AgaCzips Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 dbsst- fotki i tak wspaniałe :wink: a Szpila jak zawsze rozbrajająca :lol: świetna modelka :) Szkoda tylko, że Bleki nia ma tej werwy pozowania :-? :wink: Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 qrcze dziekuje podnosicie mnie na duchu i sprawiacie ze mam coraz wieksza ochote dokopac temu aparatowi ;) :lol: niech tylko zjem a mu pokaze gdzie raki zimuja ;) Quote
Justi0022 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Oj tak, debeściaq, pokaż mu co o nim myslisz i że dał się jakiemuś gościowi frajerowi rozregulować Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='Justi0022']Oj tak, debeściaq, pokaż mu co o nim myslisz i że dał się jakiemuś gościowi frajerowi rozregulować hehehehe spoko pokaze mu co to znaczy zaczynac z baba i to z zdesperowana baba ;) Quote
LAZY Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 dbsst napisał(a):qrcze dziekuje podnosicie mnie na duchu i sprawiacie ze mam coraz wieksza ochote dokopac temu aparatowi ;) :lol: niech tylko zjem a mu pokaze gdzie raki zimuja ;) Nie daj się Debe!!!! Quote
Justi0022 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Justi0022']Oj tak, debeściaq, pokaż mu co o nim myslisz i że dał się jakiemuś gościowi frajerowi rozregulować hehehehe spoko pokaze mu co to znaczy zaczynac z baba i to z zdesperowana baba ;) I z jej psem. Nie byle jakim psem. Ze Szpilą nad Szpilami Szpinakoladą debe :lol: Quote
Camara Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='dbsst'] Szpila pycholem potrafi wyrazic chyba wszystkie odcienie emocji :o :P Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 hehehehehe no chyba potrafi ;) wiecie co aparat jest hmmmmmm ale nie dziala tak sie nagrzewa po kilu minutach ze trzeba go wylaczac bo parzy czy ktos wie co to moze byc :-? Quote
Alicja Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Camara'][quote name='dbsst'] Szpila pycholem potrafi wyrazic chyba wszystkie odcienie emocji :o :Pboksiowate - niuńkowate tak mają :wink: Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 łlohohooo ile fot :klacz: EKSTRA!!!!!! Kochana szpilunia :calus: taka śłioczna, że aż aparat się grzeje :lol: debe niestety nie wiem co to może być, ale na peno nic pozytywnego - mój się tez troche grzeje, ale nie aż tak że parzy - kiedyś już tak było i podobno wymieniali jakieś wnętrzności na gwarancji :-? a teraz już dawno po gwarancji więc lipa :x Quote
daga10011 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 o ja :o tyle sie tu dzialo,tyle fotek cudnych Szpilowej mordeczki :P :P :P . Debe-moje aparato tez sie troszku grzeje,ale nie przeszkadza to w robieniu fot :o .Cos musi byc nie tak..ale wazne ze zdjecia robi :P Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 nio i on sie grzal ale teraz to sie gotuje ;) :lol: Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 dbsst napisał(a):nio i on sie grzal ale teraz to sie gotuje ;) :lol: rękawiczki wdziej i idź w plener - nie pada przecież :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):nio i on sie grzal ale teraz to sie gotuje ;) :lol: rękawiczki wdziej i idź w plener - nie pada przecież :lol: :cry: :cry: :cry: nie ja nie chciec oglądać ugoyowanej Szpilki w aparacie :wink: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 hehe zdjecia porobie wieczorkiem teraz dokanczam obiadek i klade sie spac mam kaczora na glowie i ten kaczor mi tupta :evil: Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 No przecie to aparat się grzeje a Szpilcia nie wejdzie tam żadnym sposobe. Ale debe w rękawiczkach nie będzie poparzona i zdjęć napstryka :lol: Tak sobie wykombinowałam 8) Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 dbsst napisał(a):hehe zdjecia porobie wieczorkiem teraz dokanczam obiadek i klade sie spac mam kaczora na glowie i ten kaczor mi tupta :evil:to urznij łep kaczorowi :evil: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 [quote name='Justi0022']No przecie to aparat się grzeje a Szpilcia nie wejdzie tam żadnym sposobe. Ale debe w rękawiczkach nie będzie poparzona i zdjęć napstryka :lol: Tak sobie wykombinowałam 8) hehehe bardzo madrze sobie to wy,yslilas moja droga jestem pod wrazeniem ale pomyslmy czy debe nikt ie zabierze w kaftanie jak ja w rekawiczkach zobaczy ;) Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Alu latwo powiedziec ukrec lep gorzej zrobic debe dzis miala duzo pracy i nie zdarzyla sie polozyc pod kroplowke :( a w inny sposob to sobie moze nie poradzic (tak wyglada) ja to mam z nia same problemy (dobrze ze i ja wczoraj na imprezce bylam 8) ) Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Szpiluniu, fakt, przemknął cioci Jusi taki pomysł przez łepetynę :oops: Ale może się uda i tylu Twoich fanek takie rozwiązanie nie pozbawi Twoich fotek 8) Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Oj bidulki :( to kłaćcie się obie do wyrka :calus: Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 mowisz Ciotenko FANEK hmmmmmmmm to mi sie podoba mysle ze jestem za Twoim pomyslem jednak ;) Cioteczko Alu ja juz sie wyspalam Quote
Recommended Posts