dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Waszka tak czy inaczej ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Agga'] dbsst ja naprawde nie wiem kto pozwolil tak szybko dorosnac Elfikowi. A ten maluszek elfik jest cudowny:loveu: Podrzuc mi takiego slodkiego boksia :loveu: no zrób coś zabrońim sie zmnieac ;) a mały jest w deche dzis sie znim rano widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]no sis dawa więcej tych fotek :loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no sis dawa więcej tych fotek :loveu::loveu:[/FONT] nie mam więcej mam jeszcze taka oto zabawe :shake: a teraz spadam do przychodni zrobić sobie zabiegi na moja biedna szyjke :shake: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='dbsst']nie mam więcej mam jeszcze taka oto zabawe :shake: http://images28.fotosik.pl/188/98461a6cbd56ee95.jpg a teraz spadam do przychodni zrobić sobie zabiegi na moja biedna szyjke :shake: [FONT=Arial]Moja śliczna siostrzeniczka :loveu::loveu::loveu: oć utulkam :glaszcze: [/FONT] Quote
Maga100 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='dbsst'] ciesze sie jak w morde misia ludojada :evil_lol: łeeee dasz rade przełamałaś lody po jasności to teraz i pociemności pofruniesz :evil_lol: na razie, póki co cofnęłam się w rozwoju, jeżeli chodzi o moto :cool1: Czekam na CIEPŁO I SŁOŃCE, bo znowu zimno :cool1::cool1::cool1: Ale czekaj, czekaj na mła. Im dłuższe oczekiwanie, tym większa radość :loveu: Quote
dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 a oto SZPILOWÓZ NACHO LIBRE :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o kurde!!!! sporo sporo tej pogniecionej blachy :shake: Quote
Vectra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o masz ,ale cię skasowali :( ale Tobie na pewno nic ??? Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]:glaszcze: biedna Szpilka ...popsul jej wujaszek szpilowóz :-(... dobrze że ludzieńki ....cale [/FONT] Quote
anetta Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Uuuuuuu....Kiepściutko :shake: powinna być druga fotka bo czekam i czekam i nic To samo było u mnie :errrr: Quote
dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='malawaszka']o kurde!!!! sporo sporo tej pogniecionej blachy :shake: nooo :-( bardzo sporo :-( [quote name='Vectra']o masz ,ale cię skasowali :( ale Tobie na pewno nic ??? no tragedia biedne autko :( ja oki tylko mam drobny problem z szyjką ale lada dzień i zapomne :roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: biedna Szpilka ...popsul jej wujaszek szpilowóz :-(...[/FONT] [FONT=Arial]dobrze że ludzieńki ....cale [/FONT] i nie będzie już szpilowozu :eviltong: nio bo jakby było po ludziach to mogłoby mi sie dostać znaczy byc po mnie no nie hahhahah [quote name='Matusz']ulalalaaaaaaaaaaa.........:-(:-( swiete słowa ;) [quote name='anetta']Uuuuuuu....Kiepściutko :shake: To samo było u mnie :errrr: nie najlepiej ;) hahah bo tak miało być hahahhahaha jestem sprytna - to z nudów Quote
bigos Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 malawaszka napisał(a):tam między fotką pierwszą a :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: powinna być druga fotka bo czekam i czekam i nic :lol::lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam to samo! A szpilkowóz nieźle poturbowany:shake: Dobrze, że Wam się nic nie stało:roll: Quote
Agnes Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja chyba nie jestem w temacie:shake: Quote
dbsst Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='bigos']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam to samo! A szpilkowóz nieźle poturbowany:shake: Dobrze, że Wam się nic nie stało:roll: no i ło to chodziło iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhha ;) Szpilowoza Nacho Libre już nie bedzie z nami :-( ale to prawda dzielny bohater wział wszystko na siebie i dlatego nam nc nie jest :multi: [quote name='BeaC'].cze to znowu ja ale Ci się auto wygło cze to znowu Ty :evil_lol: szukam żelazka coby je wyprostowac trochę :roll: [quote name='Agnes']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja chyba nie jestem w temacie:shake: :p co wytłumaczyc :eviltong: czesc WSzystkim dziś mnie nie będzie tak się nudze w domu ze znalazłam sobie zajęcie :roll: zobaczymy wieczorem czy to był dobry pomysł :roll: Quote
Agga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dbsst co się stało wozikowi???? Czy ja czegoś nie doczytałam??? Trzeba było nauczyć psa, że do samochodu wchodzi się przez otwarte drzwi (zartuje):-(:p Nie da się zabronić elfikom rosnąć:placz: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 alem ciekawa co za zajęcie sobie wymyśliłaś :cool3: Quote
dbsst Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 malawaszka napisał(a):alem ciekawa co za zajęcie sobie wymyśliłaś :cool3: a nic takiego poszłam sprawdzać moje możliwości motoryczne ----- hmmm Widzisz Agga nie wpasłam na pomysł zeby Szpili otworzyć drzwi ja kudłata durnowata ;) Quote
niki_ill Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witamy :) Dawno nas tu nie bylo :(( ale nadrobie :) Quote
Agga Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='dbsst'] Widzisz Agga nie wpasłam na pomysł zeby Szpili otworzyć drzwi ja kudłata durnowata ;) Ja wiem, że Szpila to twarda bestia. Patrząc po obrażeniach autka nie chce wiedzieć jak ona długo probowała wejść do auta. Wiem Szpila może dużo. Ona dużo wytrzyma:multi::diabloti: Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]strasznie dupiate te blachy w tych autach :shake::shake: żeby nasze fury tak ucierpiały- Twoja przy próbie wejścia szpili.... moja tak wyglada bo.... chciałam zatrzymać TIRa :roll::cool1: lipna ta blacha lipna :mad::diabloti: szkoda że nie macie w niej silnika który by pasował do mojej rządowej :grins: [/FONT] Quote
Recommended Posts