dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 spadam Aniolki chcialam Wam jeszcze jedna fote dac ale mi serwer nie hula :cry: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no ale Leoś to ASTAFa jak chcesz pożyczę ci mojego ASTMANA :wink: no tak, czego ja sie głupia obawiam, mój astaf wszystko wymorduje :evilbat: i ma grubą doopeczkę :evil: Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a):Justa napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Damy rade debe damy rade :D tak jest! damy! ja mam silną presję ujrzenia szpilki i małej czarnej 8) Podsłucham gdzie się umawiacie, a nastepnie tam się zjawię :lol: mala czarna jak poznasz Galine to juz nie bedziesz o niej tak mowkac ;) heh :wink: To jak ty teraz o Gal mówisz? :o Jezokiller czyli czarny WaRRRRRkocz hahahhaha :o :o :o No weź, wiesz jak ona teraz słodko spi? A Ty o niej takie dziffne rzeczy mówisz :roll: :wink: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']no ale Leoś to ASTAFa jak chcesz pożyczę ci mojego ASTMANA :wink: no tak, czego ja sie głupia obawiam, mój astaf wszystko wymorduje :evilbat: i ma grubą doopeczkę :evil:a one będą się żółwić :lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-? Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba żelazny pas cnoty :-? Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba żelazny pas cnoty :-?ale trzeba by uważać w czasie burzy :-? za duże ryzyko :-? Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol:Justa :oops: :oops: :oops: a potem wszystko na Sayme , Mage i mnie a ty tu takie rzeczy insynuujesz :lol: :lol: :lol: Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol:Justa :oops: :oops: :oops: a potem wszystko na Sayme , Mage i mnie a ty tu takie rzeczy insynuujesz :lol: :lol: :lol: Jutyś grzeczna jest :oops: Tylko taka jeszcze trochu nieobyta i nieprzyzwyczajona do cywilizacji. jak sie 3 tygodnie spędziło w buszu z 35 facetami to teraz hmmm... sie jest troche rozchwianym :oops: :lol: 8) Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol:Justa :oops: :oops: :oops: a potem wszystko na Sayme , Mage i mnie a ty tu takie rzeczy insynuujesz :lol: :lol: :lol: Jutyś grzeczna jest :oops: Tylko taka jeszcze trochu nieobyta i nieprzyzwyczajona do cywilizacji. jak sie 3 tygodnie spędziło w buszu z 35 facetami to teraz hmmm... sie jest troche rozchwianym :oops: :lol: 8)masz mieć ale jakby co to się przyznasz że to ty żeby znów na nas nie było :roll: Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol:Justa :oops: :oops: :oops: a potem wszystko na Sayme , Mage i mnie a ty tu takie rzeczy insynuujesz :lol: :lol: :lol: Jutyś grzeczna jest :oops: Tylko taka jeszcze trochu nieobyta i nieprzyzwyczajona do cywilizacji. jak sie 3 tygodnie spędziło w buszu z 35 facetami to teraz hmmm... sie jest troche rozchwianym :oops: :lol: 8) 35 :o :o :o ja tez kcemmmmm do tego buszu :D Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Justa'] Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol: w tej konfiguracji toprzynajmniej dzieci nie będzie :lol: :lol: :lol: Justa, a co ty robiłaś z 35 facetami w buszu? :o może lepiej nie bedę się dopytywać 8) fajnie było? :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Justa'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Justa'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']a one będą się żółwić :lol: i łapac Leona za jądra! :o o nie, nigdzie nie idę! :-?nie bój żaby , założysz Leonowi bokserki na poopę i nie łapną 8) chyba bokserkę :lol: :lol: :lol: Ciekawe czy debe będzie zadowolona ze Szpili na doopce Leona :lol: :lol: :lol:Justa :oops: :oops: :oops: a potem wszystko na Sayme , Mage i mnie a ty tu takie rzeczy insynuujesz :lol: :lol: :lol: Jutyś grzeczna jest :oops: Tylko taka jeszcze trochu nieobyta i nieprzyzwyczajona do cywilizacji. jak sie 3 tygodnie spędziło w buszu z 35 facetami to teraz hmmm... sie jest troche rozchwianym :oops: :lol: 8) 35 :o :o :o ja tez kcemmmmm do tego buszu :DSAYMA :o :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):ja tez kcemmmmm do tego buszu :D Sayma :o :lol: Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):sayma napisał(a):ja tez kcemmmmm do tego buszu :D Sayma :o :lol: ihihih no ciiiioooo :oops: :oops: :D fajnie musialo byc 8) :D Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):Maga100 napisał(a):sayma napisał(a):ja tez kcemmmmm do tego buszu :D Sayma :o :lol: ihihih no ciiiioooo :oops: :oops: :D fajnie musialo byc 8) :D :o no nie śmiem wątpić 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):Maga100 napisał(a):sayma napisał(a):ja tez kcemmmmm do tego buszu :D Sayma :o :lol: ihihih no ciiiioooo :oops: :oops: :D fajnie musialo byc 8) :D Nio fajnie było fajnie :lol: nabrałam męskich zwyczajów i od powrotu do warszawki walczę z siedzeniem jak facet :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 malawaszka napisał(a):fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil:oj Waszeczko to konwersacja :wink: Quote
Hanna R. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='malawaszka']fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil: O właśnie, o właśnie , o właśnie Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil:oj Waszeczko to konwersacja :wink: Na poziomie 8) Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Justa napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):fotki były wyyypaaassss!!!!!!!!!!!!! :laola: a potem 5 stron gadania :evil:oj Waszeczko to konwersacja :wink: Na poziomie 8)a śmie ktoś w to wątpić :o Quote
Hanna R. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 no, śliczna, szykuj się ,,, Nie Ma gospodyni ??? A jest gospodyni !!! I tak będzie lepiej dla pięknych kobiet, Dla troche mniej też dobrze, bo się napatrza, i od razu sa w świetnych humorkach :lol: :lol: O ! BYŁO. NIE MA ! JAK W CYRKU ?? Czy nn DG nie mozna praenosić fot z jednego topicu do innego ? Quote
Recommended Posts