dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):super że Ci się podobaja, czyli jak cos mi jeszcze w oko wpadnie to mogę wstawiać? bo mi tak głupio ze Ci tak wrzucam te foty bez pozwolenia :oops: :lol:Sayma Dbsst sie strasznie opuszcza i dobrze jak ktoś dopilnuje od czasu do czasu dostawy fot na galerię :wink: amen Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbbst spacerek jak galciową ze fryzjera przyprowadzę, bo okropnie zarosła i wstyd ją pokazywać! :oops: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):super że Ci się podobaja, czyli jak cos mi jeszcze w oko wpadnie to mogę wstawiać? bo mi tak głupio ze Ci tak wrzucam te foty bez pozwolenia :oops: :lol:Sayma Dbsst sie strasznie opuszcza i dobrze jak ktoś dopilnuje od czasu do czasu dostawy fot na galerię :wink: ameno widzisz zgodziła sie , co 2 fotografów to nie 1 :roll: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Justa']dbbst spacerek jak galciową ze fryzjera przyprowadzę, bo okropnie zarosła i wstyd ją pokazywać! :oops: no wez i Ty mnie nie nerwoj przeciez taki siersciuszek jest naj naj naj Ala no ba swiete slowa Sayma ja na wschody i zachody czekam ;) Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):super że Ci się podobaja, czyli jak cos mi jeszcze w oko wpadnie to mogę wstawiać? bo mi tak głupio ze Ci tak wrzucam te foty bez pozwolenia :oops: :lol:Sayma Dbsst sie strasznie opuszcza i dobrze jak ktoś dopilnuje od czasu do czasu dostawy fot na galerię :wink: ameno widzisz zgodziła sie , co 2 fotografów to nie 1 :roll: ufff to mi ulzyło dzięki dzięki wielkie :multi: Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Justa']dbbst spacerek jak galciową ze fryzjera przyprowadzę, bo okropnie zarosła i wstyd ją pokazywać! :oops: no wez i Ty mnie nie nerwoj przeciez taki siersciuszek jest naj naj naj Ooooj nie, Galcik wygląda mało estetycznie... Nie mogłabym jej pokazywać w takim stanie w Galerii :lol: Ale fryzjer lada dzień mam nadzieje :D Quote
KaRa_ Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A Wy co tak gadacie? Myślicie,że chce mi się to wszystko nadrabiać? :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Justa'][quote name='dbsst'][quote name='Justa']dbbst spacerek jak galciową ze fryzjera przyprowadzę, bo okropnie zarosła i wstyd ją pokazywać! :oops: no wez i Ty mnie nie nerwoj przeciez taki siersciuszek jest naj naj naj Ooooj nie, Galcik wygląda mało estetycznie... Nie mogłabym jej pokazywać w takim stanie w Galerii :lol: Ale fryzjer lada dzień mam nadzieje :D oj Justa pitolisz :evilbat: Sayma zdjecia sa super za super sa WAKACYJNE URLOPOWE a wiesz jak wyglada debe jak przychodzi do pracy w czasie kiedy juz powinna byc na urlopie ;) wiec oslodz jej ten tydzien ;) Quote
Hanna R. Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst'] tancereczka w sosie wlasnym :D Ona niesłychanie zgrabną jest !!! A dlaczego " w sosie własnym " Czyżby w trakcie tego pas coś zmalowała ??? Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Justa'][quote name='dbsst'][quote name='Justa']dbbst spacerek jak galciową ze fryzjera przyprowadzę, bo okropnie zarosła i wstyd ją pokazywać! :oops: no wez i Ty mnie nie nerwoj przeciez taki siersciuszek jest naj naj naj Ooooj nie, Galcik wygląda mało estetycznie... Nie mogłabym jej pokazywać w takim stanie w Galerii :lol: Ale fryzjer lada dzień mam nadzieje :D oj Justa pitolisz :evilbat: Sayma zdjecia sa super za super sa WAKACYJNE URLOPOWE a wiesz jak wyglada debe jak przychodzi do pracy w czasie kiedy juz powinna byc na urlopie ;) wiec oslodz jej ten tydzien ;) dobra masz to załatwione, ale Ty po powrocie zasypiesz