dbsst Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 o rany musze spadac film sie zaczyna ;) ale obiecuje ze jutrzejsza sesja bedzie bardziej udana z zdjec bedzie duuuuuuuuuuuuuuuzo a to dlatego ze sie za Wami stesknilam :D Quote
agabass Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 przeleciała przelotnica i browara nawet się przed kompem ze znajomymi nie na pije ale ja tak wasze zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 smutno sie rozstawac ale............... fim to film i to romantyczny ;) Quote
dbsst Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 no to WASZE :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agabass Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 jak romantyczny to spadaj a później opowiesz Quote
agabass Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Maczunio: Szpilo Szpilosławo chciałbym cię do kina zaprosić. Zobacz jaką muchę założyłem. Maczunio: No i może później na lody pójdziemy. Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Och! Maczuniu juz myslalam ze nigdy mnie do kina nie zaprosisz a o lodach nawet juz nie wspomne :oops: :lol: Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 psia kostka pada deszcz mam nadzieje ze fotki "domowe" Was zadowola 8) Quote
Daisunia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 jakie slodkie fotki :* :lol: a ta Fotka Jest rzeczewiscie SUPER !!! :lol: Quote
Justi0022 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 dbsst, my jesteśmy tak wygłodniali zdjęć Szpili, że nie będziemy narzekać na te bez pleneru - o ile zdjęć będzie duzio :lol: Faktycznie - pogoda fatalna :x Quote
agabass Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 dbsst napisał(a):psia kostka pada deszcz mam nadzieje ze fotki "domowe" Was zadowola 8) a co Szpilosława z cukru my z Gomem goszinkę w kapuśniaczku chodziliśmy i zabawa była przednia Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):psia kostka pada deszcz mam nadzieje ze fotki "domowe" Was zadowola 8) a co Szpilosława z cukru my z Gomem goszinkę w kapuśniaczku chodziliśmy i zabawa była przednia oj i my mokre wrocilysmy ja lubie deszcz bo nie ma ludzi ;) ale nie jest to pogopda na aparat ;( Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Rozmazylam sie bardzo o tych moich mezczyznach debe czy juz opanowalas aparat chcialabym dzis blyszczec a narazie te marne wypociny nie stawiaja mnie w dobrym swietle Szpidoopeczko staram sie ale nie ogarniam tematu :oops: To lepiej ogarnij (coz to za slownictwo :evil: ) bo inaczej bede musiala cie zmienic o NIE! Szpinakolado nie rob tego nie zmieniakj mnie, czy takie jest wystarczajaca slodki i Szpilkowe..........? hmmm nie wiem niech DGManiacy zdecyduja debe Quote
zaba14 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Jaka piekna dama, a co uszka wętyluje? :lol: Quote
Justi0022 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Szpila nadrabia brak zdjęć w plenerze ustawiając się przy kwiatkach domowych :lol: nasza damesa :lol: Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 qrcze wiecie co jestem zalamana qtos rozstroil aparat :evil: zaba14 masz instrukcje po polsku do canona G5 Quote
zaba14 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 debest niestety... :) ja tylko mala instrukcje Ci dalam i mam nadzieje, ze to nie przezemnie sie rozstroil bo mnie tu powiesza :lol: google wszystko wiedza :) pewnie sie znajdzie ja do mojego przez przypadek znalazlam... Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 zaba14 napisał(a):debest niestety... :) ja tylko mala instrukcje Ci dalam i mam nadzieje, ze to nie przezemnie sie rozstroil bo mnie tu powiesza :lol: google wszystko wiedza :) pewnie sie znajdzie ja do mojego przez przypadek znalazlam... Twoje uwagi sa baaaardzo cenne ale do nastrojonego aparatu a ten nie lapie ostrosci zanim zlapie to mija 5 minut na makro tez nie lapie a i nie robie W RUCHU tylko ROZMAZUJE jakis chlopak przy nim grzebal i teraz jest na maxa spowolniony nagrzewa sie po 7 minutach tak ze szok i nie ostrzy POMOCY Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Dobra debe meczy sie z aparatem to ja Wam sie jeszcze zaprezentuje jak slusznie Justi zauwazyla plener zostal podstawiony mi pod nos ;) a zaba jak zwrocila uwage wietrze uszy bo uszy sie wietrzy a nie MYJE ;) :lol: HA HA HA kon by sie usmial dobła spadam dalej pozowac Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 zdradza Wam sekret debe jest na maxa wnerwiona wlasnie poscila wiazane o i poszla sobie ............. poszla sobie robic obiad pojde do niej moze cos wyzebram zebra w koncu mi wystaja Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 jeszcze raz sorka za jakosc tych fot jestem zalamana a teraz w sobote TZ wyjezdza w delegacje do Norwegii i chce miec dobry aparat a tu ooooooooo Quote
Recommended Posts