Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to zludzenie ;)

dzis wojciowi wpakowala sie na kolana a w zasadzie wpakowala sie dwom wojciom na kolanka i sie normalnie hahala jak ja gilali jeden po lopatkach drugi przy ogonku :oops: :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):

dzis wojciowi wpakowala sie na kolana a w zasadzie wpakowala sie dwom wojciom na kolanka i sie normalnie hahala jak ja gilali jeden po lopatkach drugi przy ogonku :oops: :lol:

Muszą wujcie na szklankę broffca zarobić :wink:

Posted

[quote name='dbsst']hehehe nio Szpila to jak po speedzie zapytaj Agi ;) ona miala szczescie ja poznac i jej milosc do pileczki ;)

heheh Aga wiesz co strzelajacy ma obie rece ale serca nie ma zostalo przez Szpile polkniete

ostatnio TZ mi oznajmil ze w nowym mieszkaniu Szpila bedzie miec swoj pokoj :stupid: zwariowal
no wlasnie kilka osob ostatnio powiedzialo ze jej sie klata rozrosla i ze znerzniala ja myslalam ze bredza ale jak zobaczylam zdjecia to doszlam do wniosku ze jednak racje maja ;)

Ja sobie wypraszam tego typu sformuŁowania, bo Alf też ma swój pokój :evil: , a ja póki co jestem w nienajgorszej kondycji umysŁowej :lol: (albo tylko mnie się tak wydaje :-? )

Posted

Alfik ale to zupelnie normalne jak Ty ja czy qto qolwiek z DGMnakow ma oddzielny czy chce miec odddzielny pokoj dla psa ale w wykonaniu mojego TZ to ociera sie jzu o wariactwo :lol:

Posted

a tu jeszcze niespodzianka :D

czes Telma sluchaj jedziesz z nami na Zlot DGMniakow

Szpilka na serio jest Zlot czemu moj Olo ukrywal sie z ta wiadomoscia :evil:

Sz: nie mozliwe ze nic ci nie powiedzial:o moze on cos kombinuje :roll:

T: buuuuuhahaha Szpileczko czy ty mnie nie znasz on sie nie odwazy mi podskoczyc jak tylko cos zawesze to odrazu go tymi strunami glosowymi do porzadku doprowadzam

Sz: no faktycznie struny masz wyjace ja bym ci nie podpadala, ale znasz Ola 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
wow jaka fajna koleżanka :angel: , widać macie zapsione towarzystwo :wink:

hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;)

tak to mniej wiecej Olo tlumaczyl ;)

(ale biega duzo to jest fakt )

Posted

dbsst napisał(a):

hihi Telimena sie roztyla regularnie w czasie cieczki po czym gubi zaraz przed cieczka to co zyskala i zachwile znowu tyje bo ma kolejna cieczke ;)

:lol: :lol: :lol: nie napisałam z a p a s i o n e tylko z a p s i o n e :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

:lol: :lol: :lol: nie napisałam z a p a s i o n e tylko z a p s i o n e :lol: :lol: :lol:

buuuuuuuuuuhahahahaha a ja czytac nie umiem hahahahahaha

a moze to dlatego ze Telimenka naprawde jest beczuszka ;) i Olo je a ona tyje i ciegle o tym mysle ;)

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

buuuuuuuuuuhahahahaha a ja czytac nie umiem hahahahahaha

a moze to dlatego ze Telimenka naprawde jest beczuszka ;) i Olo je a ona tyje i ciegle o tym mysle ;)
hi hi hi to musisz do mnie przyjechać , ja od września znowu zaczynam szczylków uczyć czytać to i ciebie wciągnę na liste :wink: A Telimenka mi się podobuje :wink:

Posted

Telimenka jest zajebista jak byla mala to chodzila pod Szpila i wtedy pokoffalam boksery z ogonem bo Szpila miala bialy ogoniasty :D

spoko wpadam do Ciebie na nauki :D

Posted

dbsst napisał(a):
Telimenka jest zajebista jak byla mala to chodzila pod Szpila i wtedy pokoffalam boksery z ogonem bo Szpila miala bialy ogoniasty :D

spoko wpadam do Ciebie na nauki :D
RR juz sie cieszy że przyjedziesz :angel: , bo było mu smutno jak ze spacerku szybciorkiem uciekaliśmy przed burzą i deszczem a ta zaraza nas goniła / znaczy burza :wink: /no i byliśmy w lesie tylko 45min :-?

Posted

hihihi a my dzis spimy wlasnie z pilka przy nosie :D taka pilka spacerowa qtora nie zostala odebrana po powrocie :D

my wczoraj bylismy 3 godziny na podworku a dzis o 9 zrobilismy mi podbudke :evil:
co za Szpila

RR pedze do ciebie bo ty dobry jestes a nie to o co po nocach spac nie moze ;)

Posted

dbsst napisał(a):
hihihi a my dzis spimy wlasnie z pilka przy nosie :D taka pilka spacerowa qtora nie zostala odebrana po powrocie :D

my wczoraj bylismy 3 godziny na podworku a dzis o 9 zrobilismy mi podbudke :evil:
co za Szpila

RR pedze do ciebie bo ty dobry jestes a nie to o co po nocach spac nie moze ;)
RR spoko jak nikt nie wstaje to idzie na fotel i śpi dalej :wink:

Posted

dbsst napisał(a):
moj RRek taaaaki madry taaaki przystojny taki umiesniony IDEAL
hi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink:

Posted

dbsst napisał(a):
hi hi dobrze że nie umie czytać :lol: bo by już wogóle chodził najważniejszy z całej wsi :wink:

hahahah atylko zeby mu sie w glowce nie poprzewracalo i zeby nie kcial mnie zostawic dla innej ;)

dobrze ze nie umie czytac jednak ;)

Posted

dbsst napisał(a):
dbsst napisał(a):

hahahah atylko zeby mu sie w glowce nie poprzewracalo i zeby nie kcial mnie zostawic dla innej ;)

dobrze ze nie umie czytac jednak ;)
no i racja , nie będę go jedna uczyć :wink:

Posted

gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink:
KaRa_TC napisał(a):
A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:
a co :o

Bo ja dziś leniwa jestem już od godziny próbuje wyjść z domu żeby zabrać czekoladki na spacer,a co dopiero czytac tyle postów :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
gotowca chciałaś :roll: poczytać ci sie nie chce :wink:
KaRa_TC napisał(a):
A Wy o czym znów gadacie? :evilbat:
a co :o

Bo ja dziś leniwa jestem już od godziny próbuje wyjść z domu żeby zabrać czekoladki na spacer,a co dopiero czytac tyle postów :lol:
:lol: :lol: :lol: słodkie lenistwo :wink: