dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 PIKA napisał(a):Ciekawe czy debeściara mnie tu dopadnie :evilbat: Sledzi mnie maupa :o hihihi pozno ale dopadlam ;) nie rechotac sie to bardzo modny kapelusz ;) Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):PIKA napisał(a):Ciekawe czy debeściara mnie tu dopadnie :evilbat: Sledzi mnie maupa :o hihihi pozno ale dopadlam ;) nie rechotac sie to bardzo modny kapelusz ;) Czyli to kapelusz...a ja myślałam,że przebrała się za rapuche :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):PIKA napisał(a):Ciekawe czy debeściara mnie tu dopadnie :evilbat: Sledzi mnie maupa :o hihihi pozno ale dopadlam ;) nie rechotac sie to bardzo modny kapelusz ;)a ja myślałam ze czepek kąpielowy , bo jedzie z TZtem w delegacje :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hehehe zlosliwe maupy a tak naptawde to jest zabawka Szpilki zjedzona :x i pilka na nosku :D :angel: i umie ja podzucaj i lapac :D :angel: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hehehe zlosliwe maupy a tak naptawde to jest zabawka Szpilki zjedzona :x i pilka na nosku :D :angel: i umie ja podzucaj i lapac :D :angel: :cry: fcale nie złośliwe :( my Szpilke toffać :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe zlosliwe maupy a tak naptawde to jest zabawka Szpilki zjedzona :x i pilka na nosku :D :angel: i umie ja podzucaj i lapac :D :angel: :cry: fcale nie złośliwe :( my Szpilke toffać :iloveyou: Szpilunia nawet w takim przebraniu jest prześliczna :angel: :angel: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 hehehe cyba przekomiczna ;) Szpoidooa tez Was toffac Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 musze sie Wam pochwalic snilo mi sie za mam 3 boksery wszystkie zolte oczywiscie ;) ale co ciekawe jeden z tych boksiow to Sara Aggi hahahahahaha Szpila i jakis piecholek to byl cuuuuuuuudowny sen Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):musze sie Wam pochwalic snilo mi sie za mam 3 boksery wszystkie zolte oczywiscie ;) ale co ciekawe jeden z tych boksiow to Sara Aggi hahahahahaha Szpila i jakis piecholek to byl cuuuuuuuudowny sentobie to sie fajnie śni :-? Quote
KaRa_ Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):musze sie Wam pochwalic snilo mi sie za mam 3 boksery wszystkie zolte oczywiscie ;) ale co ciekawe jeden z tych boksiow to Sara Aggi hahahahahaha Szpila i jakis piecholek to byl cuuuuuuuudowny sen No nie wiem czy taki cuuuuuuudowny jak Sare ukradłaś :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 adoptowalam :D zrobilam cos strasznego oddalam glos w plebiscycie i jestem zalamana bo moglam oddac tylko jeden a ja potrezbuje z 10 glosow ;? Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):adoptowalam :D zrobilam cos strasznego oddalam glos w plebiscycie i jestem zalamana bo moglam oddac tylko jeden a ja potrezbuje z 10 glosow ;?no to bardzo niesprawiedliwe z tym jednym głosem :( ja też bym chciała więcej :-? Kurde , trzymajcie łapki żeby Ozzy wykurował sie do zlotu to chociaz w odwiedziny przyjade :-? bo inaczej mnie rozerwie :( :( :( Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):adoptowalam :D zrobilam cos strasznego oddalam glos w plebiscycie i jestem zalamana bo moglam oddac tylko jeden a ja potrezbuje z 10 glosow ;?no to bardzo niesprawiedliwe z tym jednym głosem :( ja też bym chciała więcej :-? Kurde , trzymajcie łapki żeby Ozzy wykurował sie do zlotu to chociaz w odwiedziny przyjade :-? bo inaczej mnie rozerwie :( :( :( Alicjo wiesz ze ja szczerze trzymam kciuki wczoraj zlapalam dola po pewnych wiadomosciach i sama zaczelam sie zastanawiac :cry: ale juz wplacilismy kaucje wiec trzeba jechac ;) ja mam dylemat czy brac Szpile bo jej sie uczulenie zaczyna :cry: wyszly jej krosty i gubi siersci :cry: to samo co rok temy (ale pozniej i mniej :) ) nie moge z nia teraz w zasadzie nigdzie chodzic oprocz naszego podworka bo tam jest piach i trawy na ktore nie jest uczulona :cry: mam nadzieje ze w Morsku bedzie oki Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):adoptowalam :D zrobilam cos strasznego oddalam glos w plebiscycie i jestem zalamana bo moglam oddac tylko jeden a ja potrezbuje z 10 glosow ;?no to bardzo niesprawiedliwe z tym jednym głosem :( ja też bym chciała więcej :-? Kurde , trzymajcie łapki żeby Ozzy wykurował sie do zlotu to chociaz w odwiedziny przyjade :-? bo inaczej mnie rozerwie :( :( :( Alicjo wiesz ze ja szczerze trzymam kciuki wczoraj zlapalam dola po pewnych wiadomosciach i sama zaczelam sie zastanawiac :cry: ale juz wplacilismy kaucje wiec trzeba jechac ;) ja mam dylemat czy brac Szpile bo jej sie uczulenie zaczyna :cry: wyszly jej krosty i gubi siersci :cry: to samo co rok temy (ale pozniej i mniej :) ) nie moge z nia teraz w zasadzie nigdzie chodzic oprocz naszego podworka bo tam jest piach i trawy na ktore nie jest uczulona :cry: mam nadzieje ze w Morsku bedzie okino to i ja za was trzymam :kciuki: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 heheh jak bedziemy tak trzymac to nie bbedziemy mogly pisac ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):heheh jak bedziemy tak trzymac to nie bbedziemy mogly pisac ;) :lol: :wink: palcyma u nóg :lol: :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):heheh jak bedziemy tak trzymac to nie bbedziemy mogly pisac ;) :lol: :wink: palcyma u nóg :lol: :lol: :lol: Brać pisaka w buzię i stukać :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Miga napisał(a):Davajta fotki! Przyszłam się rozerwać :P :lol: to pogadaj z Al Kaidą Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):hahaha wariatki ;) :lol:no to zapodaj granata :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 slyszkalam ze qtos mnie wzywal wzywacie i macie oto jestem ja Szplencja ;) slyszalam rowniez ze Pani Miga moim kosztem kce sie rozrywac ;) nio nio nio nie ladnie tak ;) :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 granat zapodany czy dobrze sie spisalam ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):WOW :o :o :o jakie DUŻE usta :o :o mowisz moga konkurowac z ASTMANEM (o nie nie mialam peplac po topikach :oops: ) Quote
Recommended Posts