dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 wilki biegaja po stolycy i jeszcze jedeno wicze zdjecie Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Pieski Latarenki , to w Cepeli sie kupuje czy w markecie :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pieski Latarenki , to w Cepeli sie kupuje czy w markecie :wink: reczna robodka z cepeli ;) Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Pieski Latarenki , to w Cepeli sie kupuje czy w markecie :wink: reczna robodka z cepeli ;)to taka udoskonalona wersja tych z ruszającym łepkiem :wink: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Pieski Latarenki , to w Cepeli sie kupuje czy w markecie :wink: reczna robodka z cepeli ;)to taka udoskonalona wersja tych z ruszającym łepkiem :wink: hahahahahah tak one ruszaja tez lapeCkami ;) Quote
olekg89 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 jakie ty robisz ekstra foty :( ja takich nie umiem :cry: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 olekg18 napisał(a):jakie ty robisz ekstra foty :( ja takich nie umiem :cry: hahahaha Olo no cos Ty umiesz tylko nie wiesz jeszcze o tym a co do extra to dziekuje ale uwazam ze przesadzasz :D te ostatnie foty sa dramatem ale jakos nie mam weny do ladnych ;) 900 postow brawo :drinking: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 a tu chmury nad warszawa i dzisiejsze niebo przed wschodem slonca Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 zamecze Was zdjeciami :D zywa reklama jogurtu :D to jest pyyyyyyyyyyyyszne Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']zamecze Was zdjeciami :D zywa reklama jogurtu :D to jest pyyyyyyyyyyyyszne a Szpiluni się odbiło :oops: :lol: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 heheheh Szpilunia nie wytrzymala i zamoczyla dzioba w pudelku i sciemniala ze ona nic nie zrobila ze sobie lezy i patrzy :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 dbsst napisał(a):heheheh Szpilunia nie wytrzymala i zamoczyla dzioba w pudelku i sciemniala ze ona nic nie zrobila ze sobie lezy i patrzy :lol: :lol:hi hi cfaniara :wink: Quote
Camara Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']zamecze Was zdjeciami :D zywa reklama jogurtu :D to jest pyyyyyyyyyyyyszne aż się chce spróbować tego jogurciku :P nawet z pudełka z wcześniej umoczoną mordką Szpiluni :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 dbsst napisał(a):heheheh Szpilunia nie wytrzymala i zamoczyla dzioba w pudelku i sciemniala ze ona nic nie zrobila ze sobie lezy i patrzy :lol: :lol::cunao: A czy to coś złego? Ciekawa byłą :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 A gdzie gospodyni tego lokalu , co to nas miała zamęczać fotami :evil: Czekam i czekam :( Quote
daga10011 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']zamecze Was zdjeciami :D zywa reklama jogurtu :D to jest pyyyyyyyyyyyyszne wrocilam :D .Fotka boska :P :D .Modelina rowniez :P :P :P Quote
Koma Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst']zywa reklama jogurtu :D to jest pyyyyyyyyyyyyszne :cunao: :cunao: :cunao: nieno Szpila pierwsza klasa :klacz: :lol: Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Agga napisał(a):Szpila wytrzyj sie w pańcie 8) he he bardzo smieszne :P Ala juz jestem bylam na browciach :D :angel: i ogladalam madagaskar kosa :d wyginam swje cialo wyginam swoje cialo (to kawalek piosenki z tego :D Daga i jak i jak i jak lece juz do Ciebie na topik :D Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 a i ciesze sie ze moje danio sie podoba ;) :lol: Quote
Magda-Amir Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 dbsst napisał(a):Agga napisał(a):Szpila wytrzyj sie w pańcie 8) he he bardzo smieszne :P Ala juz jestem bylam na browciach :D :angel: i ogladalam madagaskar kosa :d wyginam swje cialo wyginam swoje cialo (to kawalek piosenki z tego :D Daga i jak i jak i jak lece juz do Ciebie na topik :D debe nie 'wyginam swoje cialo' tylko wyginam śmiało ciało 8) :lol: a Szpila rządzi, sliczna jak zawsze :D Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 no tak myslalam ze cos kombinuje z tymi slowami ale co tam ;) Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Magda&Amir napisał(a):bylas blisko :D :lol: :lol: baaaaaaaaaaardzo ;) hahhahaha Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 a to na doblanoc tak przed chwila spala moja corka z krwi i kosci :D Quote
Recommended Posts