Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Boksie- mistrzynie w robieniu min :angel: :lol: Dbsst, nie bój, nie bój. Bedzie pięknie :wink: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Boksie- mistrzynie w robieniu min :angel: :lol: Dbsst, nie bój, nie bój. Bedzie pięknie :wink:Maga my nie takie straszne :wink: no nie 8) Quote
Pasavera Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Moja Szpilencja kochana :loveu: Ale się za nią stęskniłam :calus: Więcej :angel: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 oj baaardzo mi sie kce juz spac juz lapeczki mi sie placza Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :lol: :lol: :lol: Boksie the best :lol: ..sama bym se takiego sprawila na poprawiacza chumoru tymi minami :lol: no i rudy z czarna maska 8) :P Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 nio dobLa spadam :buzi: juz tesknie juz za Cioteczkami :D Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 żegnaj Szpilo i pamiętaj o wiernych twych ciotkach :cry: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Szpilcia zostań z Nami :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='dbsst'] brudny fafel = wielkie szczescie o jejuu :iloveyou: moje fafeleczki kochanee beda tak niedaleko mnie i ja ich nie zobaczee :placz: :placz: debest jeszcze dzis fote dawaj :angel: Mrówa zabrać Cię w piątek???? :D Quote
agabass Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 debe o 10 ma pociąg :cry: kiedy ona wróci ale jak zawsze niech ma dużo słońca radości i dobrej zabawy Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='mrowka'][quote name='dbsst'] brudny fafel = wielkie szczescie o jejuu :iloveyou: moje fafeleczki kochanee beda tak niedaleko mnie i ja ich nie zobaczee :placz: :placz: debest jeszcze dzis fote dawaj :angel: Mrówa zabrać Cię w piątek???? :D nie mam z kim Mejka zostawic :( :( :( wiec sie ciesz, bo bym jeszcze skorzystala :evilbat: :lol: Szpilciaaa wraaaacaj juz :iloveyou: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 no i pojechały dziewczynki podbić serducha wszystkich na zlocie :roll: :D aż nie chcę mysleć co tam sie będzie dzialo :B-fly: :B-fly: :beerchug: :Dog_run: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Daga Ty tu gadu gadu a nowych fotek oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: :D :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Daga Ty tu gadu gadu a nowych fotek oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: :D :D sayma, nie boj zaby :lol: :lol: ja nigdzie nie wyjezdzam, wiec fot Oskarito na pewno beda :lol: :lol: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Daga Ty tu gadu gadu a nowych fotek oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: :D :D sayma, nie boj zaby :lol: :lol: ja nigdzie nie wyjezdzam, wiec fot Oskarito na pewno beda :lol: :lol: będą foty, będą foty :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']Siuuuper zdjęcia Szpilki, oj bedzie nam jej brakowało będzie :( a ja wam tak po cichutku zdradzę, że mam parę fotek naszej Szpileńki (co prawda juz nieco przestarzałe ale zawsze :wink: :D) sayma, no to na co czekasz dawaj dawaj ! ihihihih musze je najpierw z archiwum odkopać :roll: :D ok ... wazne ze sa ... tyle to juz pczekamy :lol: Daga Ty tu gadu gadu a nowych fotek oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: :D :D sayma, nie boj zaby :lol: :lol: ja nigdzie nie wyjezdzam, wiec fot Oskarito na pewno beda :lol: :lol: będą foty, będą foty :laola: foty nie beda ! foty juz sa :D Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ???? A to jedno z moich ulubionych gremlinowatych :D :D Quote
Recommended Posts