Maga100 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']a to na doblanoc tak przed chwila spala moja corka z krwi i kosci :D ucałuj purchaweczkę od cioci Magi :buzi: [quote name='dbsst']wilki biegaja po stolycy :o :o Nieee, to ja po zmroku z domu nie wychodzę, bo wiem, że wy gdzieś tu w pobliżu mieszkacie :-? Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 no lepiej uwazaj moja droga ;) wlasnie kolejny wschod slonca focilam boshe kiedy ja sie naumiem robic wschody takie zeby wschody a nie zachody przypominaly :-? :roll: Quote
Magda-Amir Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 wschody fajne :wink: :D Debest a Ty w ogóle śpisz czasem ? :o :lol: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Śliczne wschody ale u mnie ładniejsze :evilbat: Quote
Camara Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='dbsst'] i jakie czyste uszątka... aż miło popatrzeć :P Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 wow czerwone chmury nad Rzeczpospolitą :wink: Na Madagaskar mnie TZ nie wziął :cry: obiecał przynieść filmik na kompa :angel: A Trufelkowa słodziuchna jak śpi :wink: /nawet :wink: / Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 :Help_2: :roll: łooo matko nie było mnie tylko dwa tygodnie a tu tyle do nadrobienia :roll: :evil: chyba muszę jeszzce z tydzień urlopu wziąść to może mi się uda :evil: :D ale nastrojowe foty :klacz: :klacz: rewelacja Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 SAYMA JESTES HUUUUUUUUUUUUUUUURA :buzi: cczasem spie ;) ale jak mam aparat to musze korzystac ;) ciesze sie ze Wam sie moj czysciouch podoba :D Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='dbsst']SAYMA JESTES HUUUUUUUUUUUUUUUURA :buzi: cczasem spie ;) ale jak mam aparat to musze korzystac ;) ciesze sie ze Wam sie moj czysciouch podoba :D witam witam :buzi: nommm troszku nadrobiłam ale jeszzce duzo :roll: :D o rany jak Bonita urosła :o :o korzystaj korzystaj bedzie duzio, duuuzio fotek :D :angel: :D Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 nio i zrobila sie jeszcze bardziej krepa :D dzis nie mam nastroju na foty ale czekam na Twoje wakacyjne :D Quote
Magda-Amir Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Justa napisał(a):Ja chcem Szpilunię! ja tez :roll: :D Quote
Agnes Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 debest czy w ogole sypiasz? :o :wink: zdjecia po 4 robione, a na dogo juz po 6 pisalas :o Quote
Magda-Amir Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Agnes napisał(a):debest czy w ogole sypiasz? :o :wink: zdjecia po 4 robione, a na dogo juz po 6 pisalas :o noo ja tez sie o to pytałam Agnes :lol: moze Dbsst jest na baterie ? :roll: :lol: Quote
Agnes Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 nooo - tak jak ten krolik z reklamy baterii :lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 sypiam polozylam sie o 2 (wczoraj wczesnie) TZ obudzil mnie kolo 4:00 polezalam chwile i rozwazalam czy wstac doszlam do wniosku ze wstane bo lubie wschody :D i wstalam jak wstalam i pstryklalam foty, kiedy znai na niebie juz nie byly takie interesujace to pomyslalam ze obudze Szpile i ja wyprowadze (nie podobalo to sie jej :roll: )po podworku bo co tam niech ma jak bylam na tym podworku to z oddali zobaczylam ze chmury sie zmieniaja czyli BIEGIEM do domu po aparat (juz myslalam ze nie wiele sie zmieni w tym wschodzi a tu taka niespodzianka) i pstryk pstryk znowu :D TZ oznajmil ze jestem walnieta a Szpila poszla spac obsapujac mnie kilka razy jak juz wschod sie zmienil w swit to nie moglam wytrzymac i odpalilam kompa coby zdjecia zgrac :D a jak juz zgralam i sie pozalamywalam ze kicha to obejzalam je jeszcze kilka razy i zmniejszylam a ze jzu tak blisko dgm bylam to odrazu wstawilam jutro nie wstaje na wschod ;) Quote
Justa Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Heh dbsst ja sobie tez ostatnio czesto wstawałam na wschodziki :D W Solince sa najładniejsze :D Ale nadal nieodmniennie tęsknię za Szpilunią! Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Justa napisał(a):Heh dbsst ja sobie tez ostatnio czesto wstawałam na wschodziki :D W Solince sa najładniejsze :D Ale nadal nieodmniennie tęsknię za Szpilunią! hehehe dzies juz nie chce mi sie nic wstawiac jak zauwazyla Patka jestem nastrojowa ;) i sie niegatywnie nastroilam i zaraz spadam z przed kompa ;) :D ale jutro :D Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Wow !! Jakie piękne foty o wschodzie słońca w Truflandii - bomba !!!! :wink: :wink: Gratulacje - super wyszły !!!! Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 dbsst napisał(a):jutro nie wstaje na wschod ;) i jeszzce jedna dobra wiadomość nie wsatjesz do ......... :P :D Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Wojtecki napisał(a):Wow !! Jakie piękne foty o wschodzie słońca w Truflandii - bomba !!!! :wink: :wink: Gratulacje - super wyszły !!!! :oops: ojej dziekuje ale nastepne beda jeszcze lepsze ;) tylko musze duuuuuuuuuuuuuuzo trenowac wrrrr Quote
daga10011 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Debe extra foteczki :P .Gdyby nie ty to bym nie wiedziala jak wschod wyglada,bo ja chwile przed wschodem spac ide :oops: :lol: Quote
Recommended Posts