Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D no jak to co :roll: jak było na kursiku :wink: :lol: Quote
sayma Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D no jak to co :roll: jak było na kursiku :wink: :lol: na kursiku było superancko robiłysmy igiełki :angel: :angel: :angel: tylko niestety na samym poczatku skręciłam sobie nogę :roll: :D (ihihih bo ja jak zawse musze gdzies w dziwne miejsca włazić :roll: ) Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D no jak to co :roll: jak było na kursiku :wink: :lol: na kursiku było superancko robiłysmy igiełki :angel: :angel: :angel: tylko niestety na samym poczatku skręciłam sobie nogę :roll: :D (ihihih bo ja jak zawse musze gdzies w dziwne miejsca włazić :roll: ) wow to może doczekam tych obiecanych przez dbsst :wink: A gdzie wlazłaś :roll: :lol: Quote
sayma Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D no jak to co :roll: jak było na kursiku :wink: :lol: na kursiku było superancko robiłysmy igiełki :angel: :angel: :angel: tylko niestety na samym poczatku skręciłam sobie nogę :roll: :D (ihihih bo ja jak zawse musze gdzies w dziwne miejsca włazić :roll: ) wow to może doczekam tych obiecanych przez dbsst :wink: A gdzie wlazłaś :roll: :lol: ihihh pomyliłam drzwi, było ciemno i .... spadłam ze schodów debe juz w drodze do domu :wink: :D a ja właśnie zaraz bedę robiła igiełkę Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D no jak to co :roll: jak było na kursiku :wink: :lol: na kursiku było superancko robiłysmy igiełki :angel: :angel: :angel: tylko niestety na samym poczatku skręciłam sobie nogę :roll: :D (ihihih bo ja jak zawse musze gdzies w dziwne miejsca włazić :roll: ) wow to może doczekam tych obiecanych przez dbsst :wink: A gdzie wlazłaś :roll: :lol: ihihh pomyliłam drzwi, było ciemno i .... spadłam ze schodów debe juz w drodze do domu :wink: :D a ja właśnie zaraz bedę robiła igiełkę 8) komu :roll: po ciemku spadłaś :-? prawdziwy skaut nosi ze sobą latarkę :wink: :lol: Quote
dbsst Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam :o debeściaczek :angel: :lol: Quote
Siostra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No, nareszcie ciocoa debe wróciła :D Najwyższy czas!!!! Quote
Alfik Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam To się Panienka rozpisaŁa :evil: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alfik napisał(a):dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam To się Panienka rozpisaŁa :evil: no aż iskry spod klawiatury poszły :x Quote
agabass Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 cieszymy się z powrotu Debe fajnie , ale mało. :cry: Quote
dbsst Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 KLAWIATURA MI SZWANKUJE I KOMP SIE BUNTUJE JUZ DZIS STRACILAM TROCHE DANYCH QRDE BELELEL LELELEELE :D IGIELKI GOOOOORA :) Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 dbsst napisał(a):KLAWIATURA MI SZWANKUJE I KOMP SIE BUNTUJE JUZ DZIS STRACILAM TROCHE DANYCH QRDE BELELEL LELELEELE :D IGIELKI GOOOOORA :) no tak ty pewnie igiełki próbowałaś na kompie :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ooooo witaj Igielnico ! 8) 8) 8) witaj i żegnaj :-? Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Ooooo witaj Igielnico ! 8) 8) 8) witaj i żegnaj :-?dbsst to tak jak ty Maga , też ciężko o twoje towarzystwo / chyba zostanę abstynentką :wink: / Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: tak też myślałam... :roll: :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: tak też myślałam... :roll: :lol: ale podobno myślenie ma przyszłosć :wink: :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: tak też myślałam... :roll: :lol: ale podobno myślenie ma przyszłosć :wink: :lol: mam nadzieje :lol: i oby zostało kiedyś nagrodzone :D Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):[quote name='dbsst']jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: tak też myślałam... :roll: :lol: ale podobno myślenie ma przyszłosć :wink: :lol: mam nadzieje :lol: i oby zostało kiedyś nagrodzone :D no naprzykład fotkami Szpilencji :wink: Quote
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='Magda&Amir'][quote name='dbsst']jestem i narazie tyle bo padam jutro systkim podziekuje i w ogole na kursie super IGIELKI GOOOOORA :D :buzi: spadam łooo dbsst wielki powrót :D no tot eraz może jakies foty ? :evilbat: :evilbat:to se jeszcze poczekamy :-? 8) :lol: tak też myślałam... :roll: :lol: ale podobno myślenie ma przyszłosć :wink: :lol: mam nadzieje :lol: i oby zostało kiedyś nagrodzone :D no naprzykład fotkami Szpilencji :wink: dokładnie :D to se jeszcze poczekam... Quote
Recommended Posts