sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 o jaaaa jak sie cieszkam że sie podobały szpilakowe skarpeteczki :angel: :D A TZ powiedz, że jemu kupie takie w żabki :wink: :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sayma napisał(a):o jaaaa jak sie cieszkam że sie podobały szpilakowe skarpeteczki :angel: :D A TZ powiedz, że jemu kupie takie w żabki :wink: :D hmmm to TZ ma specjalne względy u Saymy :wink: Quote
agabass Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):ale ta Szpilosława pikna A debe czy ty blondi teraz?? nie ja teraz gorzka czekolada z jasnymi pasmami a czemu ????? hahhaha Ala dziwisz sie teraz juz mi nie jest do niczygo potrzebny mam swoje osobiste stopogrzalki :D No to dawaj fotkę bo zanim Cię zobaczę to pewnie kolor zejdzie. No i chwilowo mam w domu drugiego baska z Moskwy. jak będzie czas to wkleję fotę jakąś. Ma na imię Dablik i ma 9 m-cy. Fajny chłopak. Quote
anetta Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):jak to ta pani to przyznaj sie skad ja znasz 8) Poznalam ja przez inna znajoma 8) :lol: Ostatni bylam z nia na wystawie za granica. Foty sa na Wystawach 8) Wystawy srodkowej Europy czy jakos tak;)Jest tam rowniez fota jej 3 chlopa ;) Quote
Agga Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 bosze moja szpilunia :calus: Uuuu Szpila ale sie popiło.... 8) :o Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Agabass ja sie wybieram na Twoja galerie wybieram i dojsc nie moge :oops: Anetta jaki ten swiat maly hahahhaha :D Aggus podoba sie smrodziuszek :D Ala nie mam czym zrobic foty :( a stopogrzalki zarabiste :D Quote
Agga Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):Aggus podoba sie smrodziuszek :D ANo podoba... Ty nie masz czym robić fotek to my tu bedziemy tesknić za szpilką... :cry: Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Dbsst to nie zdeptaj sparkietek i jak tylko będzie fotoaparat to cykaj , cykaj 8) Quote
Guest bernulka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 To się nazywa Alkoholic :lol: :evilbat: paździoszki Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 moje urodzinki spedzilismy w pabie ze............................SZPILKA :tort: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 jojkus Szpilutek taki kochany na tych zdjeciach. BUZIACZEK DLA NIEJ Quote
Hanna R. Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dbsst napisał(a):moje urodzinki spedzilismy w pabie ze............................SZPILKA TO TY MIAŁAŚ URODZINY ???? TERAZ ?? Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 czas na male grzeszki :oops: :lol: no i sie ululala :fadein: Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 we wczoraj byl ten dzien :lol: chodz na dymka sluchaj mala jak bedziesz sie szlajac po obcych kolanach to inaczej z toba pogadam ;) no i uwazajcie sobie :D syscy ;) Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 no i na koniec Aniolki Roberta :D i to na koniec sama ja Quote
dbsst Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No to Sto lat, sto lat !!! nie no dziekuje Kochanie :buzi: Quote
Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 nadal sto lat i to sto lat szczęscia ale żeby tak psa demoralizowac :wink: Quote
Camara Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 dbsst... :new-bday: ja oczywiście jak zwykle w ogonie winszujących... za to serdecznie i szczerze :buzi: a że spóźnione to... co tu dużo gadać :-? o własnych urodzinach też zapominam :lol: ale to przywilej wieku :wink: no i ślicznie ci w nowej fryzurce :P na demoralizacje Szpiluni w taki dzień przymkne oko :wink: ale tylko z okazji święta :HUT012: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dbsst foty zajedwabiste :wink: SZPILA Księżniczka Żoliborza :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 BUhahahaahahaah http://img399.imageshack.us/img399/2932/rneszpilkowe1561qe.jpg no nieeee tego to jeszcze nie bylo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaka mina, widocznie dziecku papieroski nie leza :lol: Quote
agabass Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 pokazała swoje włochy :D Szpilatron jak zawsze menelio słodkie Wszystkiego najlepszego słodkości i miłości radości i szczęścia i cudownych chwil wiele życzą tobie Debe dogomaniaccy przyjacielu. Lizak od Goma i Diablika, Maczunia i mojego TZia i mie samej :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :tort: zdrówko :chlup: Quote
Agga Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahahaah popłakałam sie ze smiechy ...szpilka ty palisz??? :o Ale śliczna dziewczynka i to niewienne spojrzenie 8) Jaki pan taki pies... :lol: Quote
Recommended Posts