daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no zawitam,jak sie dokopie :oops: juz pare razy widzialam na gorze,ale potem cos mnie zafrapowalo i... :oops: wiesz jak to jest :oops: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 hahaha to nie tylko ja mam takie dylematy hahahhahaha Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 daga10011 napisał(a):no zawitam,jak sie dokopie :oops: juz pare razy widzialam na gorze,ale potem cos mnie zafrapowalo i... :oops: wiesz jak to jest :oops: teraz gdzies bladzimy po pierwszej stronie, szukaj szukaj a sie dokopiesz :D Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 debe a co będziesz w school robić??? :fadein: hihih może i ja kiedyś dołączę do szacownego grona pedagogów - tyle że w jakiejś wyższej szkole :lol: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 kurna dbsst ale mi was brakuje i tych zapiaszczonych fafli szpili :cry: Quote
agabass Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Szpila jak zwykle piaskowa morda, a tobie debe wielkie gratki GRATULUJEMY :drinking: :BIG: :laola: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):debe a co będziesz w school robić??? :fadein: hihih może i ja kiedyś dołączę do szacownego grona pedagogów - tyle że w jakiejś wyższej szkole :lol: bedem wykladac w Medycznym Policealnym studiom :roll: i trama mnie zjada mam jakies plany jakies dziwne rzeczy i nie wiem od czego zaczac :roll: Agabass :buzi: :D Agga ja tez wole byc w Morsku Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 suuuperrrrr!!!! będzie dobrze :kciuki: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a): bedem wykladac w Medycznym Policealnym studiom :roll: Nono, chylę czoła :happy1: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 dajcie spokoj pierwszys rok spoko a drugi :-? zupelnie inny program niz my mielismy :roll: i wzielam sobie wiecej nauki co za ludz ze mnie ;) dziekuje za wsparcie :D Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='dbsst'] i wzielam sobie wiecej nauki co za ludz ze mnie ;) wielce ambitny :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='dbsst'] i wzielam sobie wiecej nauki co za ludz ze mnie ;) wielce ambitny :lol: hahaha raczej podmieniony :lol: Quote
agabass Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Justi0022'][quote name='dbsst'] i wzielam sobie wiecej nauki co za ludz ze mnie ;) wielce ambitny :lol: hahaha raczej podmieniony :lol: bedzie dobrze mozgu Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']debe a co będziesz w school robić??? :fadein: hihih może i ja kiedyś dołączę do szacownego grona pedagogów - tyle że w jakiejś wyższej szkole :lol: bedem wykladac w Medycznym Policealnym studiom :roll: :eek: :eek2: :o ale nie biologii ? bo jak pamiętam, (a pamiętam bo ode mnie :wink: ) to juz dostałaś jedynke za nieznajomość zwierzątek :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Debe dasz sobie rade ... uczniowe Cie polubia i pojdzie wsyztsko jak z płatka ... tylko relacjonuj nam jak tam jest :) Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o hehhehee raczej per mistrzuniu ;) hahahhaha Quote
Anakin Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 z przyjemnością zawiadamiam wszystkich fanów Szpilki, iż jej galeria jest zwycięską w Plebiscycie na naglepszą galerię dgm 2005 8) Pozdrawiam, Anakin Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o hehhehee raczej per mistrzuniu ;) hahahhaha :o wow wow wow Debeściaczku :buzi: /a widzisz miałas na mnie w Morsku potrenować :-? /Gratulki i odwagi jakby co :wink: to ich zagadasz :lol: Quote
sayma Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o hehhehee raczej per mistrzuniu ;) hahahhaha :o wow wow wow Debeściaczku :buzi: /a widzisz miałas na mnie w Morsku potrenować :-? /Gratulki i odwagi jakby co :wink: to ich zagadasz :lol: hahahha zagada to ich napewno :wink: :D :D Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahah na szczescie nie biologia ;) przedmiot na m........ blisko zwiazany z moim zawodem ;) a w zasadzie bede prowadzic cwiczenia (nie mialam odwagi na wyklady :oops: jeszcze) czy teraz mamy się do ciebie zwracać per pani profesor? :o hehhehee raczej per mistrzuniu ;) hahahhaha :o wow wow wow Debeściaczku :buzi: /a widzisz miałas na mnie w Morsku potrenować :-? /Gratulki i odwagi jakby co :wink: to ich zagadasz :lol: hahahha zagada to ich napewno :wink: :D :Dhihihi nawet przez chwilę nie zwątpiłam :wink: Quote
tunio Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Debe Ty tu sie nie len tylko Ciecia na dogo werbuj :wink: :D Quote
agabass Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 debe będzie teraz wykładała, przekładała, masowała i sadyściła swoich studentów :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts