BeaC Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ...........:razz::razz::razz: mamusia .Też się cieszy???? witka wygłaskaj szpilca łode mnie:loveu: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol: jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol: jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol: to zaczynaj się pakować ...pamiętaj o kartonach na długie jesienne noce :loveu::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Ha, Debestka u Mamuni... Pozdrówki dla Mamuni... Czy Mamunia przezyła równiez I Wasza noc...? pzdr. Tymczasowo nie miszekam u Mamuni ---- szykuję sie na wakacje :D pakuje walize i siuuuuuuuuuuuuu po powrocie pozdrowie :D Jaką nasza noc?? [quote name='BeaC']...........:razz::razz::razz: mamusia .Też się cieszy???? witka wygłaskaj szpilca łode mnie:loveu: Mama pewnie mniej sie cieszy ze ma znowu garba na głowie hahahha szczególnie jak buszuje w Jej kosmetykach hahahhahhha narazie dałam Mamci "spokój" Szpilka rozwalona na mnie znowu mam ja wygłaskać czy wymiziać a moze wyszpikować :evil_lol: [quote name='clockwork']nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol: jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol: Zapraszam pod most Poniatowskiego remontują będzie jak znalazła ;) kartomaty mamy nie musisz brać do Mamuni Cie nie wpuszcze bo mi jeszcze Ją ukradniesz razem z obiadkami hahahhahahaha to jak wielkie teraz mam zrobić te drzwi hahahhahaha Quote
dbsst Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Ha, Debestka u Mamuni... Pozdrówki dla Mamuni... Czy Mamunia przezyła równiez I Wasza noc...? pzdr. Tymczasowo nie miszekam u Mamuni ---- szykuję sie na wakacje :D pakuje walize i siuuuuuuuuuuuuu po powrocie pozdrowie :D Jaką nasza noc?? [quote name='BeaC']...........:razz:mamusia .Też się cieszy???? witka wygłaskaj szpilca łode mnie:loveu: Mama pewnie mniej sie cieszy ze ma znowu garba na głowie hahahha szczególnie jak buszuje w Jej kosmetykach hahahhahhha narazie dałam Mamci "spokój" Szpilka rozwalona na mnie znowu mam ja wygłaskać czy wymiziać a moze wyszpikować :evil_lol: [quote name='clockwork']nie było mnie jakiś czas... ale to temu że nie zmieściłam sie przez drzwi :evil_lol::evil_lol: jak Alicja z panem C. bedą jechali do cia na rehabilitacje- zabiore sie z nimi .. ma mamcia tyle miejsca czy mamy wziąć psiwory i R. ugości nas pod mostem?? :razz::evil_lol::evil_lol: Zapraszam pod most Poniatowskiego remontują będzie jak znalazła ;) kartomaty mamy nie musisz brać do Mamuni Cie nie wpuszcze bo mi jeszcze Ją ukradniesz razem z obiadkami hahahhahahaha to jak wielkie teraz mam zrobić te drzwi hahahhahaha Quote
dbsst Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']to zaczynaj się pakować ...pamiętaj o kartonach na długie jesienne noce :loveu::evil_lol: oooooooooooo a dlaczego tego posta nie widziałam?? Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='dbsst'] Zapraszam pod most Poniatowskiego remontują będzie jak znalazła ;) kartomaty mamy nie musisz brać do Mamuni Cie nie wpuszcze bo mi jeszcze Ją ukradniesz razem z obiadkami hahahhahahaha to jak wielkie teraz mam zrobić te drzwi hahahhahaha kropki i przecinki ci ukradli :diabloti: a drzwi jak dla mnie to garażowe najlepiej :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 dobrze ze spacje robie tak sie rozleniwiam ze chyba zaraz zasne przed kompem a zresztą znaki interpunkcyjne sa przereklamowane hahahaahahahhaha drzwi garazowe powiadasz hmmmmmmmmmm bedzie ciezko ale dla ciebie wsio :evil_lol: ------->teraz mi rogi wyrosły :eviltong: Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='dbsst']dobrze ze spacje robie tak sie rozleniwiam ze chyba zaraz zasne przed kompem a zresztą znaki interpunkcyjne sa przereklamowane hahahaahahahhaha drzwi garazowe powiadasz hmmmmmmmmmm bedzie ciezko ale dla ciebie wsio :evil_lol: ------->teraz mi rogi wyrosły :eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='dbsst']oooooooooooo a dlaczego tego posta nie widziałam?? bo ja taka cicha , skromna , niezauważalna jestem :loveu: chyba ze Ty oślepłaś :diabloti: [quote name='clockwork'] kropki i przecinki ci ukradli :diabloti: w tej stolycy wszystko kradną :diabloti: a drzwi jak dla mnie to garażowe najlepiej :evil_lol::evil_lol: tak tak potwierdzam ...strasznie się spasła :diabloti::evil_lol: Quote
