sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):to niezly pomysl-L4 i ustaw sie w kolejce do okulisty na koniec tego zwolnienia :lol:hi hi dbsst chyba już stoi bo gdzieś zginęła a po zlocie to się z czytaniem nie wyrobi :lol: :lol: :cunao: :cunao: i coscik chyba długa ta kolejka bo jej nie ma i nie ma :niewiem: a my tak teskimyyy :( :( Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):to niezly pomysl-L4 i ustaw sie w kolejce do okulisty na koniec tego zwolnienia :lol:hi hi dbsst chyba już stoi bo gdzieś zginęła a po zlocie to się z czytaniem nie wyrobi :lol: :lol: :cunao: :cunao: i coscik chyba długa ta kolejka bo jej nie ma i nie ma :niewiem: a my tak teskimyyy :( :(na GG pisze że śpi a potem idzie do pracy :o dbsst wracaj :o :roll: Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 jestem ale spadam dopiero wrocilam do domu :roll: teraz ide sie pucowac Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 dbsst napisał(a):jestem ale spadam dopiero wrocilam do domu :roll: teraz ide sie pucowaca psydzies znóf :-? Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):jestem ale spadam dopiero wrocilam do domu :roll: teraz ide sie pucowaca psydzies znóf :-? niioooo i żadnej fottki dzisiaj niet :cry: :( Quote
Magda-Amir Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no Debe sie opuszcza ja widze :o :wink: Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A ja chciałam zakomunikowac, że jutro ide z Galczopkiem rano do fryzjera 8) Więc może jakis spacerek w najbliższym czasie? 8) No chyba, że fryzjerka ja opitoli i będzie jeszcze większy wstyd sie z psina pokazywac niz teraz :roll: :wink: debe czekamy na odzew ;) Quote
dbsst Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 wczoraj nie mialam ochoty na foty :( Justa mozemy w sobote bo ja jutro ide ze Szpilakiem do weta na 15 a potem mnie nie bedzie :( a teraz kilka bansow w wykonaniu Szpili cza cza cza :D Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='dbsst']wczoraj nie mialam ochoty na foty :( Justa mozemy w sobote bo ja jutro ide ze Szpilakiem do weta na 15 a potem mnie nie bedzie :( a teraz kilka bansow w wykonaniu Szpili cza cza cza :D Szpilka ma chyba kompleks nizszosci ze tak śmiga w góre :wink: ty mnie dbsst nie smutkuj takimi minami :-? Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ale klata :o debeściarko nie smutkuj siem! :calus: Ehhh z koleji ja nie wiem co mi na weekend wymyślą... Może w przyszłym tyg sie jakos stykniemy, bo w weekend to wszędzie dużo ludziuff i nie ma jak psów puścić :x jeszcze sie umówimy! :D Quote
dbsst Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 spoko Justynko hehe Alu ona kce jak mamusia na dwoch lapach chodzic ;) ja sie wcale nie smutkuje ;) ocia zapomnialam mojego sprzetu osiedlowa nike Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='dbsst']dziekuje dziekuje za ogladanie ;) Nie ma za co dziękować - cała radocha po naszej stronie :lol: Quote
sayma Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 no nie przy szpilakównej wszytskie nasze kulturystki odpadają :o :D no i ta talia osyyy :angel: :angel: :D Quote
dbsst Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 dziekuje dziekuje dziekuje nie moge dzis z Wami posiedziec bo TZ bedzie pracowac przy komputerku :cry: nie uda mi sie dzis rowniez przejzec Waszych galerii :cry: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='dbsst']dziekuje dziekuje dziekuje nie moge dzis z Wami posiedziec bo TZ bedzie pracowac przy komputerku :cry: nie uda mi sie dzis rowniez przejzec Waszych galerii :cry: :( :( :( ale pamietaj plissss 19 czyli piątek o 17.00 przed monitorem otwieramy wirtualnego / :wink: /szampana z okazji 1 urodzin RRa a fotencje Szpili REWELACJA :angel: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Foty boskie!!!! :angel: czy to aby pies, ta Szpilka? :hmmmm: Quote
dbsst Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']dziekuje dziekuje dziekuje nie moge dzis z Wami posiedziec bo TZ bedzie pracowac przy komputerku :cry: nie uda mi sie dzis rowniez przejzec Waszych galerii :cry: :( :( :( ale pamietaj plissss 19 czyli piątek o 17.00 przed monitorem otwieramy wirtualnego / :wink: /szampana z okazji 1 urodzin RRa a fotencje Szpili REWELACJA :angel: jak tylko bede mogla to NAPEWNO BEDE NA SZAMPONIE Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 no i Szukam Szpilki na Galerii jak w stogu siana :-? Quote
daga10011 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 dobrze ze ja odkopalas,bo tanczace fotki zauwazylam dzieki temu :lol: .Niesamowite figury :o :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 daga10011 napisał(a):dobrze ze ja odkopalas,bo tanczace fotki zauwazylam dzieki temu :lol: .Niesamowite figury :o :lol:prawie jak Róże Montroux Quote
Recommended Posts