Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o rany musze spadac film sie zaczyna ;)

ale obiecuje ze jutrzejsza sesja bedzie bardziej udana z zdjec bedzie duuuuuuuuuuuuuuuzo

a to dlatego ze sie za Wami stesknilam :D

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

przeleciała przelotnica i browara nawet się przed kompem ze znajomymi nie na pije ale ja tak wasze zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

dbsst napisał(a):
psia kostka pada deszcz mam nadzieje ze fotki "domowe" Was zadowola 8)

a co Szpilosława z cukru my z Gomem goszinkę w kapuśniaczku chodziliśmy i zabawa była przednia

Posted

agabass napisał(a):
dbsst napisał(a):
psia kostka pada deszcz mam nadzieje ze fotki "domowe" Was zadowola 8)

a co Szpilosława z cukru my z Gomem goszinkę w kapuśniaczku chodziliśmy i zabawa była przednia

oj i my mokre wrocilysmy ja lubie deszcz bo nie ma ludzi ;) ale nie jest to pogopda na aparat ;(

Posted

Rozmazylam sie bardzo o tych moich mezczyznach

debe czy juz opanowalas aparat chcialabym dzis blyszczec a narazie te marne wypociny nie stawiaja mnie w dobrym swietle

Szpidoopeczko staram sie ale nie ogarniam tematu :oops:

To lepiej ogarnij (coz to za slownictwo :evil: ) bo inaczej bede musiala cie zmienic

o NIE! Szpinakolado nie rob tego nie zmieniakj mnie, czy takie jest wystarczajaca slodki i Szpilkowe..........?

hmmm nie wiem niech DGManiacy zdecyduja debe

Posted

debest niestety... :) ja tylko mala instrukcje Ci dalam i mam nadzieje, ze to nie przezemnie sie rozstroil bo mnie tu powiesza :lol:

google wszystko wiedza :) pewnie sie znajdzie ja do mojego przez przypadek znalazlam...

Posted

zaba14 napisał(a):
debest niestety... :) ja tylko mala instrukcje Ci dalam i mam nadzieje, ze to nie przezemnie sie rozstroil bo mnie tu powiesza :lol:

google wszystko wiedza :) pewnie sie znajdzie ja do mojego przez przypadek znalazlam...

Twoje uwagi sa baaaardzo cenne ale do nastrojonego aparatu a ten nie lapie ostrosci zanim zlapie to mija 5 minut na makro tez nie lapie a i nie robie W RUCHU tylko ROZMAZUJE

jakis chlopak przy nim grzebal i teraz jest na maxa spowolniony nagrzewa sie po 7 minutach tak ze szok i nie ostrzy

POMOCY

Posted

Dobra debe meczy sie z aparatem to ja Wam sie jeszcze zaprezentuje

jak slusznie Justi zauwazyla plener zostal podstawiony mi pod nos ;)

a zaba jak zwrocila uwage wietrze uszy bo uszy sie wietrzy a nie MYJE ;) :lol: HA HA HA kon by sie usmial

dobła spadam dalej pozowac

Posted

zdradza Wam sekret debe jest na maxa wnerwiona wlasnie poscila wiazane

o i poszla sobie ............. poszla sobie robic obiad

pojde do niej moze cos wyzebram

zebra w koncu mi wystaja

Posted

jeszcze raz sorka za jakosc tych fot

jestem zalamana a teraz w sobote TZ wyjezdza w delegacje do Norwegii i chce miec dobry aparat a tu ooooooooo