LAZY Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No widze, ze jak mnie nei było to debe wcale a wcale sie nie obijała...hihi...ja tez cos dzisiaj wstawie..ale w ciut innym klimacie :wink: Quote
dbsst Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 HankaRupczewska napisał(a):A wracając do pracy - to duże to Twoje audytorium było ??? nie to sa tylko cwiczenia za pierwszym razem 18 osob dzis 7 :D Lazy pewnie jakies cieple klimaty :D Quote
Agga Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='dbsst']Agga jaka chwal sie migusiam :D całkiem miła praca w szkole muzycznej...wiecej powiem na gg bo nie kcem tu zasmiecac :lol: Dbsst a teraz wam inaczej zasmiece :lol: Szpila z panem Quote
00000 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 CYBORG :o Jak pragnę zdrowia - ona ma układy scalone zamiast mięśni.... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Szpilęcja moja miłość :calus: Piechurek łapkę miał odartą :o , a pańcio to zakochany w niej na zabój / dbsst masz konkurentkę :lol: / Quote
daga10011 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Niesamowita Szpilowa jak zwykle :P Cudne fotki i po raz pierwszy mialam malo do nadrabiania :D Quote
Siostra Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Łał, ta Szpila to jest super modelina - mogłaby prezentować kolekcje Mody Polskiej albo Barbary Hoff, a co ja mówię - Diora, Chanel, Armaniego! :D Przy okazji - mając na uwadze, że wszyscy tu przychodzą - informuję: wróciłam po krótkiej nieobecności i zapraszam do Nandy i Niuńki - obiecuje uzupełniać systematycznie :D Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 SzpilencjaPokemon :lol: co ona znowu chce Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 COs tam zobaczyła A pofikam koziołki CO by tu zbroic JUz wiem :evilbat: Yeeeee Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Zapatrzone jak w obrazek NO JAK NIE KOCHAC TAKIEJ MORDUSI Quote
Justa Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Agguś, ale Szpilowych fot :o Takich maxymalnie szpilowych - bo maxymalnie dynamicznych :D Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 no i kto nadąży za Szpilkową :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ale fociasta Szpilosława, a gdzie jej Pancia zapracowana pewnie i zipuje z piwkiem, albo szaleje ostatkiem sił ze Szpilosławą Quote
LAZY Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Szpila w ruchu jest zajefajna!!! :angel: Quote
00000 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 LAZY napisał(a):Szpila w ruchu jest zajefajna!!! :angel: A na żywo to już zupełnie odlot, normalnie machina-sprężyna 8) :D :D :D Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Fotki są ale dbsst mało :-? ale dzis wekendzik pewno wpadną tu obie ze Szpilkową jak burza :angel: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nom szpila jest normalnie nie do zdarcia... Strasznie mi brakuje tego "smierdzielka" Dbsst wyslij mi jej smierdzacy kocyk. To bedzie naka namiastka Szpili....A tak pozatym jestem normalna :lol: Quote
00000 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):Dbsst wyslij mi jej smierdzacy kocyk. :o fetyszystka??? :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Pagaj napisał(a):Agga napisał(a):Dbsst wyslij mi jej smierdzacy kocyk. :o fetyszystka??? :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: niet...jesli nie moge miec szpileczki to chociaz jej kocyk lub zabaweczke... :evilbat: Quote
Recommended Posts