Magda-Amir Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 no Szpilcia ze swoją ufiastą zabaweczką wymiata poprostu :D Quote
Justa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']i portreciki dwa ;0 Ona ma 5zębów miedzy kłami???? :o :o Moje maja 6 :o Szpila jest wyjątkowa 8) Ma zrośnięte jedynki :lol: 8) :wink: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Justa'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']i portreciki dwa ;0 Ona ma 5zębów miedzy kłami???? :o :o Moje maja 6 :o Szpila jest wyjątkowa 8) Ma zrośnięte jedynki :lol: 8) :wink: Szpila jest THE BEST 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 jesuuuuu Szpileczko, Ty moje Kofanie jak ja Cię uwielbiam oglądać Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Wstawiam kilka fot zebyscie mnie nie zapomnieli 8) qrde teskno mi za dgm :fadein: glowa nie z tej ziemi ;) qiedys sie naucze robic rozmazane tlo i ostry obiekt :D hihihi od Telmy jestem wyzsza ;) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 oj debeściaczku nie rozpieszczesz nas za bardzo :-? my już tęsknimy za wami a co to będzie jak wpadniesz w wir pracy :o Szpilcia jak zawsze całusna :wink: Telma też 8) Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 gdzie moje nogi ;) dziki ped Telmy uf ale ze mnie torpeda Quote
KaRa_ Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ooo new fotki :D Jaka Szpila zabiegana na nich :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 qrde jutro juz zaczynam prace pelna geba ja kceeeeeeeeeee uuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrllllllllllllooooooooooooooopp Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 piękne fotki debe to chyba bedzie na dgm tylko gościem przez ten dziki wir Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='agabass']piękne fotki debe to chyba bedzie na dgm tylko gościem przez ten dziki wir oj chyba tak bedzie :cry: jak tam Gom ja Szpili jeszcze kleszcza wyciagnelam :evil: prawie sie wbil :evil: Kara ona zawsze wszystkow biegu ;) Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):biegające fotki :lol: super z Telmy to dopiro torpeda co :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):biegające fotki :lol: super z Telmy to dopiro torpeda co :lol:hi hi ma taki zapracowany ogonek :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):biegające fotki :lol: super z Telmy to dopiro torpeda co :lol:hi hi ma taki zapracowany ogonek :lol: :lol: hihihihihi na tym ogonku to ona moze ciezary podnisic tai ona zapracowany ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ale siuuper new fotki. Szpilka jak zawsze caluśna. Telma też słodka i róznie szybka :D super takie fotki w ruchu :D Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']piękne fotki debe to chyba bedzie na dgm tylko gościem przez ten dziki wir oj chyba tak bedzie :cry: jak tam Gom ja Szpili jeszcze kleszcza wyciagnelam :evil: prawie sie wbil :evil: Kara ona zawsze wszystkow biegu ;) Gom bezkleszczowo tego dnia jeszcze dostał Fiprex na łopaty Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 to dobrze ze ez kleszczowy gom jest ;) ja musze nowa obrozke chyba kupic Daga thx :D Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Dbsst, praca pracą, ale zwycięstwo w plebistycie na najlepszą galerię do czegoś zobowiązuje 8) Nie masz wyboru, proponuję , żebys wyeliminowała ze swojego życia sen :lol: Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):Dbsst, praca pracą, ale zwycięstwo w plebistycie na najlepszą galerię do czegoś zobowiązuje 8) Nie masz wyboru, proponuję , żebys wyeliminowała ze swojego życia sen :lol: hahahaha no tak bez snu zyc mona ew spac bede w pracy ;) gdyby nie zwycieswto nie maialbym tej presji i ciagle bym sie wylegiwala a tak wstalam wczesnie o 11 i wstawilam kilka fot to dzieki WAM :fadein: ale jestem lizus :D Quote
agabass Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 lizowaty lizus lizuniasty nawet hihihihi i nie zaniedbywać galerii Quote
dbsst Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 agabass napisał(a):lizowaty lizus lizuniasty nawet hihihihi i nie zaniedbywać galerii staram sie jak (nie) moge 8) Quote
Atomic Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Boska fota :angel: dbsst ja chce wiecej :lol: Quote
Weron_ciau Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 http://img373.imageshack.us/img373/164/teliiszipila1416go.jpg beaglus :iloveyou: Szpilinka koffana :calus: dbsst mam pytanko ty już skończyłas studia czy jeszcze nie :lol: Quote
Recommended Posts