Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100'][quote name='dbsst']to qogo trzaskamy qogo 8) eeeeee? kiedyś wham śpiewał "wake me up, before you gogo" :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahaha dobre uwielbialam ten kawalek :D Justa jak damy to damy wierze Ci ;) sayma nie bojkaj sie :D moze Cie nie bedziemy trzaskac chociaz.............. 8)a to gogo to nie do tańczenia ,, wyginam śmiało ciało....'' :oops: 8) Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Damy rade debe damy rade :D tak jest! damy! ja mam silną presję ujrzenia szpilki i małej czarnej 8) Podsłucham gdzie się umawiacie, a nastepnie tam się zjawię :lol: mala czarna jak poznasz Galine to juz nie bedziesz o niej tak mowkac ;) sayma tak z milosci :D Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):a jak z miłoci to wal :evilbat: :D :D walne a walne podwojnie jak popodrywasz kogos :D Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):to w końcu przemoc czy wyginanie ciała? hahah i to i to jak szaleć to po całości :evilbat: :D Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):Maga100 napisał(a):to w końcu przemoc czy wyginanie ciała? hahah i to i to jak szaleć to po całości :evilbat: :D id na calosc idz na calosc hahahhahahha Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='Maga100']to w końcu przemoc czy wyginanie ciała? hahah i to i to jak szaleć to po całości :evilbat: :D id na calosc idz na calosc hahahhahahhai nie bierz kota w worku :wink: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Kara, tego się nie da streścić, to jest takie głupie :lol: :lol: Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 KaRa_TC napisał(a):O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) hahahahah a my jak zwykle sex, przemoc ii.................... 8) :D :evilbat: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100']Kara, tego się nie da streścić, to jest takie głupie :lol: :lol:och Maga ty tak z grubej rury zaraz , tak bez gry wstępnej :-? Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Kara, tego się nie da streścić, to jest takie głupie :lol: :lol:och Maga ty tak z grubej rury zaraz , tak bez gry wstępnej :-? hahah Maga to nas posumowalas a my tu same madre rzeczy mowimy takie zyciowe :D Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) hahahahah a my jak zwykle sex, przemoc ii.................... 8) :D :evilbat: A no to spoko :lol: Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) hahahahah a my jak zwykle sex, przemoc ii.................... 8) :D :evilbat: A no to spoko :lol: hahaha normalka ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha Quote
KaRa_ Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) hahahahah a my jak zwykle sex, przemoc ii.................... 8) :D :evilbat: A no to spoko :lol: hahaha normalka ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha no i wszystko jasne :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a): ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha no jak tak, to jeszzcze rock`n`roll :lol: Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):O czym gadacie bo jak zawsze ja nie w temacie 8) hahahahah a my jak zwykle sex, przemoc ii.................... 8) :D :evilbat: A no to spoko :lol: hahaha normalka ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha ihihihihihi no tak, ale juz nie chciałam takeigo hardcoru uprawiać :wink: :roll: :D :evilbat: Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha no jak tak, to jeszzcze rock`n`roll :lol: i zaraz nas wsadza za kratki :fadein: Quote
Justa Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Damy rade debe damy rade :D tak jest! damy! ja mam silną presję ujrzenia szpilki i małej czarnej 8) Podsłucham gdzie się umawiacie, a nastepnie tam się zjawię :lol: mala czarna jak poznasz Galine to juz nie bedziesz o niej tak mowkac ;) heh :wink: To jak ty teraz o Gal mówisz? :o Quote
sayma Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): ale sayma zapomnialas o narkotykach hahahha no jak tak, to jeszzcze rock`n`roll :lol: i zaraz nas wsadza za kratki :fadein: najpierw wizyta w Bródnowkim albo U Ali w Rybniku tam mamy cały oddział zarezerwowany ihihih Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Justa napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Justa napisał(a): Damy rade debe damy rade :D tak jest! damy! ja mam silną presję ujrzenia szpilki i małej czarnej 8) Podsłucham gdzie się umawiacie, a nastepnie tam się zjawię :lol: mala czarna jak poznasz Galine to juz nie bedziesz o niej tak mowkac ;) heh :wink: To jak ty teraz o Gal mówisz? :o Jezokiller czyli czarny WaRRRRRkocz hahahhaha Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dbsst napisał(a): Jezokiller czyli czarny WaRRRRRkocz hahahhaha to ja tu widzę, ze to Leon powinien mieć poważne powody do niepokoju :-? eeee, my jednak nie mamy czasu 8) Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): Jezokiller czyli czarny WaRRRRRkocz hahahhaha to ja tu widzę, ze to Leon powinien mieć poważne powody do niepokoju :-? eeee, my jednak nie mamy czasu 8) hahahahhaa spoko jak Leon jest samczy samiec jak Gomzio i ma zgrabna doopeczke to nic mu nie grozi ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] Jezokiller czyli czarny WaRRRRRkocz hahahhaha to ja tu widzę, ze to Leon powinien mieć poważne powody do niepokoju :-? eeee, my jednak nie mamy czasu 8)no ale Leoś to ASTAFa jak chcesz pożyczę ci mojego ASTMANA :wink: Quote
Recommended Posts