Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!!
Mysle ze debe przedstawila z grubsza sytuacje :roll: No cóz dobrze ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo-czyli na drobnym otarciu łapy ale widok byl przerazajacy :roll:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='sayma']ale tu ciiichutko dzisiaj chyba po ostatnim :drinking: :drinking: :drinking: kaczorek przyczłapał

Daga mam jeszzce przytulankowe zdjecie (hmmmm ta na zdjeciu to nie ja ihihih :wink: :D )

dzieki sayma, jestes Kochana :)

Ło matko co ta nasza Szpila wyprawia? Całe szczescie, ze wsyztsko skonczylo sie dobrze.

P.S Ja tez sie kiedys sturlalam z wysokiej gory - plecak z jedzeniem mnie przeciazyl :P ale wyszlam calo i troche reka nie tak wygladała :P

Posted

WItam ...
No nasza szpila to cyborg jak boga kocham...czegos takiego nie widziałam...:o
Nie zapomne tego widoku spadajacej szpilki...ale odrazu mi lepiej jak zobaczyłam jak sie podnosi i jest cała...
Ona jest nie zmordowana, ma nie wiem jakie baterie :o
A ciocia agga kocha najbardziej...pomiomo ze Szpila sie wytarzała w padlinie i umycie nie pomogło spała na moich kolankach :calus:

Posted

ja mialam totalny zawal i totalnie zszargane nerwy

na szczescie nie widzialam jak spadala bo bylam na gorze i ja chcialam powstrzymac

to bylo straszne naprawde

pozniej troche sie nie odzywalam do nikofgo i mialam zwalony humor :(

Posted

dbsst napisał(a):
ja mialam totalny zawal i totalnie zszargane nerwy

na szczescie nie widzialam jak spadala bo bylam na gorze i ja chcialam powstrzymac

to bylo straszne naprawde

pozniej troche sie nie odzywalam do nikofgo i mialam zwalony humor :(

nio nio juz wszystko dobrze :roll: :calus: chyba każdy by miał zwalony humor :roll: :PROXY5: dobrze, ze nasza gwiazda czuje się dobrze i jutro ( :evil: ) zobaczymy fotaski :wink: :buzi:

Posted

fot bedzie duzo ale nie z mojego aparatu hahahahaha

zaparaszam na topik o zlocie tam juz cos jest ;)

mroweczko :buzi: szkoda ze was nie bylo :cry:

Szpila spi juz od wczoraj od 18 tak ze teraz spadla z poslania i spi rozkraczona na srodku pokoju hahahahhaha

a na spacer nie chce isc hahahha

Posted

a bo minęła mnie podobna do Ciebie osóbka idąca w towarzystwie przystojnego wysokiego ciemnowłosego mężczyzny, ale nie odważyłam się spytać czy ona to ty ;)

Posted

tajdzi napisał(a):
a bo minęła mnie podobna do Ciebie osóbka idąca w towarzystwie przystojnego wysokiego ciemnowłosego mężczyzny, ale nie odważyłam się spytać czy ona to ty ;)

hahahahaha ale byloby jakbys podeszla hahahahahah ;)

nie niestety to nie my :cry:
ale teraz juz mnie nie pomylisz bo mam kozaka koszulke ze swoim nickiem ;)