Magda-Amir Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 łii :angel: :angel: a u Was w stolicy słoneczko ? :( bo tu szaro buro i ponuro Quote
KaRa_ Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Co za łobuz Szpile podglądał, podczas rannej toalety :lol: Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Jeny jaka ta Szpila piekna na fitness piłeczkowy widze, że uczęszcza :D Gracja pełnym pyskiem (dosłownie pełnym piłeczką ;)) Sikające fotki :lol: U nas pada :( Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Patka napisał(a):Jeny jaka ta Szpila piekna na fitness piłeczkowy widze, że uczęszcza :D Gracja pełnym pyskiem (dosłownie pełnym piłeczką ;)) Sikające fotki :lol: U nas pada :( dziekuje Patko moja fitness miala isc za 1,3 na sesje zdjeciowa ale cos zaraz chyba spadnie deszcz a mialysmy jechac do lasu :x kiedy Lilith bedzie miec galeryjke 8) Kara widzisz jakcy sa faceci ;) zawsze podgladaja Magda a kiedy cos w Twojej galerii bedzie :D Quote
Linka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Dbsst co ty zrobiłaś ze ten pies ma takie mięśnie? :o :eek2: :bigcool: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Linka napisał(a):Dbsst co ty zrobiłaś ze ten pies ma takie mięśnie? :o :eek2: :bigcool: a ma :roll: dla mnie to szkielet sam szczerze mowiac ja bym chciala zeby jak pitbulka Bonni szpila wygladala :oops: a tak serio to koksujemy caly czas ;) hiihihihi a tak serio serio to jak widac pilka jest naszym kompanem zawsze ;) Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Jak ja mam robić Lilith galerie jak szpila taka umięsnionaze Lili wstyd ;) A poza tym tyle zdjęc w dogo moich zwierzaków poco powtarzac ;) Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Patka napisał(a):Jak ja mam robić Lilith galerie jak szpila taka umięsnionaze Lili wstyd ;) A poza tym tyle zdjęc w dogo moich zwierzaków poco powtarzac ;) to proste po to powtarzac ze zwierzaki i zdjecia sa ZAJEBISTE i warto zeby byly w jednym miejscu :D Quote
Linka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a ma dla mnie to szkielet sam szczerze mowiac słucham? Czy ty mojego psa widziałaś? :roll: Ja wyłaże ze skóry, spacerki, rowerki, pływanko, piłeczki, a tu nic..... :cry: :evilbat: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 daj mi wreszcie ta pileczke bo......... bo ci pokaze gdzie raki zimuja ;) no dobla Szpila masz tylko nie rob juz zabka ;) no i zeby mi to bylo ostatni raz ;) Quote
Alicja Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 :angel: o tak tak , my też prosimy o galeryjkę dla Lilith i Rodzeństwa kociego :wink: A Szpilcia jak zawsze Miodzio 8) Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 duzo zdjec dzis wstawilam cio :D ty koles nie falszuj tak strasznie dobra a w ogole to odlatuj stad to moj kawalek zieleni i moje drzewa ;) ale mu powiedzialam co :D i znowu z pileczka :D Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 i ostatnie :D bo zaraz ci przyfangole :) i skupienie BEZ PILECZKI 8) Quote
KaRa_ Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Jak będę kiedyś w Wawce będę omijac szerokim łukiem Szpili dzielnice żeby mnie nie wyzwała :lol: :lol: JAk ona tak wyzywa :lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 KaRa_TC napisał(a):Jak będę kiedyś w Wawce będę omijac szerokim łukiem Szpili dzielnice żeby mnie nie wyzwała :lol: :lol: JAk ona tak wyzywa :lol: hahahaha no cos Ty ona tak z milosci 8) Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 wow dbsst czym ty szprycujesz moja szpileczke? Quote
KaRa_ Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Jak będę kiedyś w Wawce będę omijac szerokim łukiem Szpili dzielnice żeby mnie nie wyzwała :lol: :lol: JAk ona tak wyzywa :lol: hahahaha no cos Ty ona tak z milosci 8) fajny ma sposób jej pokazywania :lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):wow dbsst czym ty szprycujesz moja szpileczke? baaardzo smieszne jak ja zobaczysz w realu to sie zalamiesz mala i chuda rozczarujesz sie aaaaaaa i jeszcze jej cala siersc wyszla :cry: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 a to jeszcze z serii spie i dobrze mi z tym ;) nie ma to jak wspieranie sie na meskim ramieniu :D oraz no gilaj mnie nie przestawaj :D i to narazie systko ale za kilka minut ide robic foty :D Quote
Agga Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Etam dbsst dla mnie szilka czy wypasiona czy chuda zasze ta sama kochana szpilka... :angel: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 Agga napisał(a):Etam dbsst dla mnie szilka czy wypasiona czy chuda zasze ta sama kochana szpilka... :angel: hehehe ale zaloze sie ze pierwsze zdanie bedzie faktycznie ona mala albo ale ona mala :lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 SUPER FOTY!! :angel: [quote name='dbsst'] A czy Szpileczce coś się stało w pazurek, bo taki czerwoniutki coś :roll: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 nie na ma taki czarno - brazowy a tu lampa rozswietlila na czerwono :D pazurki jak narazie mamy zdrowe ;) ciesze sie ze sie podobaja foty :D Quote
Recommended Posts