Agga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahaha oni sa super na tych fotach... Nie wiedziałam, że Szpila ma takie skłonności... Quote
Magda-Amir Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no nie moge :lol: :lol: super foty debest :D a Szpila poprostu sobie używa... używek :lol: Quote
arima Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 :lol: :lol: Szpilce do "twarzy" z papierosem :lol: :lol: :lol: Dbsst fajny kolorek 8) Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Camara napisał(a):dbsst... :new-bday: ja oczywiście jak zwykle w ogonie winszujących... za to serdecznie i szczerze :buzi: a że spóźnione to... co tu dużo gadać :-? o własnych urodzinach też zapominam :lol: ale to przywilej wieku :wink: no i ślicznie ci w nowej fryzurce :P na demoralizacje Szpiluni w taki dzień przymkne oko :wink: ale tylko z okazji święta :HUT012: very thx Kochanie :buzi: hahahaha sie usmialam z Waszych komentarzy :D 8) :lol: a tak w ogole to jestem :D TZ potzrbuje komputerka i musielismy podlaczyc co za pech ;) hahahahhahaha ale mamy syfex piekny w chacie a Szpila zjada nam tynk i farbe :evil: i resztki kwiakow i generalnie robi za odkurzacz hahahahha sorrka za wieksza ilosc bledow ale mam komputerek i klawiaturke w bardzo dziwnym miejscu hahaha strasznie sie cieszkam ze podoba sie moj fryz :D kolega mnie dzis nie poznal powiedzial ze wydoroslalam i spowarznialam i w ogole hahahah zarabiscie jestem kobietka ;) :lol: Quote
angiewoop Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? Quote
bellatriks Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Szpila-palaczka!!!Nie wytrzymam !!!! :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 angiewoop napisał(a):Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Agga napisał(a): hahahaah popłakałam sie ze smiechy ...szpilka ty palisz??? :o Ale śliczna dziewczynka i to niewienne spojrzenie 8) Jaki pan taki pies... :lol: haha to z papierosem rewelacyjne. Supper :D dbss ale zmysłowa z Ciebie dziewczyna i te spojrzenie - super wyszłaś Quote
Koma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahaha :roflt: :roflt: :roflt: no zarąbiste foty :lol: Quote
agabass Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Debe kiedy spotkanie nie wykręcaj się bo cię psami poszczuje] Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 agabass napisał(a):Debe kiedy spotkanie nie wykręcaj się bo cię psami poszczuje] moze w ta sobote :D mialam Cie dzis odwiedzic w pracy ale sie nie wyrobilam :evil: :x dziekuje za mile sowa pod moim adresem ale moze juz skonczymy bo sie zadufam w sobie i bede wrednym babsztylem czy cos ;) Quote
Agga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a):angiewoop napisał(a):Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Czy ty aby o niej wszystko wiesz...? Oj zeby nie trzeba było z nią do psy_chologa chodzić...bo wiesz teraz młodzież jest strasznie trudną młodzieżą... :roll: :wink: Quote
LAZY Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nie poznałam Debe na tym zdjęciu!!! :o Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):angiewoop napisał(a):Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Czy ty aby o niej wszystko wiesz...? Oj zeby nie trzeba było z nią do psy_chologa chodzić...bo wiesz teraz młodzież jest strasznie trudną młodzieżą... :roll: :wink:oooj Agga nie siej we mnie tej niepewnosci a jak ja jej wcale nie znam a jak ona na zla droge zeszla ojoojojojoo Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):angiewoop napisał(a):Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Czy ty aby o niej wszystko wiesz...? Oj zeby nie trzeba było z nią do psy_chologa chodzić...bo wiesz teraz młodzież jest strasznie trudną młodzieżą... :roll: :wink:oooj Agga nie siej we mnie tej niepewnosci a jak ja jej wcale nie znam a jak ona na zla droge zeszla ojoojojojoo ale kto ją na ta złą drogę sprowadził :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):angiewoop napisał(a):Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Czy ty aby o niej wszystko wiesz...? Oj zeby nie trzeba było z nią do psy_chologa chodzić...bo wiesz teraz młodzież jest strasznie trudną młodzieżą... :roll: :wink:oooj Agga nie siej we mnie tej niepewnosci a jak ja jej wcale nie znam a jak ona na zla droge zeszla ojoojojojoo ale kto ją na ta złą drogę sprowadził:evil: :lol: :lol: :lol: psia kosc nie wiem qto to mogl byc niecha ja tylko dorwe ta persone badz ten gang :evil: :lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Agga napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='angiewoop']Szpilusia pali papieroski??A czy pańcia nie tłumaczyla dziewczynce ze to szkodzi urodzie??? qrcze teraz jest ciezki okres wiesz dojrzewanie itd i nie moge jej wytlumaczyc ;) Czy ty aby o niej wszystko wiesz...? Oj zeby nie trzeba było z nią do psy_chologa chodzić...bo wiesz teraz młodzież jest strasznie trudną młodzieżą... :roll: :wink:oooj Agga nie siej we mnie tej niepewnosci a jak ja jej wcale nie znam a jak ona na zla droge zeszla ojoojojojoo ale kto ją na ta złą drogę sprowadził:evil: :lol: :lol: :lol: psia kosc nie wiem qto to mogl byc niecha ja tylko dorwe ta persone badz ten gang :evil: :lol: to ci z tego Gangu , mam ich na zdjęciach :evil: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst ty jej pilnuj...ona juz na zła droge zeszła... Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 masz foty gangu to dawaj preciorkiem :lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[/ rany jak bliźniaki :wink: To chyba ich Szef :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[/ rany jak bliźniaki :wink: To chyba ich Szef :wink: :lol: :lol: :lol: wiesz chyba masz racje :fadein: to szef a awe szef wszystkich szefow ;) :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 moja coreczka :D lubi alkohol (po kim ona to ma) jak jej zabieraja flaszeczke to tak wyglada ;) Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahha niesamowite te foteczki z urodzin :cunao: :cunao: nie wiedziałam, że ze Szpilakównej taki łobuziak jest :wink: :D ojjj chyba sie ślicznotka w kims zakochała takie oczka maslane :loveu: Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Bosze, co za fota - Szpili po prostu nie można nie kochać :D Quote
Recommended Posts