bigos Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dbsst napisał(a): kartomaty :grin::grin::grin::grin::grin: Wpisuję to jakże nowatorskie słówko do mojego słownika dobre jest Quote
dbsst Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 wpadłąm się popapatać jutro jadę na wakacje :multi::multi::multi::multi: na kurde cały tydzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najfajniejsze jest to ze bede spała w.......TAK JEST W ŁÓŻKU.......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to :hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Miłego tygodnia, Debestko! Wracaj wypoczeta! Pzdr. Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 :razz::razz::razz:jedziesz przez Rybnik :cool1:... :hand: Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ooo.... masz... i pojechała... :roll: :diabloti: jak akurat zajrzałam, to bezkrólewie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie przejmuj sie Basiu, to jak i w moim przypadku ;) Quote
Maga100 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 oo, jakie zmiany :crazyeye: to już nie ma was TAM? :-( a gabinecik jest? Quote
dbsst Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='malawaszka']O! nastepna szczesciara :hand: było mineło :placz: [quote name='Asiaczek']Miłego tygodnia, Debestko! Wracaj wypoczeta! Pzdr. dzięki wypoczełam strasznie ale wróciłam do bezdomu i czuje sie na nowo hmmmm bezdomna hahahhaa [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:jedziesz przez Rybnik :cool1:... :hand: nie ale czesto bywałam u Rydzewskiego :cool1: [quote name='basia2202']ooo.... masz... i pojechała... :roll: :diabloti: jak akurat zajrzałam, to bezkrólewie :evil_lol: ale już jestem hahhaha [quote name='Wyjątek']Nie przejmuj sie Basiu, to jak i w moim przypadku ;) łe tam nie przesadzajcie Laski [quote name='Maga100']oo, jakie zmiany :crazyeye: to już nie ma was TAM? :-( a gabinecik jest? nie ma nas tam w tajemniczym ogrodzie :-( gabinet jest i ma się dobrze na szczescie moje całe wróciliśmy zdjęć kilka mam ale nie moge wstawić bo nie mogę znaleźć płyty z photoshopem więc jeszcze proszę o cierpliwość jeśli w ogóle ktos będzie chciał oglądać takie foty hahahhaha było bardzo extra niestety krótko :-( jestem wicemistrzem w srzelaniu z wiatrówki mistrzem pływackim w stylu dowolnym pozapodjum w karcianym planowaniu no i jestem super ciocia to tyle :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 dbsst napisał(a): jestem wicemistrzem w srzelaniu z wiatrówki mistrzem pływackim w stylu dowolnym pozapodjum w karcianym planowaniu no i jestem super ciocia to tyle :evil_lol: Wszechstronna ta nasza Debestka!:loveu: Witaj Wypoczęta Kobieto! Pzdr. Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='dbsst']było mineło :placz: tak bywa :cool1: nie ale czesto bywałam u Rydzewskiego :cool1: aaaaa Rydzewskich Ci tam jak psów:roll: ale wiem że jest w okolicach Ełku jakowyś hotelik :razz::razz: nie ma nas tam w tajemniczym ogrodzie :-( szkoda :-( wróciliśmy zdjęć kilka mam ale nie moge wstawić bo nie mogę znaleźć płyty z photoshopem więc jeszcze proszę o cierpliwość jeśli w ogóle ktos będzie chciał oglądać takie foty hahahhaha poczekam :cool1: było bardzo extra niestety krótko :-( jestem wicemistrzem w srzelaniu z wiatrówki mistrzem pływackim w stylu dowolnym pozapodjum w karcianym planowaniu no i jestem super ciocia to tyle :evil_lol: mamy to rodzinne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Mła Powrócona Sis :multi::loveu: Quote
dbsst Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Wszechstronna ta nasza Debestka!:loveu: Witaj Wypoczęta Kobieto! Pzdr. Witaj muła kochana :loveu: [quote name='Alicja'] mamy to rodzinne :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Mła Powrócona Sis :multi::loveu: Ano jest hotelik Rydzewski i sklep Rydzewski :eviltong: Rydzewskich ci tam pod dostatkiem :lol: Chyba sis przewrócona hahhahaha Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='dbsst'] Ano jest hotelik Rydzewski i sklep Rydzewski :eviltong: Rydzewskich ci tam pod dostatkiem :lol: Chyba sis przewrócona hahhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze leżysz ;):eviltong:....było pozdrowić ziomali Pana C.;) Quote
dbsst Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 dzis koło 15 jestem na fortach :cool1: Quote
malawaszka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 qrde to wsiadam z auto - może zdażę :evil_lol: Quote
Recommended Posts