Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 dbsst napisał(a):Wojtecki napisał(a):Wow !! Jakie piękne foty o wschodzie słońca w Truflandii - bomba !!!! :wink: :wink: Gratulacje - super wyszły !!!! :oops: ojej dziekuje ale nastepne beda jeszcze lepsze ;) tylko musze duuuuuuuuuuuuuuzo trenowac wrrrr To tak, jak w dowcipie - pyta się staruszka młodego człowieka na ulicy - Przepraszam Pana a jak się można dostać do Filharmonii ? A on jej na to - trzeba ćwiczyć, ćwiczyć :) Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 daga10011 napisał(a):Debe extra foteczki :P .Gdyby nie ty to bym nie wiedziala jak wschod wyglada,bo ja chwile przed wschodem spac ide :oops: :lol: Na to są tu dwie możliwe odpowiedzi: 1) Musisz mocniej wczuć się w przekaz naszej Artystki :lol: 2) Masz zaburzony nieco zegar biologiczny :lol: :wink: :wink: :wink: Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Justa']Heh dbsst ja sobie tez ostatnio czesto wstawałam na wschodziki :D W Solince sa najładniejsze :D Ale nadal nieodmniennie tęsknię za Szpilunią! hehehe dzies juz nie chce mi sie nic wstawiac jak zauwazyla Patka jestem nastrojowa ;) i sie niegatywnie nastroilam i zaraz spadam z przed kompa ;) :D ale jutro :D to na poprawe nastroju foteczka z Krainy Wielkich Jezior, może za rok uda nam się wkońcu razem popłynąć :fadein: :D Quote
daga10011 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Sayma-super fotka :D .Och jak ja bym poplywala :P Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 daga10011 napisał(a):Sayma-super fotka :D .Och jak ja bym poplywala :P ihihih nie ma sprawy w przyszłym roku zbieramy ekipe i ruszmy na mazurki :fadein: :D Quote
daga10011 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 jasne,tylko jaki jachcior by musial byc dla mojej rodzinki??????? :lol: .w przyszlym roku juz pewnie bede zapsiona po uszy i zakocona :lol: Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 daga10011 napisał(a):jasne,tylko jaki jachcior by musial byc dla mojej rodzinki??????? :lol: .w przyszlym roku juz pewnie bede zapsiona po uszy i zakocona :lol: ihihih tango 780 dla was akurat :P :D tylko jak te twoje szalone niedźwiadki na tak małej powierzchni by sie czuły :roll: :D ale widziałam trzy psy na łajbach tylko ciut :evilbat: mniejsze 2 labki i oneczka :D Quote
daga10011 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 3 :lol: ja bede miala co najmniej 5 lub szesc nastepnego lata :lol: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Też bym popływała sobie...wprawdze niedawno pływałam po jeziorku :wink: Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 daga10011 napisał(a):3 :lol: ja bede miala co najmniej 5 lub szesc nastepnego lata :lol: :o :o :o no to chyba jednak jest mały problem ale podobno zawse jest jakieś wyjscie coś sie wymyśli :wink: :D zbudujemy ogromn tratwę :D KaRa im wieksza załoga tym weselej :D :D Quote
Siostra Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ciociu debe, jaki romantyczno - artystyczny wschód słońca - łał - jestem pod wrażeniem :D Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Mogłabym prosić o więcej takich cudniastych foteczek?! :iloveyou: (na pw) Ja chcem żagielki :cry: I Szpile!!! Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 daga10011 napisał(a):jasne,tylko jaki jachcior by musial byc dla mojej rodzinki??????? :lol: .w przyszlym roku juz pewnie bede zapsiona po uszy i zakocona :lol:a kto zabroni Dogomaniakom Transatlantykiem wyruszyć na mazurskie jeziora :wink: Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='Justa']Heh dbsst ja sobie tez ostatnio czesto wstawałam na wschodziki :D W Solince sa najładniejsze :D Ale nadal nieodmniennie tęsknię za Szpilunią! hehehe dzies juz nie chce mi sie nic wstawiac jak zauwazyla Patka jestem nastrojowa ;) i sie niegatywnie nastroilam i zaraz spadam z przed kompa ;) :D ale jutro :D to na poprawe nastroju foteczka z Krainy Wielkich Jezior, może za rok uda nam się wkońcu razem popłynąć :fadein: :D Inia zdjecie jest cuuuuuuudowne dziekuje ale chyba raczej psuje niz poprawia nastroj ;) :lol: ja kce urlop :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 a teraz jogurciku czesc druga ;) juz legalna ;) ciekawe czy wejdzie caly trufelek ;) ehh nie wszedl i jeszcze raz ponawiam probe :D udalo sie udalo :D alez ja jestem sprytna :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='Justa']Heh dbsst ja sobie tez ostatnio czesto wstawałam na wschodziki :D W Solince sa najładniejsze :D Ale nadal nieodmniennie tęsknię za Szpilunią! hehehe dzies juz nie chce mi sie nic wstawiac jak zauwazyla Patka jestem nastrojowa ;) i sie niegatywnie nastroilam i zaraz spadam z przed kompa ;) :D ale jutro :D to na poprawe nastroju foteczka z Krainy Wielkich Jezior, może za rok uda nam się wkońcu razem popłynąć :fadein: :D Inia zdjecie jest cuuuuuuudowne dziekuje ale chyba raczej psuje niz poprawia nastroj ;) :lol: ja kce urlop :Da to ty dbsciaczku jeszcze nie na urlopie :o ja myślałamże od dzis Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 skonczylo sie jak moglo sie skonczyc przeciez ja dopiero zaczelam :cry: to bylo z zycia trufeleka w jogurcie ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No brawo Szpilcia :angel: nie ma to jak dobry jogurcik :wink: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 tak Alu od dzis mialam miec bycze jaja a tu doopa blada musialam przelozyc urlop :cry: w piatek juz ze wszystkimi sie pozegnalam :fadein: Quote
sayma Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='anetta']Sayma, serio zbieracie ekipe? :D A fota czaderska :angel: no jak by sie tak na przyszły roczek zgadać to byłoby super!!!! Justa, Anetta a wy tez śmigacie na łajbach?? :D :D :D Justa tylko je posegreguje i Ci wysle jak najszybciej te fajne. niestety pogoda była okropna szaroburo i ponuro no i huragan 8) :x więc foty tez hmmmm troszkę smutne :wink: :D buuuuhahahah jogurtowa Dama Truflasta :D Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):tak Alu od dzis mialam miec bycze jaja a tu doopa blada musialam przelozyc urlop :cry: w piatek juz ze wszystkimi sie pozegnalam :fadein:no to faftycnie doopa blada :-? Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):tak Alu od dzis mialam miec bycze jaja a tu doopa blada musialam przelozyc urlop :cry: w piatek juz ze wszystkimi sie pozegnalam :fadein:no to faftycnie doopa blada :-? nio i to na maxa blada 8) Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):tak Alu od dzis mialam miec bycze jaja a tu doopa blada musialam przelozyc urlop :cry: w piatek juz ze wszystkimi sie pozegnalam :fadein:no to faftycnie doopa blada :-? nio i to na maxa blada 8)nio bez opalania 8) Quote
Recommended Posts