Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst- fotki i tak wspaniałe :wink: a Szpila jak zawsze rozbrajająca :lol: świetna modelka :) Szkoda tylko, że Bleki nia ma tej werwy pozowania :-? :wink:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

qrcze dziekuje podnosicie mnie na duchu i sprawiacie ze mam coraz wieksza ochote dokopac temu aparatowi ;) :lol:

niech tylko zjem a mu pokaze gdzie raki zimuja ;)

Posted

[quote name='Justi0022']Oj tak, debeściaq, pokaż mu co o nim myslisz i że dał się jakiemuś gościowi frajerowi rozregulować

hehehehe spoko pokaze mu co to znaczy zaczynac z baba i to z zdesperowana baba ;)

Posted

dbsst napisał(a):
qrcze dziekuje podnosicie mnie na duchu i sprawiacie ze mam coraz wieksza ochote dokopac temu aparatowi ;) :lol:

niech tylko zjem a mu pokaze gdzie raki zimuja ;)

Nie daj się Debe!!!!

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Justi0022']Oj tak, debeściaq, pokaż mu co o nim myslisz i że dał się jakiemuś gościowi frajerowi rozregulować

hehehehe spoko pokaze mu co to znaczy zaczynac z baba i to z zdesperowana baba ;)

I z jej psem. Nie byle jakim psem. Ze Szpilą nad Szpilami Szpinakoladą debe :lol:

Posted

hehehehehe no chyba potrafi ;)

wiecie co aparat jest hmmmmmm ale nie dziala tak sie nagrzewa po kilu minutach ze trzeba go wylaczac bo parzy

czy ktos wie co to moze byc :-?

Posted

łlohohooo ile fot :klacz: EKSTRA!!!!!! Kochana szpilunia :calus: taka śłioczna, że aż aparat się grzeje :lol:

debe niestety nie wiem co to może być, ale na peno nic pozytywnego - mój się tez troche grzeje, ale nie aż tak że parzy - kiedyś już tak było i podobno wymieniali jakieś wnętrzności na gwarancji :-? a teraz już dawno po gwarancji więc lipa :x

Posted

o ja :o tyle sie tu dzialo,tyle fotek cudnych Szpilowej mordeczki :P :P :P .
Debe-moje aparato tez sie troszku grzeje,ale nie przeszkadza to w robieniu fot :o .Cos musi byc nie tak..ale wazne ze zdjecia robi :P

Posted

Justi0022 napisał(a):
dbsst napisał(a):
nio i on sie grzal ale teraz to sie gotuje ;) :lol:

rękawiczki wdziej i idź w plener - nie pada przecież :lol:
:cry: :cry: :cry: nie ja nie chciec oglądać ugoyowanej Szpilki w aparacie :wink:

Posted

No przecie to aparat się grzeje a Szpilcia nie wejdzie tam żadnym sposobe. Ale debe w rękawiczkach nie będzie poparzona i zdjęć napstryka :lol:
Tak sobie wykombinowałam 8)

Posted

dbsst napisał(a):
hehe zdjecia porobie wieczorkiem teraz dokanczam obiadek i klade sie spac

mam kaczora na glowie i ten kaczor mi tupta :evil:
to urznij łep kaczorowi :evil:

Posted

[quote name='Justi0022']No przecie to aparat się grzeje a Szpilcia nie wejdzie tam żadnym sposobe. Ale debe w rękawiczkach nie będzie poparzona i zdjęć napstryka :lol:
Tak sobie wykombinowałam 8)

hehehe bardzo madrze sobie to wy,yslilas moja droga jestem pod wrazeniem ale pomyslmy czy debe nikt ie zabierze w kaftanie jak ja w rekawiczkach zobaczy ;)

Posted

Alu latwo powiedziec ukrec lep gorzej zrobic debe dzis miala duzo pracy i nie zdarzyla sie polozyc pod kroplowke :( a w inny sposob to sobie moze nie poradzic (tak wyglada)

ja to mam z nia same problemy (dobrze ze i ja wczoraj na imprezce bylam 8) )