Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dbsst napisał(a): moja coreczka :D lubi alkohol (po kim ona to ma) jak jej zabieraja flaszeczke to tak wyglada ;) jak już dali flaszkę to dlaczego zabierają :wink: Quote
Agga Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 wiesz co dbsst czasami mogłabys psu sprzatnąc te legowisko... :roll: :wink: Quote
agabass Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 przecież wszyscy wiedzą że Szpila to po panci taki pijus i ma ciągoty do "brzuchatych" butelek a co do soboty to ja pracuję do 18 więc raczej lipa Quote
daga10011 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 oj,dlugo mnie tu nie bylo :oops: .Foty rewelacja :lol: :lol: :lol: Szpilowa the best!!! Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dbsst a ja dziś wycałowałam fafle 3-miesięcznej białej boksereczce :calus: miodzio :wink: Quote
KaRa_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ile zdjęć Szpili a mnie tak dawno tu nie było :oops: :oops: :oops: Dbsst kiedy bedziesz w Poznaniu? :wink: Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Córeczka Szpileczka? To mamusia jaka? Zdrówko :lol: Quote
sayma Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst a ja dziś wycałowałam fafle 3-miesięcznej białej boksereczce :calus: miodzio :wink: ja tez kceeee fafelki 3-miesiecznej białej boksereczki wycałować :angel: :angel: Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst a ja dziś wycałowałam fafle 3-miesięcznej białej boksereczce :calus: miodzio :wink: ja tez kceeee fafelki 3-miesiecznej białej boksereczki wycałować :angel: :angel:oj to musiałabyś do nas podjechać :wink: jak tylko sie spotkam z boksią a będzie Kuba to zrobimy małej foteczkę :wink: Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 jakie uskoowe sceny :lol: :lol: słoooddkka :angel: paździoszki :lol: Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst a ja dziś wycałowałam fafle 3-miesięcznej białej boksereczce :calus: miodzio :wink: ja tez kceeee fafelki 3-miesiecznej białej boksereczki wycałować :angel: :angel:oj to musiałabyś do nas podjechać :wink: jak tylko sie spotkam z boksią a będzie Kuba to zrobimy małej foteczkę :wink: tak tak foteczkę ale musi byc sliczniusia biała kluseczka :D :D Quote
KaRa_ Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Sayma kiedy będziecie w Poznaniu? no bo już pazdziernik sie zbliza :wink: Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 KaRa_TC napisał(a):Sayma kiedy będziecie w Poznaniu? no bo już pazdziernik sie zbliza :wink:] Juz niedługo a dokładnie w ta sobotkę :wink: :D :D Quote
KaRa_ Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Sayma kiedy będziecie w Poznaniu? no bo już pazdziernik sie zbliza :wink:] Juz niedługo a dokładnie w ta sobotkę :wink: :D :D I nic nie mówiliście wcześniej? :evil: Mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :wink: Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Sayma kiedy będziecie w Poznaniu? no bo już pazdziernik sie zbliza :wink:] Juz niedługo a dokładnie w ta sobotkę :wink: :D :D I nic nie mówiliście wcześniej? :evil: Mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :wink: niooo będziemy sie starać jak najbardziej damy ci znać jak juz wszystko sie ustali. Wszystko w biegu załatwiamy :wink: :D Wkońcu trzeba czekoladki na spacerek zabrać :wink: :D Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 jestem na chwile :D nie mam zdjec bo siedze u tz w robocie :D jestem pod wrazeniem konkursu :o hahahaha Basenji jak milo Cie goscic w naszym teatrzyku ;) tesknicie :D ja strasznie jak ktos probuje dobic sie teraz na gg to niech przestanie gg nie mam :( ale jutro juz bede pelnowartosciowa ;) sayma Ty idziesz dzis na stinga (my sie chyba wybieramy) Agabassssssssss ja kce spacer ;) Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Debest - nie przemeczaj się ! Z lenistwa nikt nie umarł - z nadmiaru pracy a i owszem... Zmartwiłaś mnie wpisem u Gezia :roll: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Debest - nie przemeczaj się ! Z lenistwa nikt nie umarł - z nadmiaru pracy a i owszem... Zmartwiłaś mnie wpisem u Gezia :roll: nie matrw sie to dol przedwyborczy ;) Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Debest - nie przemeczaj się ! Z lenistwa nikt nie umarł - z nadmiaru pracy a i owszem... Zmartwiłaś mnie wpisem u Gezia :roll: nie matrw sie to dol przedwyborczy ;) Popatrz - i powinno Ci przejść... Chociaż rzeczywiście smutne to na co przyszło nam patrzeć ... Quote
sayma Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 dbsst napisał(a):jestem na chwile :D nie mam zdjec bo siedze u tz w robocie :D jestem pod wrazeniem konkursu :o hahahaha Basenji jak milo Cie goscic w naszym teatrzyku ;) tesknicie :D ja strasznie jak ktos probuje dobic sie teraz na gg to niech przestanie gg nie mam :( ale jutro juz bede pelnowartosciowa ;) sayma Ty idziesz dzis na stinga (my sie chyba wybieramy) Agabassssssssss ja kce spacer ;) o kurcze ale vena twórcza!!! na stinga nie bo bilecików niettt :roll: :-? a czy tesknimy??? BARDZO BARDZO BARDZO Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ach, jak ja jej zazdroszczę tego mozarcika 8) :lol: Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 na koncert w sumie mogl wejsc kazdy zczy mial bilet czy nie koncert hmmmmm za duzy Maga i ja zazdroszcze tej buteleczki cud ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 :o o eliksir dla oczu :wink: Dbsst na dogo :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts