Linka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Hej!! Mysle ze debe przedstawila z grubsza sytuacje :roll: No cóz dobrze ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo-czyli na drobnym otarciu łapy ale widok byl przerazajacy :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 [quote name='sayma']ale tu ciiichutko dzisiaj chyba po ostatnim :drinking: :drinking: :drinking: kaczorek przyczłapał Daga mam jeszzce przytulankowe zdjecie (hmmmm ta na zdjeciu to nie ja ihihih :wink: :D ) dzieki sayma, jestes Kochana :) Ło matko co ta nasza Szpila wyprawia? Całe szczescie, ze wsyztsko skonczylo sie dobrze. P.S Ja tez sie kiedys sturlalam z wysokiej gory - plecak z jedzeniem mnie przeciazyl :P ale wyszlam calo i troche reka nie tak wygladała :P Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :evil: :evil: :evil: Szpilaku co Ty wyprawiasz!!!! Ale na szczęście wszystko dobrze sie skończyło :Dog_run: :D Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 no nooo wszystkim serca stanęły na chwilę, a Szpila harpagan wstała, otrzepała się i pobiegłą dalej :roll: i powiem Wam w tajemnicy, że już wracają do domu :wink: Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 jezdem ;) lecialam pedem Szpila zyje SPI ;) nie mam sumienia wymyc smierdziela hahha zdjecia nie wiem kiedy ale chyba kiepawe sa :cry: Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 JEST JEST :angel: :angel: :angel: tiiaaaa napewno sa zaje........ no i najważniejsze, że są chociaż popatrze na fotki ......... :( :D :D Quote
agabass Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 witajcie a na foty poczekamy wyśpijcie się buziaki Quote
LAZY Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :buzi: To dla Szpileczki..cyborkowej-latajacej bokserki :lol: Ze tez sie wariatce nic nie stalo na tej skale... Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 o matko,cale szczescie ze sie nic jej nie stalo...Zwariowana Szpila-pewnie chciala wam adrenaliny dostarczyc :o Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 WItam ... No nasza szpila to cyborg jak boga kocham...czegos takiego nie widziałam...:o Nie zapomne tego widoku spadajacej szpilki...ale odrazu mi lepiej jak zobaczyłam jak sie podnosi i jest cała... Ona jest nie zmordowana, ma nie wiem jakie baterie :o A ciocia agga kocha najbardziej...pomiomo ze Szpila sie wytarzała w padlinie i umycie nie pomogło spała na moich kolankach :calus: Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ona naprawde jakas kosmiczna ze jej sie nic nie stalo :o .Debe,nie zemdlalas????Ja juz bym zawal przeszla pewnie :o Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 ja mialam totalny zawal i totalnie zszargane nerwy na szczescie nie widzialam jak spadala bo bylam na gorze i ja chcialam powstrzymac to bylo straszne naprawde pozniej troche sie nie odzywalam do nikofgo i mialam zwalony humor :( Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dbsst napisał(a):ja mialam totalny zawal i totalnie zszargane nerwy na szczescie nie widzialam jak spadala bo bylam na gorze i ja chcialam powstrzymac to bylo straszne naprawde pozniej troche sie nie odzywalam do nikofgo i mialam zwalony humor :( nio nio juz wszystko dobrze :roll: :calus: chyba każdy by miał zwalony humor :roll: :PROXY5: dobrze, ze nasza gwiazda czuje się dobrze i jutro ( :evil: ) zobaczymy fotaski :wink: :buzi: Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 oj debe-ja ci sie nie dziwie..kazdy by mial zwalony humor-ale Szpilowa debesciara dala rade..czekamy na foteczki :P Quote
mrowka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 SZPILCIASZPILUNIASZPILECZKASZPILKA Moja Kochana wrocilaa :calus: Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 fot bedzie duzo ale nie z mojego aparatu hahahahaha zaparaszam na topik o zlocie tam juz cos jest ;) mroweczko :buzi: szkoda ze was nie bylo :cry: Szpila spi juz od wczoraj od 18 tak ze teraz spadla z poslania i spi rozkraczona na srodku pokoju hahahahhaha a na spacer nie chce isc hahahha Quote
agabass Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 hej debe dobrze, ze jesteście daj znać kiedy spacer i opowieści z wyjazdu Quote
Patka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 TĘSKNIŁYŚMY ..... BARDZZZOOOOOOOO MOCCCNOOOO :D Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Agabass mysle ze niedlugo ;) hihihihihi cieszkam sie ze tesknilyscie Patko ;) :angel: Quote
tajdzi Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 debest, a czy ty wczoraj przypadkiem nie krążyłaś wokół Leroy i Auchona na ul. Modlińskiej??? Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 nie wczoraj wrocilam ze Zlotu prosto o domku krazylam kolo warszawa centralna i metro a czemu pytasz :D Quote
tajdzi Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 a bo minęła mnie podobna do Ciebie osóbka idąca w towarzystwie przystojnego wysokiego ciemnowłosego mężczyzny, ale nie odważyłam się spytać czy ona to ty ;) Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 tajdzi napisał(a):a bo minęła mnie podobna do Ciebie osóbka idąca w towarzystwie przystojnego wysokiego ciemnowłosego mężczyzny, ale nie odważyłam się spytać czy ona to ty ;) hahahahaha ale byloby jakbys podeszla hahahahahah ;) nie niestety to nie my :cry: ale teraz juz mnie nie pomylisz bo mam kozaka koszulke ze swoim nickiem ;) Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A tu fotki mojej ulubienicy :angel: Szpila & Wilson Szpila z pancia Szpila z Bogarka malutki posązek Quote
Maga100 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='Agga'] Szpila z pancia a czemuż to Szpila taka mało zachwycona? :lol: Quote
Recommended Posts