dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 to zludzenie ;) dzis wojciowi wpakowala sie na kolana a w zasadzie wpakowala sie dwom wojciom na kolanka i sie normalnie hahala jak ja gilali jeden po lopatkach drugi przy ogonku :oops: :lol: Quote
Justi0022 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a): dzis wojciowi wpakowala sie na kolana a w zasadzie wpakowala sie dwom wojciom na kolanka i sie normalnie hahala jak ja gilali jeden po lopatkach drugi przy ogonku :oops: :lol: Muszą wujcie na szklankę broffca zarobić :wink: Quote
Alfik Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='dbsst']hehehe nio Szpila to jak po speedzie zapytaj Agi ;) ona miala szczescie ja poznac i jej milosc do pileczki ;) heheh Aga wiesz co strzelajacy ma obie rece ale serca nie ma zostalo przez Szpile polkniete ostatnio TZ mi oznajmil ze w nowym mieszkaniu Szpila bedzie miec swoj pokoj :stupid: zwariowal no wlasnie kilka osob ostatnio powiedzialo ze jej sie klata rozrosla i ze znerzniala ja myslalam ze bredza ale jak zobaczylam zdjecia to doszlam do wniosku ze jednak racje maja ;) Ja sobie wypraszam tego typu sformuŁowania, bo Alf też ma swój pokój :evil: , a ja póki co jestem w nienajgorszej kondycji umysŁowej :lol: (albo tylko mnie się tak wydaje :-? ) Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Alfik ale to zupelnie normalne jak Ty ja czy qto qolwiek z DGMnakow ma oddzielny czy chce miec odddzielny pokoj dla psa ale w wykonaniu mojego TZ to ociera sie jzu o wariactwo :lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 a tu jeszcze niespodzianka :D czes Telma sluchaj jedziesz z nami na Zlot DGMniakow Szpilka na serio jest Zlot czemu moj Olo ukrywal sie z ta wiadomoscia :evil: Sz: nie mozliwe ze nic ci nie powiedzial:o moze on cos kombinuje :roll: T: buuuuuhahaha Szpileczko czy ty mnie nie znasz on sie nie odwazy mi podskoczyc jak tylko cos zawesze to odrazu go tymi strunami glosowymi do porzadku doprowadzam Sz: no faktycznie struny masz wyjace ja bym ci nie podpadala, ale znasz Ola 8) Quote
Daisunia Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super :) :D :lol: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ale Szpila ma koleżankę :D A klate faktycznie ma sporą :D Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink: hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;) tak to mniej wiecej Olo tlumaczyl ;) (ale biega duzo to jest fakt ) Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink: hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;) tak to mniej wiecej Olo tlumaczyl ;) (ale biega duzo to jest fakt ) :lol: :lol: :lol: nie napisałam z a p a s i o n e tylko z a p s i o n e :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink: hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;) tak to mniej wiecej Olo tlumaczyl ;) (ale biega duzo to jest fakt ) :lol: :lol: :lol: nie napisałam z a p a s i o n e tylko z a p s i o n e :lol: :lol: :lol: buuuuuuuuuuhahahahaha a ja czytac nie umiem hahahahahaha a moze to dlatego ze Telimenka naprawde jest beczuszka ;) i Olo je a ona tyje i ciegle o tym mysle ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink: hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;) tak to mniej wiecej Olo tlumaczyl ;) (ale biega duzo to jest fakt ) :lol: :lol: :lol: nie napisałam z a p a s i o n e tylko z a p s i o n e :lol: :lol: :lol: buuuuuuuuuuhahahahaha a ja czytac nie umiem hahahahahaha a moze to dlatego ze Telimenka naprawde jest beczuszka ;) i Olo je a ona tyje i ciegle o tym mysle ;)hi hi hi to musisz do mnie przyjechać , ja od września znowu zaczynam szczylków uczyć czytać to i ciebie wciągnę na liste :wink: A Telimenka mi się podobuje :wink: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Telimenka jest zajebista jak byla mala to chodzila pod Szpila i wtedy pokoffalam boksery z ogonem bo Szpila miala bialy ogoniasty :D spoko wpadam do Ciebie na nauki :D Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):Telimenka jest zajebista jak byla mala to chodzila pod Szpila i wtedy pokoffalam boksery z ogonem bo Szpila miala bialy ogoniasty :D spoko wpadam do Ciebie na nauki :DRR juz sie cieszy że przyjedziesz :angel: , bo było mu smutno jak ze spacerku szybciorkiem uciekaliśmy przed burzą i deszczem a ta zaraza nas goniła / znaczy burza :wink: /no i byliśmy w lesie tylko 45min :-? Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 hihihi a my dzis spimy wlasnie z pilka przy nosie :D taka pilka spacerowa qtora nie zostala odebrana po powrocie :D my wczoraj bylismy 3 godziny na podworku a dzis o 9 zrobilismy mi podbudke :evil: co za Szpila RR pedze do ciebie bo ty dobry jestes a nie to o co po nocach spac nie moze ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):hihihi a my dzis spimy wlasnie z pilka przy nosie :D taka pilka spacerowa qtora nie zostala odebrana po powrocie :D my wczoraj bylismy 3 godziny na podworku a dzis o 9 zrobilismy mi podbudke :evil: co za Szpila RR pedze do ciebie bo ty dobry jestes a nie to o co po nocach spac nie moze ;)RR spoko jak nikt nie wstaje to idzie na fotel i śpi dalej :wink: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEAL Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEALhi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEALhi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink: hahahah atylko zeby mu sie w glowce nie poprzewracalo i zeby nie kcial mnie zostawic dla innej ;) dobrze ze nie umie czytac jednak ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEALhi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink: hahahah atylko zeby mu sie w glowce nie poprzewracalo i zeby nie kcial mnie zostawic dla innej ;) dobrze ze nie umie czytac jednak ;)no i racja , nie będę go jedna uczyć :wink: Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink: KaRa_TC napisał(a):A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:a co :o Quote
KaRa_ Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink: KaRa_TC napisał(a):A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:a co :o Bo ja dziś leniwa jestem już od godziny próbuje wyjść z domu żeby zabrać czekoladki na spacer,a co dopiero czytac tyle postów :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink: KaRa_TC napisał(a):A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:a co :o Bo ja dziś leniwa jestem już od godziny próbuje wyjść z domu żeby zabrać czekoladki na spacer,a co dopiero czytac tyle postów :lol: :lol: :lol: :lol: słodkie lenistwo :wink: Quote
Recommended Posts