Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma']???? A to jedno z moich ulubionych gremlinowatych :D :D ona jest booska, jezuuuuu jak ja uwielbiam ja ogladac na zdjeciach :iloveyou: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Daga Ty tu gadu gadu a nowych fotek oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: :D :D sayma, nie boj zaby :lol: :lol: ja nigdzie nie wyjezdzam, wiec fot Oskarito na pewno beda :lol: :lol: będą foty, będą foty :laola: foty nie beda ! foty juz sa :D są są i to jakie cuuudowne :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='malawaszka'][quote name='mrowka'][quote name='dbsst'] brudny fafel = wielkie szczescie o jejuu :iloveyou: moje fafeleczki kochanee beda tak niedaleko mnie i ja ich nie zobaczee :placz: :placz: debest jeszcze dzis fote dawaj :angel: Mrówa zabrać Cię w piątek???? :D nie mam z kim Mejka zostawic :( :( :( wiec sie ciesz, bo bym jeszcze skorzystala :evilbat: :lol: Szpilciaaa wraaaacaj juz :iloveyou: mozemy zabrać Mejka - ja jadę samochodem bez psów :fadein: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='mrowka'][quote name='malawaszka'][quote name='mrowka'][quote name='dbsst'] brudny fafel = wielkie szczescie o jejuu :iloveyou: moje fafeleczki kochanee beda tak niedaleko mnie i ja ich nie zobaczee :placz: :placz: debest jeszcze dzis fote dawaj :angel: Mrówa zabrać Cię w piątek???? :D nie mam z kim Mejka zostawic :( :( :( wiec sie ciesz, bo bym jeszcze skorzystala :evilbat: :lol: Szpilciaaa wraaaacaj juz :iloveyou: mozemy zabrać Mejka - ja jadę samochodem bez psów :fadein: Taa i zlot nie przetrwalby do konca :evilbat: :lol: I spac pod golym deszczowym niebem ahh :roll: Dziekuje bardzo za propozycje :calus: aaaaale mam ochotee!! :oops: :P Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 malawaszka napisał(a):no to sie pakuj 8):hmmmm: :evilbat: No to ladnie tam sie juz bawiaa :lol: :lol: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 agabass napisał(a):a debe pije brofki i się bawi i szaleje pozdr dla debe :) i niech tam za duzo nie pije :P Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 mrowka napisał(a):malawaszka napisał(a):no to sie pakuj 8):hmmmm: :evilbat: :beerchug: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 malawaszka napisał(a):mrowka napisał(a):malawaszka napisał(a):no to sie pakuj 8):hmmmm: :evilbat: :beerchug: :drinking: :drinking: bedzie jak daa mi ktos namiot :roll: :-? Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 możemy Cię z moim TZ do naszego przyjąć :evilbat: 8) :lol: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 malawaszka napisał(a):możemy Cię z moim TZ do naszego przyjąć :evilbat: 8) :lol: ooooo propozycja nie do odrzucenia :evilbat: :lol: :lol: :lol: TZ do srodka? :hmmmm: :lol: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 to ja juz jestem w Morsku, zajelam miejsce na NASZ namiot :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 :multi: oby blisko łazienki, tylko :hmmmm: jak mamy Cię zabrać jak cie nie ma w domu?? :niewiem: Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 jaaaaaasne tylko gdzie tam lazienka :hmmmm: :oops: gdzie tylko chcesz!! :angel: [quote name='waszkamala'] :hmmmm:jak mamy Cię zabrać jak cie nie ma w domu?? :niewiem: hmmmm musze sie zastanowic :roll: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 dbsst wyjechała i pustka na jej topiku panuje :( Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Daga&Oskar napisał(a):dbsst wyjechała i pustka na jej topiku panuje :( nio a miało być rozrabianko :evilbat: :D i Ala miał nas pilnować :wink: :D Quote
agabass Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no to ja trochę ;porozrabiam :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: za Debe i Szpilę i całe Morsko i za dobrą zabawę Quote
KaRa_ Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Za wszystkich w Morsku :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 agabass napisał(a):no to ja trochę ;porozrabiam :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: za Debe i Szpilę i całe Morsko i za dobrą zabawę no to ja sie dołącze :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :B-fly: :BIG: :laola: oby fajne foty z Morska były 9mała rekompensata ze to, że nas tam nie było :( ) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 sayma napisał(a):agabass napisał(a):no to ja trochę ;porozrabiam :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: :chlup: :drinka: :beerchug: :popcorn: :drinking: za Debe i Szpilę i całe Morsko i za dobrą zabawę no to ja sie dołącze :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :B-fly: :BIG: :laola: oby fajne foty z Morska były 9mała rekompensata ze to, że nas tam nie było :( ) :drinking: :drinking: :drinking: my tez, my tez sie dolaczamy i za ich zdoewko wypijemy sobie :D :drinking: Quote
Olcia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 a ja bede zlosliwe babsko :evilbat: niech przez caly zlot leje :evilbat: , a zlosliwa bede bo ja tez tam mialam byc :evil: Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Olcia napisał(a):a ja bede zlosliwe babsko :evilbat: niech przez caly zlot leje :evilbat: , a zlosliwa bede bo ja tez tam mialam byc :evil: niooo i ja tez chciałam bardzo jechac na weekend :cry: :( :evil: ae ciooo tam :drinking: :drinking: :drinking: jak za nasze zdrówko tam :drinking: to niech 5 min śłoneczka mają :wink: :evilbat: :D Quote
Recommended Posts