Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil:oj Waszeczko to konwersacja :wink: Na poziomie 8)a śmie ktoś w to wątpić :o waszunia? :roll: Quote
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a skąd, ja tylko mówiłam że mało fot :lol: a o konwersacji się nie wypowiadam bo nie miałam czasu czytać :evilbat: Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 malawaszka napisał(a):a skąd, ja tylko mówiłam że mało fot :lol: a o konwersacji się nie wypowiadam bo nie miałam czasu czytać :evilbat: Może i lepiej :lol: :lol: :lol: :oops: :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 zarabiste foty,ale gadacie za duzo-nie nadazam czytac :evilbat: Quote
agabass Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 debe pozwoliłam sobie przenieść dwie historyjki z Gomem do mojej Galerii. Szykuj się do wyjazdu szykuj a po powrocie do lasu. Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 malawaszka napisał(a):a skąd, ja tylko mówiłam że mało fot :lol: a o konwersacji się nie wypowiadam bo nie miałam czasu czytać :evilbat: malo phi ;) Aga a bierz co kcesz ;) Justa ja sie zgadam z sayma ze w takim buszu to jeszcze my dwie konkurencji stanowic nie bedziemy ;) 8) Maga to my w sumie rodzina bedziemy jak Szpila do Leonkowej dooopeczki sie przyssa :lol: 8) Alu moja koffana widze ze porzadku tu pilnujesz i dziewczyne stopujesz hahahahhahaa :lol: Haniu a bo ja wiem czy sie da ale widze krzyzyk zamiast foty czy obrazka :cry: :cry: Daga jak nie nadazasz czytac to teraz wiesz co ja czuje u Ciebie :fadein: :evilbat: mozesz sie ze mna zapisac na kurs szybkiego czytania ;) :fadein: Quote
Maga100 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a): Maga to my w sumie rodzina bedziemy jak Szpila do Leonkowej dooopeczki sie przyssa :lol: 8) teściowe? :o Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): Maga to my w sumie rodzina bedziemy jak Szpila do Leonkowej dooopeczki sie przyssa :lol: 8) teściowe? :o nio chyba tak :roll: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 a tu znalazlam jeszcze dwa wilkolaki krazace po lasku bielanskim Quote
agabass Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no aż się zaczęłam bać a ten mniejszy to chyba jeszcze z chorobą psychiczna hahahha Quote
Koma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dbsst'] hahaha :cunao: brudny fruwający fafel :P Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 O ja cie :o ile piachu mieści się Szpilce pod faflem :o :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 jak ona to zrobla ze jej fafluniaki lataja?? Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel:no to my razem będziemy pilnować :wink: Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel:no to my razem będziemy pilnować :wink: nio ale jak obie bedziemy pilnowac to kto bedzie rozrabiał?? :roll: :evilbat: :D Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel:no to my razem będziemy pilnować :wink: nio ale jak obie bedziemy pilnowac to kto bedzie rozrabiał?? :roll: :evilbat: :Dno my sie nawzajem będziemy pilnować jak już będziemy rozrabiać :wink: A może Maga przyjdzie i Hanka się zleje z PIKą , kto wie :roll: Quote
sayma Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel:no to my razem będziemy pilnować :wink: nio ale jak obie bedziemy pilnowac to kto bedzie rozrabiał?? :roll: :evilbat: :Dno my sie nawzajem będziemy pilnować jak już będziemy rozrabiać :wink: A może Maga przyjdzie i Hanka się zleje z PIKą , kto wie :roll: nio dobra to bedziemy rozrabiac a potem siemmm pilnować .................... no i oczywiście pilnowac wszystkich ktorzy będą tu rozrabiać :evilbat: :D :D Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Dbsst , a ja nie wiem czy ci tu porządku pilnować jak cie nie będzie , bo żeby nie było ze za ciecia robie i siem wtrancam :-? , bo jak scesz to po koleżeńsku popilnuwam 8) alez Alu pilnuj jak trzeba to strzelaj wiesz tak po kolezensku ;) hihi podoba sie latajacy fafel... to fajnie :D a ja będę rozrabiać :evilbat: :evilbat: żeby Ala miała kogo pilnować :evilbat: :D latajace fafeli i latajacy piaseczek :angel: :angel: jeszzce jeszcze :angel:no to my razem będziemy pilnować :wink: nio ale jak obie bedziemy pilnowac to kto bedzie rozrabiał?? :roll: :evilbat: :Dno my sie nawzajem będziemy pilnować jak już będziemy rozrabiać :wink: A może Maga przyjdzie i Hanka się zleje z PIKą , kto wie :roll: nio dobra to bedziemy rozrabiac a potem siemmm pilnować .................... no i oczywiście pilnowac wszystkich ktorzy będą tu rozrabiać :evilbat: :D :Do właśnie o to mi chodziło :wink: Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 na zlot byście przyjechały porozrabiać a nie tu :angel: Quote
Recommended Posts