dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 hahahahaha a ta plumka to lza tesknoty za dogomania :D a o mala sztuczka :D Quote
Guest bernulka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 super super super - MOJA bardzo utalentowana Szpilusia :iloveyou: paździoszki Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 bernulka napisał(a):super super super - MOJA bardzo utalentowana Szpilusia :iloveyou: paździoszki widzisz jakiego masz cyrkowca gdzie sie podzial Twoj topik 8) Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 hahaha a 10 % to fafle hahahahahaha Quote
Daisunia Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a):hahaha a 10 % to fafle hahahahahaha hahaha :lol: :lol: :D :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 gdzie sie podzial Twoj topik 8) Ojj gdzieś zaginął :lol: :evilbat: z tyłu gdzieś :lol: :evilbat: paździoszki Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 a to dzisiejsze bieganko :D czy te oczy moga..........pilke dostac jest tak wczesnie czy aprawde musze przynosic ci ta pilke no dobra masz ale zeby mi to bylo ostatni raz i jeeeeeeeeeee konkurencja do pilki odrzutowy jamniorek Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 a to jamniorek po pierwsze strasznie trudno jamnikom zrobic zdjecie sa takie malutkie a po drugie nie wiem czemu on ma takie blizny mysle ze zostal adoptowany i teraz zyje dobrze ale ze kiedys przeszedl gehenne :cry: ziomki Szpili z dziecinstwa :D bardzo lubi te dwa piecholki :D Quote
anetta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :o http://img273.imageshack.us/img273/8817/rneszpilkowe0227ct.jpg czy to sa dwa samce jednej pani? :o Ekstra foty :D A mzoe jamniczek mial operacje i taka szrama mu zostala... :( Quote
dbsst Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 nio Anettko dwa chlopy i ona jedna :D mozliwe ze po operacji ten jamnior ale on jest taki fajny jak nie jamnik ;) i jego wlascicielka jest starsza pani i co i starsza pani moze miec "normalnego" psa ;) Quote
Camara Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 dbsst napisał(a): no dobra masz ale zeby mi to bylo ostatni raz :shock: ale groźna mina :fadein: siem wystrachałam :lol: Quote
sayma Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: Wszystkiego czego dusza zapragnie, każdego kogo serce pokocha, a oczy oglądać zechcą. :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :BIG: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A KTO MA DZIŚ URODZINKI??????????? mniejsza z tym /chociaż myślę że DBSST DOMINICZKO :calus: dużo zdrówka , szczęścia w życiu , powodzenia w realizacji planów i zamierzeń i wszystkiego naj naj naj naj naj ... :wink: :laola: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Dbsst wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!! :new-bday: :BIG: :smilecol: Quote
00000 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Oooooo :D Debeściarko moja kochana - mnóstwo uścisków, merdnięć od Pagaja i wszystkiego, co tylko sobie wymarzysz!!!!!! Quote
Agga Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 DBSST moja kochana dzis twoje urodzinki zyczonka dostałas juz...ale jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!! :calus: hahahh wiesz co dbsst moja sara czasami tak samo spi...ja nie wiem czy im wygodnie ale one tak robią... :o :lol: a co te zdjecie w jednym miejcu takie zamazane hahah hahaha dbsst mi włąsnie sms napisała ze dzis straciła znizke na PKP.hahah kochana moja :calus: Quote
malawaszka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Dbsst samych szczęśliwych chwil w życiu!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Magda-Amir Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 stoooooo lat stoooooo lat :angel: :BIG: :BIG: :buzi: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 :o oooooooooo qrczaki dziekuje Wam BARDZO za Zyczonka jedna tylko myl mnie trzyma dzis przy zyciu ze nie tylko ja mam dzis ten zly dzien QTOS KONCZY DZIS 16 LAT STO LAT :D :drinking: ja wiem kto a WY podpowiem ten qtos ma wystrzalowa Mame i wystrzalowego psa :D o prawda dzis stracilam znizke na PKP :( Quote
sayma Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 i jeszzce raz wszystkiego wszystkiego :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts