Justi0022 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Justi0022 napisał(a):Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: na drżenie to nie powiem ci co masz zarzyć , ale jak zachrypniesz to najlepszy Homeowox Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: na drżenie to nie powiem ci co masz zarzyć , ale jak zachrypniesz to najlepszy Homeowox hahahahaha dziekuje moja kolezanko po fachu :D ale jestem lizus ehhhhhhhh :D Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: na drżenie to nie powiem ci co masz zarzyć , ale jak zachrypniesz to najlepszy Homeowox hahahahaha dziekuje moja kolezanko po fachu :D ale jestem lizus ehhhhhhhh :D służe pomocą KOLEŻANKO po fachu / ale ci przysłodziłam :lol: :lol: :lol: / :wink: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Justi0022 napisał(a):Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: na drżenie to nie powiem ci co masz zarzyć , ale jak zachrypniesz to najlepszy Homeowox hahahahaha dziekuje moja kolezanko po fachu :D ale jestem lizus ehhhhhhhh :D służe pomocą KOLEŻANKO po fachu / ale ci przysłodziłam :lol: :lol: :lol: / :wink: niooooooooooooo czuje sie jakby miod oblal moje serce :D hihi ale kontra ;) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Justi0022']Pani psorko, pierwsze koty za płoty :lol: nioooooooooooo kilka razy zadrzal mi glos i juz widzialam swoj koniec ale jakos sie udalo opanowac i jakos poszlo :lol: na drżenie to nie powiem ci co masz zarzyć , ale jak zachrypniesz to najlepszy Homeowox hahahahaha dziekuje moja kolezanko po fachu :D ale jestem lizus ehhhhhhhh :D służe pomocą KOLEŻANKO po fachu / ale ci przysłodziłam :lol: :lol: :lol: / :wink: niooooooooooooo czuje sie jakby miod oblal moje serce :D hihi ale kontra ;) wołaj TZta niech zlizuje :oops: :wink: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):hihihi TZ wyszedl 8) zawalił sprawę :wink: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi TZ wyszedl 8) zawalił sprawę :wink: ci faceci :evil: :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hihihi TZ wyszedl 8) zawalił sprawę :wink: ci faceci :evil: :lol: 0 wyczucia chwili :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 hihi spadam na dwor z psem buzka Quote
daga10011 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dopiero doczytalam co to za pracke masz :o no,no,pani profesor :D Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Dbsst, ale w części praktycznej ty będziesz masowała studentów czy oni ciebie? :o Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):Dbsst, ale w części praktycznej ty będziesz masowała studentów czy oni ciebie? :o no nooo????? :multi: jakby co to ja sie zgłaszam jako króliq dośw. a niech mnie te studenciki masują :lol: :evilbat: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A oto zdjęcie największego śmierdziuszka zlotu... :wink: 8) :lol: A dlaczego??? Przypatrzcie się tutaj..... Zrobię powiększenie: Leci leci mucha do szpiluni ucha..... :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 buuuahaha Pagaj Ty Szpiegu z Krainy Deszczowców :roflt: Quote
00000 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 malawaszka napisał(a):buuuahaha Pagaj Ty Szpiegu z Krainy Deszczowców :roflt: Ja sama najpierw kwiczałam pół godziny jak to zobaczyłam :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Pagaj napisał(a):malawaszka napisał(a):buuuahaha Pagaj Ty Szpiegu z Krainy Deszczowców :roflt: Ja sama najpierw kwiczałam pół godziny jak to zobaczyłam :lol: :lol: :lol: to się nazywa wzrok sokoli :o Quote
dbsst Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 :shock: Pagaj :modla: zdradzilas moja krolowa much buuuuhahahhahahaha :cunao: Quote
agabass Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 no to dopiero historia mucha sie na fotosa załapała, a raczej rządna krwi komarzyca Quote
KaRa_ Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Haha ale do Szpilki muchy sie garną :lol: Quote
Camara Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Haha ale do Szpilki muchy sie garną :lol: ja poproszę zbliżenie... bo cóś mi się wydaje, że to nie mucha a much ! W końcu Szpilunia to atrakcyjna panna i wcale mnie nie dziwi taaakie powodzenie :lol: Quote
Hanna R. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A wracając do pracy - to duże to Twoje audytorium było ??? Quote
Recommended Posts