tunio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='agabass']debe będzie teraz wykładała, przekładała, masowała i sadyściła swoich studentów :lol: :lol: :lol: :lol: Tak postwiona sprawa wymaga glebokiego zastanowienia sie i zadania sobie wnikliwego pytania "Ktorej stronie bardziej wspolczuc ?" 8) :wink: Quote
anetta Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 :o lo rany julek, co ja tu czytam :o No no no :wink: Debesciara profesorka 8) :lol: Quote
Koma Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Debe oj przepraszam, pani profesor gratulejszyns :lol: :klacz: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no i gratulacje dla najlepszej bezzdjęciowej :evilbat: galerii :lol: oby tak dalej :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Anakin napisał(a):z przyjemnością zawiadamiam wszystkich fanów Szpilki, iż jej galeria jest zwycięską w Plebiscycie na naglepszą galerię dgm 2005 8) Pozdrawiam, Anakin BARDZO GORACO DZIEKUJE WSZYTKIM WAM WSZYSTKIM............ nie jestem dobra w przemowieniach :roll: jedyne co moge powiedziec to to ze czuje sie poruszona i zaszczycona iloscia WSPANIALYCH OSOB qtore tu zagladaja oraz iloscia stron :o ( w to drugie to uwierzyc nie moge ) jeszcze raz DZIEKUJE ze jestescie ze mana ZAWSZE :D :buzi: Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A gdzie szpilka pewnie cie zdradza z cieciem :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):Anakin napisał(a):z przyjemnością zawiadamiam wszystkich fanów Szpilki, iż jej galeria jest zwycięską w Plebiscycie na naglepszą galerię dgm 2005 8) Pozdrawiam, Anakin BARDZO GORACO DZIEKUJE WSZYTKIM WAM WSZYSTKIM............ nie jestem dobra w przemowieniach :roll: jedyne co moge powiedziec to to ze czuje sie poruszona i zaszczycona iloscia WSPANIALYCH OSOB qtore tu zagladaja oraz iloscia stron :o ( w to drugie to uwierzyc nie moge ) jeszcze raz DZIEKUJE ze jestescie ze mana ZAWSZE :D :buzi:cholewcia debeściaczku a ja siem zwsze w takiej okazji wzruszam :buzi: /ale o igiełkach pamintom :wink: / Quote
Agga Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o hehhehee raczej per mistrzuniu ;) hahahhaha to sie porobiło :roll: :wink: SZPILKA!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 heheh a to mam gadane ;) to czarna ( :roll: ) morda Zlotowa ;) moja mala miss wyploch tak smrodziuch zasypia jak jest mega zmeczony :d i moja trenowana foczka :D Quote
dbsst Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 kangur zlapie cie zplapie i obedre z wypustek i plolecialo :cry: Quote
dbsst Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 i portreciki dwa ;0 i to mi nie wyszlo bo mialo byc inne ale co tam ;0 Quote
Weron_ciau Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Szpilunka jest zabojcza! :angel: Kurde a jak ty potrafisz to ladnie ujac na aparaciku! Super! Calusy dla Szpilki! Quote
dbsst Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 dziekuje Weronko :buzi: a to dla systkich odwiedzajacych pokemonek :D Quote
Agga Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 dbsst wiesz cio...ogladam te zdjecie i chlipie...kurna...brakuje mi was... :cry: Quote
anetta Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Lo rany :scared: http://img333.imageshack.us/img333/9765/grill1142am.jpg Lapki wbila w aparat? :lol: Quote
Weron_ciau Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst']dziekuje Weronko :buzi: a to dla systkich odwiedzajacych pokemonek :D zrobilam faculastej fotke specjalnie dla Ciebie narazie nie za bardzo ladne wychodza ale to moje pierwsze ;) www.werson.moblog.pl tam jest Quote
Alicja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst']dziekuje Weronko :buzi: a to dla systkich odwiedzajacych pokemonek :D ale ślicznie się ukłoniła :lol: :lol: :lol: CAŁUŚNIAKI dla Szpilaczka :buzi: Quote
daga10011 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 ale super fotki superowej Szpilki :D :P Quote
Justi0022 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ależ Szpila Zlotowa utytłana :lol: w piachu różnego stanu skupienia :lol: CZADOOOWA Quote
KaRa_ Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst']i portreciki dwa ;0 Ona ma 5zębów miedzy kłami???? :o :o Moje maja 6 :o Quote
Camara Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst'] wymiękam... i siem rozpływam :blink: Quote
agabass Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 fajna foczka a to to chyba zgęby wypadło hihihihi Quote
Recommended Posts