Camara Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='dbsst'] uf ale ze mnie torpeda Telma sobie pomarzyła, że kiedyś dogoni Szpile :lol: Debe, piekne fotki :P Quote
Agga Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst ja mam pytanie: Czy ta szpila może chwilke w miejscu pisiedziec. Przeca ona istna torpeda!!! :lol: Quote
Justi0022 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Agga napisał(a):dbsst ja mam pytanie: Czy ta szpila może chwilke w miejscu pisiedziec. Przeca ona istna torpeda!!! :lol: Może tu tkwi sęk jej miss - figury :lol: Quote
Agga Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Justi0022 napisał(a):Agga napisał(a):dbsst ja mam pytanie: Czy ta szpila może chwilke w miejscu pisiedziec. Przeca ona istna torpeda!!! :lol: Może tu tkwi sęk jej miss - figury :lol: hmmm wszystko mozliwe :roll: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 hehehe nie uwierzycie ale ona czasem nawet spi ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):hehehe nie uwierzycie ale ona czasem nawet spi ;)oczywiście jak jej focąca dbsst nie zbudzi :lol: :lol: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 http://img361.imageshack.us/img361/195/teliiszipila0716lo.jpg :o Co za figurka, a jakie nogi długie ma Szpilencja :lol: Ja też chce mieeć takie :thumbs: Cmoki w fafelecki dla Szpileczki :buzi: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 hehehe Maju na dlugosc to ty lepiej nie kciej takich nog (ona ma naprawde mini nozki ;) ) Ala o czyms takim mowisz ;) :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='dbsst']hehehe Maju na dlugosc to ty lepiej nie kciej takich nog (ona ma naprawde mini nozki ;) ) Ala o czyms takim mowisz ;) :lol: ucałuj debe moją Modelinkę :buzi: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):łoki ucaluje :Dwolałabym sama :( ale nie przyjechałas :-? :wink: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):łoki ucaluje :Dwolałabym sama :( ale nie przyjechałas :-? :wink: no nie bo pogryze qto tu nie przyjechal :evilbat: :fadein: :lol: ale nie wiem czy jakbys Szpilozebraka poznala to bys chciala ja calowac to smrodziuch straszny ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):łoki ucaluje :Dwolałabym sama :( ale nie przyjechałas :-? :wink: no nie bo pogryze qto tu nie przyjechal :evilbat: :fadein: :lol: ale nie wiem czy jakbys Szpilozebraka poznala to bys chciala ja calowac to smrodziuch straszny ;) ja nie dojechałam do Morska a ty do Rybnika :lol: :lol: I tak smrodziucha wycałuwam 8) a co :wink: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):łoki ucaluje :Dwolałabym sama :( ale nie przyjechałas :-? :wink: no nie bo pogryze qto tu nie przyjechal :evilbat: :fadein: :lol: ale nie wiem czy jakbys Szpilozebraka poznala to bys chciala ja calowac to smrodziuch straszny ;) ja nie dojechałam do Morska a ty do Rybnika :lol: :lol: I tak smrodziucha wycałuwam 8) a co :wink: hihi no i weterani z tymi dojazdami jestesmy kwita ;) jak chcesz smrodzucha tulkac to mozesz sobie przybic pione z Agga ona Szpile mimo smrodu chciala a Szpial ja :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):łoki ucaluje :Dwolałabym sama :( ale nie przyjechałas :-? :wink: no nie bo pogryze qto tu nie przyjechal :evilbat: :fadein: :lol: ale nie wiem czy jakbys Szpilozebraka poznala to bys chciala ja calowac to smrodziuch straszny ;) ja nie dojechałam do Morska a ty do Rybnika :lol: :lol: I tak smrodziucha wycałuwam 8) a co :wink: hihi no i weterani z tymi dojazdami jestesmy kwita ;) jak chcesz smrodzucha tulkac to mozesz sobie przybic pione z Agga ona Szpile mimo smrodu chciala a Szpial ja :lol: a z Aggą to se chyba pione przybiję w niedzielę bo może będe w Opolu :roll: i uciumkam Sarę :wink: O / a Szpile za rok :-? / Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']hehehe Maju na dlugosc to ty lepiej nie kciej takich nog (ona ma naprawde mini nozki ;) ) Ala o czyms takim mowisz ;) :lol: ucałuj debe moją Modelinkę :buzi: ale zalotna modelinka buziak dla Szpilatrona Quote
Hanna R. Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 ZA JUTRO W TEJ NOWEJ PRACY :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: I moze jednak nie zaczynaj od spania :wink: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ciekawe czy nam Dbsst napisze jak było w nowej pracce :-? :wink: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 napisze a czemu nie po pierwszych zajeciach z I rokiem masazu z grupa a chyba :roll: jakos poszlo ;) troche gadali ale raczej sluchali i nawet udawali zainteresowanie :roll: :oops: :lol: jednym slowem niezle ale jak zwykle moglo byc lepiej :-? Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):napisze a czemu nie po pierwszych zajeciach z I rokiem masazu z grupa a chyba :roll: jakos poszlo ;) troche gadali ale raczej sluchali i nawet udawali zainteresowanie :roll: :oops: :lol: jednym slowem niezle ale jak zwykle moglo byc lepiej :-? będzie lepiej jak słowa pójdą w czyny :wink: / czyli w masaże :wink: / Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 agabass napisał(a):a czy już zaczęło się masowanko :D hihi dzis tylko ja pokazywalam techniki jakie sa ;) i pozycje ulozeniowe ;) ale na nastepnych juz bierzemy sie w garsc :D Quote
Agga Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A ja tylko czekam kiedy zamkną ten uroczy temat :evilbat: :lol: dbsst kochana ja tyz mam pracke :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):a czy już zaczęło się masowanko :D hihi dzis tylko ja pokazywalam techniki jakie sa ;) i pozycje ulozeniowe ;) ale na nastepnych juz bierzemy sie w garsc :D dbsst czy to nie aby przedmiot ,, Przygotowanie do życia w rodzinie :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):a czy już zaczęło się masowanko :D hihi dzis tylko ja pokazywalam techniki jakie sa ;) i pozycje ulozeniowe ;) ale na nastepnych juz bierzemy sie w garsc :D dbsst czy to nie aby przedmiot ,, Przygotowanie do życia w rodzinie :oops: :lol: :lol: :lol: heheh ewiesz jak tak na to spojrze to cos w tym moze byc :D Agga jaka chwal sie migusiam :D Quote
Recommended Posts