Daga_i_Oskar Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):ale jakoś do tej 500 strony trzeba dobrnąć :-? Po cichu i bez gadania się nie da :lol: to My jakos pomozemy :D Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Daga&Oskar']Szpilunia, to dla Ciebie od Oskarka za to ze tak rzadko tu zagladamy, ale obiecujemy poprawe, na fotkach wygladasz rewelacyjnie ty moja ulubienico. Wielkie caluski Dbsst, udanego wyjazdy zycze ojejejejeje dziekujemy :oops: dziewczyny ani mi sie wazcie mnie za kraty wsadzac :evilbat:a tam zaraz za kraty :wink: kłódeczke ci tylko Ewelinka zawiesi :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Widzisz Dbsst, my cią tak lubimy, że dopilnujemy pod twoją nieobecność, żeby topic nie pokrył się kurzem :lol: a jak trafisz za kraty to kaucję wpłacimy... 8) Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 qrcze kcialam fote wstawic ale znowu nie moge :evilbat: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Widzisz Dbsst, my cią tak lubimy, że dopilnujemy pod twoją nieobecność, żeby topic nie pokrył się kurzem :lol: a jak trafisz za kraty to kaucję wpłacimy... 8) hahaha jak wpacicie kaucje to co innego mam pytanie czy Wy macie turbo doladowanie w paluchach ja nie daje rady Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Widzisz Dbsst, my cią tak lubimy, że dopilnujemy pod twoją nieobecność, żeby topic nie pokrył się kurzem :lol: a jak trafisz za kraty to kaucję wpłacimy... 8) hahaha jak wpacicie kaucje to co innego mam pytanie czy Wy macie turbo doladowanie w paluchach ja nie daje radymój komp muli jakby chodził szybciej to nie byłoby problemu a tak czasem się gubię :-? Nooo fotki by się przydały :wink: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'] hahaha jak wpacicie kaucje to co innego Jak będzie trzeba, to Alicja wstawi foty z zoo :lol: mam pytanie czy Wy macie turbo doladowanie w paluchach ja nie daje rady lata praktyki :roll: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 hahaha nie moge z Wami nie zagadywac mnie bo ja nie moge odwiedzic innych galerii a nie kce na buraka wyjsc ;) Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):hahaha nie moge z Wami nie zagadywac mnie bo ja nie moge odwiedzic innych galerii ) jak raz nas tu wpuściłaś, to już się nie pozbedziesz :lol: Pomysl ile będziesz miała zajęcia na dogo jak wrócisz 8) :lol: Od razu weź 3 tygodnie urlopu :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] hahaha jak wpacicie kaucje to co innego Jak będzie trzeba, to Alicja wstawi foty z zoo :lol: mam pytanie czy Wy macie turbo doladowanie w paluchach ja nie daje rady lata praktyki :roll:dobra jest ja mam z ZOO a Sayma z żagli :wink: , więc kaucja będzie :wink: Quote
mrowka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'] brudny fafel = wielkie szczescie o jejuu :iloveyou: moje fafeleczki kochanee beda tak niedaleko mnie i ja ich nie zobaczee :placz: :placz: debest jeszcze dzis fote dawaj :angel: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha nie moge z Wami nie zagadywac mnie bo ja nie moge odwiedzic innych galerii ) jak raz nas tu wpuściłaś, to już się nie pozbedziesz :lol: Pomysl ile będziesz miała zajęcia na dogo jak wrócisz 8) :lol: Od razu weź 3 tygodnie urlopu :lol: Ukatrupie Was nie macie mi tego robic Evelina ja nie mam z tym nic wspolnego :fadein: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha nie moge z Wami nie zagadywac mnie bo ja nie moge odwiedzic innych galerii ) jak raz nas tu wpuściłaś, to już się nie pozbedziesz :lol: Pomysl ile będziesz miała zajęcia na dogo jak wrócisz 8) :lol: Od razu weź 3 tygodnie urlopu :lol: Ukatrupie Was nie macie mi tego robic Evelina ja nie mam z tym nic wspolnego :fadein:nie krzycz na nas bo to nieładnie :( to już nie wolno się bawić tam gdzie sie podoba :-? Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a): Evelina ja nie mam z tym nic wspolnego :fadein: łamistrajk :P Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Czemu kcecie moj topik zamknac :cry: :lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst']Czemu kcecie moj topik zamknac :cry: :lol: oj Szpilcia MY :calus: w życiu robaczku , my tu troszkę posprzatamy i jak wrócicie to będzie ładnie :wink: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Jak slodziakowato wszyszla Szpila na zdjeciu :angel: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): Evelina ja nie mam z tym nic wspolnego :fadein: łamistrajk :P :P teraz to chodzi o moja skore ;) morwa postaram sie ale w galerii jest duuuuuuuuuuuuuuuzo zdjec ;) i duuuuuuuuuzo stron do przeszukiwania Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Szpilunia ma taką minkę, że na pewno jej nie opuszczę na jej topicu Debe, nie panikuj, przecież czytałaś, ze dziewczyny zdjęcia szykują - zoo i inne żagle :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 toffane Cioteczki wcale mi to humoru nie poprawia :evilbat: :fadein: :lol: a wrecz bardziej sie lekam co tu zastane Quote
mrowka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'] :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Szpilencjaa mojaaa Ty!! :iloveyou: a ta minka cudnaa ahhhh SZPILA co Ty robisz z nami.. robisz co tylko chcesz :lol: :iloveyou: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 ojeje Mroweczko :oops: siem zawstydzilam Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Oj nie bojkaj nie bojkaj :wink: syćko będzie dobrze :calus: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 zdradze Wam sekreta tak sie bede bawic na ZLOCIE Quote
mrowka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'] toffane Cioteczki wcale mi to humoru nie poprawia :evilbat: :fadein: :lol: a wrecz bardziej sie lekam co tu zastane Zjem Cie zaraz kochana! :lol: Quote
Recommended Posts