Hanna R. Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Ło matko cza, cza, cza ! Ale odjazdowe fotki Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 no i co to ja tu swój wielki czerep wsadzam a tu żadnej nowej foty Szpilencji :evil: :D to sie chyba zbieram do swojej stajenki :wink: :D Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 no doobla nie kcommm mnie tu to wracam na swoje smieci :roll: :wink: Quote
malawaszka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 :o oooo ja cie kręce - ja wiem że ten qń jest biało brązowy (pewnie zaraz zasypiecie mnie fachowa nazwą tego umaszczenia, ale trudno - akurat zapomniałam 8) ) ale czy są takie tylko biało czarne??? JA KCEM TAKIEGO QŃA :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 :o ale fajny RUMAK /prawdziwny :angel: / Tylko mi tu Szpileczki i Dbsst brak :( Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 ihihih nie mam pojęcia czy sa takie B&W ale napewno jest taka funkcja w aparacie :wink: :D Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: No co, bo jak mówisz,że czarne :evilbat: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: No co, bo jak mówisz,że czarne :evilbat: hahahhahaha nie zagaduj mnie bo probuje dojsc do Twojego i do Dagi topiku hahahhahahaha ;) Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: No co, bo jak mówisz,że czarne :evilbat: hahahhahaha nie zagaduj mnie bo probuje dojsc do Twojego i do Dagi topiku hahahhahahaha ;) U mni nic nie ma :evilbat: Czyli miałam racje drapałaś murzyna po plecach...albo już na nim próbowałaś tej obrzydliwej rzeczy co masz na kursie robić :o :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='dbsst']jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: No co, bo jak mówisz,że czarne :evilbat: hahahhahaha nie zagaduj mnie bo probuje dojsc do Twojego i do Dagi topiku hahahhahahaha ;) U mni nic nie ma :evilbat: Czyli miałam racje drapałaś murzyna po plecach...albo już na nim próbowałaś tej obrzydliwej rzeczy co masz na kursie robić :o :lol: :lol: hahahaha Kara jaka pamiec ja nie moge hahahahhaa wlasnie zdjecia ogladam ma urzyna nie drapalam po plecach :cry: Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']jezdem bylysmy na grillu mam foty ale aparat padl wlasnie i musze poczekac na zgranie :evil: ło matko ale mam czarne pazury :evil: 0X :evilbat: Murzyna drapałać po plecach czy co że czarne? :lol: buuuuuuuuuuuuuhahahhahahha Kara no wiesz :lol: :lol: No co, bo jak mówisz,że czarne :evilbat: hahahhahaha nie zagaduj mnie bo probuje dojsc do Twojego i do Dagi topiku hahahhahahaha ;) U mni nic nie ma :evilbat: Czyli miałam racje drapałaś murzyna po plecach...albo już na nim próbowałaś tej obrzydliwej rzeczy co masz na kursie robić :o :lol: :lol: hahahaha Kara jaka pamiec ja nie moge hahahahhaa wlasnie zdjecia ogladam ma urzyna nie drapalam po plecach :cry: JEszcze z moją pamięcią nie najgorzej :D Jakie zdjecia ogladasz? pokaz :evilbat: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 no wlasnie je przekrecam zaraz powybieram i wstawie co nieco dzis ale to za kilka chwil z grilla dzisiejszego :D Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dbsst napisał(a):no wlasnie je przekrecam zaraz powybieram i wstawie co nieco dzis ale to za kilka chwil z grilla dzisiejszego :D Wstawiaj, wstawiaj :wink: Jakbym sobie zjadła grilla, bo dawno nie jadłam :lol: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 mniam grilik i powiem ze fotek duzo a czy fajne to sami ocenicie mni esie juz nie podobaja :cry: Quote
daga10011 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 no wstawiaj kobieto,bo ja spac mykam :cry: rano wystawka :roll: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 daga10011 napisał(a):no wstawiaj kobieto,bo ja spac mykam :cry: rano wystawka :roll: qrde wstawie najwczesniej za 15 min narazie je obracam zrobilam ich baaaaaaardzo duzo Quote
KaRa_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Kiedy te 15min minie....tak powoli leci ten czas :evil: Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 KaRa_TC napisał(a):Kiedy te 15min minie....tak powoli leci ten czas :evil: tez juz bym chciala wstawiac ;) Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 zaczne od reklamy mojego ulubionego (obecnie) piffa czyz oni nie pasuja do siebie jak ulal :D to jest pyszne dobrze dobrze wypadlam ;) no i Szpila ma dosc czyli tance juz po ;) Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 wyginam smialo cialo ;) :lol: z puicha to chyba wszystko zdradze Wam sekret ze duzo tancy i duzo portretow w tym secie w sumie to co zawsze Szpili robie ;) Quote
KaRa_ Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Piwo na pierwszym planie, a biedna szpila na drugim :( Żla Dbsst oj zła :lol: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 wszyscy mieli cos dobrego mialam i ja az tu nagle do mojego stolika przysiadl sie jakis czarujacy pan niestety zrobil sie namolny wiec wstalam i odeszlam Quote
Recommended Posts