KaRa_ Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink: KaRa_TC napisał(a):A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:a co :o Bo ja dziś leniwa jestem już od godziny próbuje wyjść z domu żeby zabrać czekoladki na spacer,a co dopiero czytac tyle postów :lol: :lol: :lol: :lol: słodkie lenistwo :wink: To ostatni miesiąc co moge leniuchować, więc musze korzystać :lol: :evilbat: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 zjadlam zupke z chin ale nie czuje sie najedzona :evilbat: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):zjadlam zupke z chin ale nie czuje sie najedzona :evilbat: Zazdroszcze Ci, ja dzisiaj miałam strogonowa :lol: Quote
daga10011 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Strogonov mniam,mniam..a ja musze codziennie pelnowartosciowe obiady pichcic,bo coora ma wolne od przedszkola :roll: . Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 u nas dziś pieczareczki , makaronik i schaboszczaki :wink: Wprawdzie miał być inny zestaw ale z lenistwa tak wyszło :oops: grunt że było pyszne :eating: Quote
Justi0022 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEALhi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink: Taaa, najmądrzejszy w całej wsi jak wszyscy do kościoła pójdą Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEALhi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink: Taaa, najmądrzejszy w całej wsi jak wszyscy do kościoła pójdą Quote
Justi0022 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Nie ma sieM co chicholić - to jest często ostatni argument mojego TZ :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Justi0022 napisał(a):Nie ma sieM co chicholić - to jest często ostatni argument mojego TZ :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 [quote name='Justi0022']Nie ma sieM co chicholić - to jest często ostatni argument mojego TZ :lol: faktycznie to mocny argument hahahahha Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 i znowu kilka stron wstecz żeby cokolwiek zobaczyć... :roll: Ale foty fajne :) Quote
daga10011 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 debe-wiecej fotek klaciastej Szpilmanki :evilbat: Quote
Wojtecki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 daga10011 napisał(a):debe-wiecej fotek klaciastej Szpilmanki :evilbat: teraz nie przeszkadzać proszę :evilbat: bo debe film ogląda i płacze :cry: :wink: 8) :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Wojtecki napisał(a):daga10011 napisał(a):debe-wiecej fotek klaciastej Szpilmanki :evilbat: teraz nie przeszkadzać proszę :evilbat: bo debe film ogląda i płacze :cry: :wink: 8) :lol: A ty jaki wtajemniczony?! 8) Quote
Wojtecki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Poza tym jadła dzisiaj zupkę z Chin.... :x Biedna debe, oj biedna :wink: :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Wojtecki napisał(a):Poza tym jadła dzisiaj zupkę z Chin.... :x Biedna debe, oj biedna :wink: :wink: z chin??? :x Co jeszcze wiesz? 8) Quote
Wojtecki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Weron_ciau napisał(a):Wojtecki napisał(a):daga10011 napisał(a):debe-wiecej fotek klaciastej Szpilmanki :evilbat: teraz nie przeszkadzać proszę :evilbat: bo debe film ogląda i płacze :cry: :wink: 8) :lol: A ty jaki wtajemniczony?! 8) No jasne 8) :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Wojtecki napisał(a):Weron_ciau napisał(a):Wojtecki napisał(a):daga10011 napisał(a):debe-wiecej fotek klaciastej Szpilmanki :evilbat: teraz nie przeszkadzać proszę :evilbat: bo debe film ogląda i płacze :cry: :wink: 8) :lol: A ty jaki wtajemniczony?! 8) No jasne 8) :wink: :lol: Co jeszcze wiesz? ;) A Poświata gdzie zniknęła? Tzn nie pies ;) Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Aha dbsst na pewno bedzie to czytala wiec pisze.. Z naszego spotkania w wawie nici :( W warszawie bede tylko 1 dzien :( w Płońsku koło Wawy będe dłużej... dlatego w wawie krócej..a szkoda bo bardzo chcialam Szpilastą zobaczyć! Wycałuj ją... Quote
Weron_ciau Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 LAZY napisał(a):PAPLE!!! :evil: Lazy... 8) Co? Quote
agabass Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 smok z Chin zieje ogniem i nie przebywa w galerii Szpilosławy bo go pali od środka tak to Chinol się zabawił :lol: Quote
Wojtecki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Weron_ciau napisał(a): A Poświata gdzie zniknęła? Tzn nie pies ;) jest bardzo daleko, daleko - za siódmą górą i siódmą rzeką :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 LAZY napisał(a):PAPLE!!! :evil: Kto PAPLE ? Znaczy się my ???? 8) :wink: :lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Wojtecki napisał(a):Weron_ciau napisał(a): A Poświata gdzie zniknęła? Tzn nie pies ;) jest bardzo daleko, daleko - za siódmą górą i siódmą rzeką :wink: :lol: łuu to tak jak w tym romansie co go skonczylam ogladac Wojtecki skad wiedziales ze bede ryczec :roll: Werona :( obiecuje ze wycaluje ale nie dzis bo jak ja obudze to znowu bedzie mi na kolana wlazic i przeszkadzac jakas milosniczka straszna z niej dzis Quote
Recommended Posts