsst ze stowarzyszenia bezcyfrówkowych ( jak tak dalej pójdzie to zostaniemy tam same z Alicją :evil: )Alka to została jeszcze PIKA , asher , anetta , Maga i MY :( A ja to co :evil: Quote
Recommended Posts