dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 no dobra to sie teleportuje za Szpilowym sladem ;) Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D A skad macie lodeczke/zaglowke? Wypozyczacie? Masz patent? Pomyslimy, pomyslimy 8) Quote
Agga Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst chciałam powiedziec że Szpila sie teleportowałą do mnie...Czy mam ci ja przywieźć na zlocik? :lol: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D A skad macie lodeczke/zaglowke? Wypozyczacie? Masz patent? Pomyslimy, pomyslimy 8) patencik mam, łódeczke tez mam ale narazie malutką fokę II ale może, może w tym roku będę zmieniać :wink: :D Quote
Wojtecki Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Agga'] dbsst chciałam powiedziec że Szpila sie teleportowałą do mnie...Czy mam ci ja przywieźć na zlocik? :lol: No pewnie :wink: :wink: :wink: Zapakuj ją do słoika z TRUFLAMI - będzie mogła robić za Dżina :wink: 8) :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D A skad macie lodeczke/zaglowke? Wypozyczacie? Masz patent? Pomyslimy, pomyslimy 8) patencik mam, łódeczke tez mam ale narazie malutką fokę II ale może, może w tym roku będę zmieniać :wink: :Dto ja przy was wymiękam , bo mam chorobę morską :oops: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D A skad macie lodeczke/zaglowke? Wypozyczacie? Masz patent? Pomyslimy, pomyslimy 8) patencik mam, łódeczke tez mam ale narazie malutką fokę II ale może, może w tym roku będę zmieniać :wink: :Dto ja przy was wymiękam , bo mam chorobę morską :oops: to na mazurki możesz smiało jechać tam aż tak bardzo nie buja :wink: :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D A skad macie lodeczke/zaglowke? Wypozyczacie? Masz patent? Pomyslimy, pomyslimy 8) patencik mam, łódeczke tez mam ale narazie malutką fokę II ale może, może w tym roku będę zmieniać :wink: :Dto ja przy was wymiękam , bo mam chorobę morską :oops: to na mazurki możesz smiało jechać tam aż tak bardzo nie buja :wink: :Djak nie jak tak :-? Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 jak tak jak nie :evilbat: :D tam naprawdę mało buja a to na zachętę :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: :lol: :lol: i kontener Aviomarin poproszę :-? , RR owszem moze jechać , niech chłopak poznaje nowe lądy :lol: , a ja zostanę na brzegu i będę wam chusteczką machać :wink: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: :lol: :lol: i kontener Aviomarin poproszę :-? , RR owszem moze jechać , niech chłopak poznaje nowe lądy :lol: , a ja zostanę na brzegu i będę wam chusteczką machać :wink: ooo nie tak sie nie zgadzam, a zamiast avio zastosujemy inny lek o wiele skuteczniejszy :evilbat: :drinking: :drinking: :popcorn: i juz nie odróznisz ihihih czy to łajba buja czy może cóś innego ihihihih Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: :lol: :lol: i kontener Aviomarin poproszę :-? , RR owszem moze jechać , niech chłopak poznaje nowe lądy :lol: , a ja zostanę na brzegu i będę wam chusteczką machać :wink: ooo nie tak sie nie zgadzam, a zamiast avio zastosujemy inny lek o wiele skuteczniejszy :evilbat: :drinking: :drinking: :popcorn: i juz nie odróznisz ihihih czy to łajba buja czy może cóś innego ihihihihdobla Sayma :wink: ale ty sprzątasz :lol: A ja miałam dzisiaj........ zgadnij........... placuszki paluszki lizać :B-fly: :eating: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: :lol: :lol: i kontener Aviomarin poproszę :-? , RR owszem moze jechać , niech chłopak poznaje nowe lądy :lol: , a ja zostanę na brzegu i będę wam chusteczką machać :wink: ooo nie tak sie nie zgadzam, a zamiast avio zastosujemy inny lek o wiele skuteczniejszy :evilbat: :drinking: :drinking: :popcorn: i juz nie odróznisz ihihih czy to łajba buja czy może cóś innego ihihihihdobla Sayma :wink: ale ty sprzątasz :lol: A ja miałam dzisiaj........ zgadnij........... placuszki paluszki lizać :B-fly: :eating: ihihihhi no nie mów że placuszki??? :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']No może nie buja , ale kołysze , a ja to nawet na hustawce ani na karuzeli nie mogłam nigdy poszaleć :evilbat: :oops: ihihihih no to teraz przez roczek przyzwyczaimy cie powoli do bujanka a potem uprowadzimy cie na łajbe :evilbat: :D RR nam pomoże :evilbat: :lol: :lol: i kontener Aviomarin poproszę :-? , RR owszem moze jechać , niech chłopak poznaje nowe lądy :lol: , a ja zostanę na brzegu i będę wam chusteczką machać :wink: ooo nie tak sie nie zgadzam, a zamiast avio zastosujemy inny lek o wiele skuteczniejszy :evilbat: :drinking: :drinking: :popcorn: i juz nie odróznisz ihihih czy to łajba buja czy może cóś innego ihihihihdobla Sayma :wink: ale ty sprzątasz :lol: A ja miałam dzisiaj........ zgadnij........... placuszki paluszki lizać :B-fly: :eating: ihihihhi no nie mów że placuszki??? :lol:nooo i bardzo bardzo przyprawione aż mi znowu ślinka leci 8) Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ale się ciesze że Ci smakują :multi: :multi: kurcze mi tez slinka leci, wrrrrr a ja nawet chlebka w domu nie mam bo zapomniałam kupić :oops: :D Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 I co?! To ma być koniec truflastej Szpilki?! :evilbat: Za mało moja droga Debest!!!!!!! Nadal usycham z tęsknoty za Szpileczką!!! Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):ale się ciesze że Ci smakują :multi: :multi: kurcze mi tez slinka leci, wrrrrr a ja nawet chlebka w domu nie mam bo zapomniałam kupić :oops: :Dno nie da rady nie podeślę :-? za daleko mieszkasz :( Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Justa, cofnij sie kilka stron wstecz i napisz cos od siebie 8) JA juz musze leciec :fadein: sayma, dobre i to :D Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Co do zagielków? Ja bym sie bała na Waszym miesjcu mnie zabierać, bo ja na łódeczkach dostaje ataków świruskowania :D Jeden taki atak zakończył się niekontrolowana rufą, sztagiem i znowu rufą (wszystko za jednym podejściem) :lol: 8) Ale i tak kocham żagielki!!! :angel: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='sayma']jak tak jak nie :evilbat: :D tam naprawdę mało buja a to na zachętę :D zajebiste jestem dumna ze u mnie goszcza takie sliczne foty szczegolnie ta pierwsza teraz jakis taki nastroj mam (nigdy nie lubilam wschodow i zachodow a teraz ubostwiam chodzi mi o foty ;) ) Agga Szpila znowu na swoj pontonik sie teleportnela :D Justa wydaje mi sie ze to sexy doopeczka pedzi ;) kiedy spacerek Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 super że Ci się podobaja, czyli jak cos mi jeszcze w oko wpadnie to mogę wstawiać? bo mi tak głupio ze Ci tak wrzucam te foty bez pozwolenia :oops: :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):super że Ci się podobaja, czyli jak cos mi jeszcze w oko wpadnie to mogę wstawiać? bo mi tak głupio ze Ci tak wrzucam te foty bez pozwolenia :oops: :lol:Sayma Dbsst sie strasznie opuszcza i dobrze jak ktoś dopilnuje od czasu do czasu dostawy fot na galerię :wink: Quote
Recommended Posts