sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 kooofane jesteście :buzi: ale moze nam się uda jakies fajne foooteczki zrobic w poznaniu :wink: :D Quote
Magda-Amir Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no musi być jakaś rekompensata za nieobecnosc 8) wiec nie ma ze moze :D Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 sayma napisał(a):kooofane jesteście :buzi: ale moze nam się uda jakies fajne foooteczki zrobic w poznaniu :wink: :D 8) koniecznie :wink: Quote
KaRa_ Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 sayma napisał(a):kooofane jesteście :buzi: ale moze nam się uda jakies fajne foooteczki zrobic w poznaniu :wink: :D U mnie zrobicie foteczki :evilbat: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):kooofane jesteście :buzi: ale moze nam się uda jakies fajne foooteczki zrobic w poznaniu :wink: :D U mnie zrobicie foteczki :evilbat:u ciebie to ty KaRa rób i zaraz wstawiaj zanim one wrócą :wink: :lol: :lol: Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ihihih no to teraz strach do Kary jechac jak ma nowy aparacik :roll: :wink: :D kolejne foteczki : zawijany Szpilatron :wink: kropkowany Szpilatronik aniołki mojjje cudooofne: o nie znowu foteczki :roll: smutaskam sie , ze mnie tyle nie bedzie z wami :cry: fotecki z pozdrowionkami :wink: :D Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Szpilatronik koffany :calus: Sayma rozpieszczasz nas :wink: / a bidulka dbsst pewnie sprząta :-? :wink: / Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Szpilatronik koffany :calus: Sayma rozpieszczasz nas :wink: / a bidulka dbsst pewnie sprząta :-? :wink: / hihi raczej się pakuje i przeklina mnie mnie, że musi jutro jechac :roll: :wink: :D Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Szpilatronik koffany :calus: Sayma rozpieszczasz nas :wink: / a bidulka dbsst pewnie sprząta :-? :wink: / hihi raczej się pakuje i przeklina mnie mnie, że musi jutro jechac :roll: :wink: :Dalbo się cieszy że TZ będzie sprzatał :wink: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 To kiedy wpadniecie? Bo teraz ja nie wiem kiedy wziąść się za sprzątanie :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Pewnie włąsnie odeszła od miski.... Ahhh dbsst dzieki za te wszystkie zdjecia coc mi wysyłasz :calus: Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Agga napisał(a): Pewnie włąsnie odeszła od miski.... Ahhh dbsst dzieki za te wszystkie zdjecia coc mi wysyłasz :calus:albo sufit malowała :lol: Quote
Siostra Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Obydwie piękne: i Pani i Psia. :angel: :angel: :angel: Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 no piekne piekne ale ja ju szpile odkopałam normalnie z drugiej strony :wink: 8) i zadnymi nowymi fotkami narazie nas nie uraczą ? :roll: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Magda&Amir napisał(a):no piekne piekne ale ja ju szpile odkopałam normalnie z drugiej strony :wink: 8) i zadnymi nowymi fotkami narazie nas nie uraczą ? :roll: :evilbat: pańcia bywa w Poznaniu na kursiku :wink: a potem jeszcze do Bydgoszczy wybywa więc foty nie prędzej jak po niedzieli :roll: Quote
Magda-Amir Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Magda&Amir napisał(a):no piekne piekne ale ja ju szpile odkopałam normalnie z drugiej strony :wink: 8) i zadnymi nowymi fotkami narazie nas nie uraczą ? :roll: :evilbat: pańcia bywa w Poznaniu na kursiku :wink: a potem jeszcze do Bydgoszczy wybywa więc foty nie prędzej jak po niedzieli :roll: łoo ale dbsst zaparacowana kobitka jest no :wink: trza czekac :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ale tu smutno bez Debe i Szpilkowatych foteczek ... dobrze ze takie male conieco miałyscie dziewczyny :) Quote
Agga Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 A ja włąsnie dzis odebrałam foteczki od fotografa...i co ja tam mam SZPILOSŁAWE!!!!! W rameczke se oprawie 8) Quote
Alicja Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Agga napisał(a):A ja włąsnie dzis odebrałam foteczki od fotografa...i co ja tam mam SZPILOSŁAWE!!!!! W rameczke se oprawie 8) :-? specjalnie to napisałaś :( tak żeby mi zrobić przykrość :roll: Quote
LAZY Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):A ja włąsnie dzis odebrałam foteczki od fotografa...i co ja tam mam SZPILOSŁAWE!!!!! W rameczke se oprawie 8) :-? specjalnie to napisałaś :( tak żeby mi zrobić przykrość :roll: Widzisz jaka z niej małpa jedna??? :wink: :evilbat: Quote
Agga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):A ja włąsnie dzis odebrałam foteczki od fotografa...i co ja tam mam SZPILOSŁAWE!!!!! W rameczke se oprawie 8) :-? specjalnie to napisałaś :( tak żeby mi zrobić przykrość :roll: Widzisz jaka z niej małpa jedna??? :wink: :evilbat: że ja małpa ??????? Ja mam szpile i dbsst :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) Quote
sayma Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ciekawe kiedy Dbsst się odezwie , a może Sayma coś nam napisze :wink: 8) a cio mam napisać :wink: :D Quote
Recommended Posts