dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 hehe i jeszcze se poczeka na to opalanie ;) :evil: Quote
daga10011 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ale Szpilunska sprytna :lol: .tak jogurcik wcina :o Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 daga10011 napisał(a):ale Szpilunska sprytna :lol: .tak jogurcik wcina :o ona lubic jogurcik i ona byc zdrowa jak krowka ;) :lol: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):ale Szpilunska sprytna :lol: .tak jogurcik wcina :o ona lubic jogurcik i ona byc zdrowa jak krowka ;) :lol: muuuuuuuuuuuuuuuu a mlesio daje mniam mniam :wink: :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):ale Szpilunska sprytna :lol: .tak jogurcik wcina :o ona lubic jogurcik i ona byc zdrowa jak krowka ;) :lol: muuuuuuuuuuuuuuuu a mlesio daje mniam mniam :wink: :D nie daje i cale szczescie ;) tobylby zly znak jakby dawala to by znaczylo ze gdzies ma ukryte male szpilki a to rownaloby sie rozniesieniem chaty w kilka sekund :evilbat: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):ale Szpilunska sprytna :lol: .tak jogurcik wcina :o ona lubic jogurcik i ona byc zdrowa jak krowka ;) :lol: muuuuuuuuuuuuuuuu a mlesio daje mniam mniam :wink: :D nie daje i cale szczescie ;) tobylby zly znak jakby dawala to by znaczylo ze gdzies ma ukryte male szpilki a to rownaloby sie rozniesieniem chaty w kilka sekund :evilbat: buhahhaha a kto by rozniósł ta chate?? mi chodzi o takie krowie mlesio do picia wkońcu szpilakówna ma tyle wcieleń że mogłaby od czasu do czasu dla cioci Saymy troszke mlesia wyczarować :wink: :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;) Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;) :shocked!: ooooo Szpilakówna sie w ludożerce zamienia to ja :scared: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 mowie Ci jakas niewyzyta ta moja Szpila Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;)zapakuj , biorę :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;)zapakuj , biorę :wink: heheh Szpila raz na wynos Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;)zapakuj , biorę :wink: heheh Szpila raz na wynosbez keczupu i bez zapiekania :-? Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hahahha sayma dawno nie widzialas tej cholery ma nowy sposob buziakowania najpierw delikatnie lapie zebami podgryza a potem buziuje ja nie wiem czy jej komus nie oddam bo to niebezpieczne sie stalo zwierze ;)zapakuj , biorę :wink: heheh Szpila raz na wynosbez keczupu i bez zapiekania :-? oki proponuje w sosie wlasnym Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: Szpila flejtuch, Szpilka flejtuch :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst'] tancereczka w sosie wlasnym :Dno pakuj Szpilkową 8) Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='anetta'][quote name='sayma'][quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D :D Sayma, ja (jesli dobrze pamietam) dwa lata temu bylam na Mazurach z kolezankami i udalo nam sie poplywac na zaglowce :angel: I polknelam bakcyla!! :D Pomagalam sternikowi nawet :D 8) Tak mi sie to spodobalo ze nie chcialam wracac do domu :lol: :lol: :lol: Mowilam sobie, eee chyba sie przeprowadze na Mazury...Tam przynajmiej sa jeziora :lol: :lol: :lol: Kurcze, wyjebiscie by bylo poplywac jeszcze raz :oops: Szpila flejtuch, Szpilka flejtuch :lol: :lol: :lol: :lol: ja juz od 8 lat oszalałam na tym punkcie i teraz co roku minimum dwa tygodnie na Mazurach na łajbie ( bo więcej czasu narazie nie mam :cry: ) to jak najbardziej trzeba poważnie pomysleć o jakim wspólnym pływanku :angel: :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 dobra pakuje i sle o prosze juz zaczela sie teleportacja oj anetko fleja odrazu letko jej skaplo male co nie co ;) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst']dobra pakuje i sle o prosze juz zaczela sie teleportacja oj anetko fleja odrazu letko jej skaplo male co nie co ;)kurde aparatura ci sie spierniczyła bo nic mi nie wylądowało :o Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']dobra pakuje i sle o prosze juz zaczela sie teleportacja oj anetko fleja odrazu letko jej skaplo male co nie co ;)kurde aparatura ci sie spierniczyła bo nic mi nie wylądowało :o łooooooooo matko to gdzie moj pies sie podzial Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 spokojnie teleportowal sie na pod drzwi wyjsciowe Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):spokojnie teleportowal sie na pod drzwi wyjsciowe :bigcry: nie ma :shake: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):spokojnie teleportowal sie na pod drzwi wyjsciowe :bigcry: nie ma :shake: psia kostka nie mam psa wyteleportowal sie gdzies 8) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):spokojnie teleportowal sie na pod drzwi wyjsciowe :bigcry: nie ma :shake: psia kostka nie mam psa wyteleportowal sie gdzies 8)ty lepiej swoje drzwi sprawdz :-? Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):spokojnie teleportowal sie na pod drzwi wyjsciowe :bigcry: nie ma :shake: psia kostka nie mam psa wyteleportowal sie gdzies 8) hihih no to szybciucho teleportuj sie za szpilakówna i nam ją sprowadź :evil: :evil: :evil: :( Quote
Recommended Posts