mnie fotami bo ja juz wtedy zapomne co to urlop :) a szczególnie ze zlociku :evil: :( Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Nie smutkuj :-? pojedziesz na urlopik :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] tancereczka w sosie wlasnym :D Ona niesłychanie zgrabną jest !!! A dlaczego " w sosie własnym " Czyżby w trakcie tego pas coś zmalowała ??? heheh w sosie wlasnym bo Ala chce taka Szpile bo Szpila dzis serwowana jest jako danie ;) :lol: dziekuje za ta zgrabna :oops: :buzi: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] tancereczka w sosie wlasnym :D Ona niesłychanie zgrabną jest !!! A dlaczego " w sosie własnym " Czyżby w trakcie tego pas coś zmalowała ???Haniu trzeba wrócić kilka stron i czytać czytać :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='"AlicjarydzewsKA Haniu trzeba wrócić kilka stron i czytać czytać :lol: :lol: :lol:[/quote'] nO TAK. JA LECE, PĘDZĘ , CZYTAM DOCZYTUJE - A I TAK WYCHODZI, ŻE BEZNADZIEJNIE TO ROBIĘ CHYBA W DEEPRESJĘ WPADN Ę JAKĄ :bigcry: Quote
Siostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia :D Quote
anetta Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Siostra napisał(a):Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia :D :o ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie :lol: Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :D Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :Dnio nie tragizuj , szybciorkiem cza czytać :wink: Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :Dnio nie tragizuj , szybciorkiem cza czytać :wink: nooo szybcciorem czytam ale i tak ciągle mam zaległości :roll: :oops: a te zaległe po urlopie to chyba na następnym nadrobie :evil: :wink: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :Dnio nie tragizuj , szybciorkiem cza czytać :wink: nooo szybcciorem czytam ale i tak ciągle mam zaległości :roll: :oops: a te zaległe po urlopie to chyba na następnym nadrobie :evil: :wink:nie wymiękaj :wink: wezmiesz L4 to nadgonisz 8) Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :Dnio nie tragizuj , szybciorkiem cza czytać :wink: nooo szybcciorem czytam ale i tak ciągle mam zaległości :roll: :oops: a te zaległe po urlopie to chyba na następnym nadrobie :evil: :wink:nie wymiękaj :wink: wezmiesz L4 to nadgonisz 8) nie kuś :evilbat: :D :D Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, a jak wyglada ta lodeczka? :lol: :lol: :lol: Ile sie osob miesci? Szpila baletnica :P później wygrzebię jakaś fote to wsatwię :D (jak juz mam pozwolenie to mogę szaleć ihihih) teoretycznie jest to łajba na 5 osób ale cztery na niej to i tak juz za dużo bo nie ma sie gdzie ruszyć a spi się tragicznie :wink: :D trzy osoby to tak akurat :D Siostra napisał: Hanka, witamy w klubie - ja też rzadko nadążam za tym, co tu się wyprawia ale wy tragizujecie ,po prostu jedną noc nie dospać i nadgonicie ihihihi taaa chyba jedna noc + 4 dni :wink: :Dnio nie tragizuj , szybciorkiem cza czytać :wink: nooo szybcciorem czytam ale i tak ciągle mam zaległości :roll: :oops: a te zaległe po urlopie to chyba na następnym nadrobie :evil: :wink:nie wymiękaj :wink: wezmiesz L4 to nadgonisz 8) nie kuś :evilbat: :D :Dczy ty coś :wink: Quote
daga10011 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 to niezly pomysl-L4 i ustaw sie w kolejce do okulisty na koniec tego zwolnienia :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 daga10011 napisał(a):to niezly pomysl-L4 i ustaw sie w kolejce do okulisty na koniec tego zwolnienia :lol:hi hi dbsst chyba już stoi bo gdzieś zginęła a po zlocie to się z czytaniem nie wyrobi :lol: :lol: Quote
Recommended Posts