sayma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 daga10011 napisał(a):eh,Sayma-ja bylam kiedys wege-nie wierz w to :lol: .....na pewno nie-ja w piwie siedze troche-mam knajpe i kurs barmanski 8) -bujda na kolkach :wink: :oops: :oops: nie zauważyłam wczoraj :oops: byłaś?? a czemu już nie jesteś?? wow kurs barmański to jest to!!!!!!!! hhmmm i własna knajpa :D :D rewelacja tylko ja pewnie połowe bym sama wypiła i knajpa by splajtowała :roll: :D :D Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):eh,Sayma-ja bylam kiedys wege-nie wierz w to :lol: .....na pewno nie-ja w piwie siedze troche-mam knajpe i kurs barmanski 8) -bujda na kolkach :wink: :oops: :oops: nie zauważyłam wczoraj :oops: byłaś?? a czemu już nie jesteś?? wow kurs barmański to jest to!!!!!!!! hhmmm i własna knajpa :D :D rewelacja tylko ja pewnie połowe bym sama wypiła i knajpa by splajtowała :roll: :D :D :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 no moja knajpa plajtuje niestety :lol: .a w centrum gdanska jest-ale ja tam nie pije :evil: ..a wege bylam dawno temu,nie bylo wtedy soi etc...komuna i te sprawy :roll: .i zapadlam na ciezka anemie :-? do dzis wole jedzonko bezmiesne i czesto uzywam soi....ale ryb sie wyrzec juz nie potrafie :P Quote
sayma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 daga10011 napisał(a):no moja knajpa plajtuje niestety :lol: .a w centrum gdanska jest-ale ja tam nie pije :evil: ..a wege bylam dawno temu,nie bylo wtedy soi etc...komuna i te sprawy :roll: .i zapadlam na ciezka anemie :-? do dzis wole jedzonko bezmiesne i czesto uzywam soi....ale ryb sie wyrzec juz nie potrafie :P anemie? łoo matko :( :( ja jestem stworzona do nie jedzenia mięska i rybek, u mnie wrecz odwrotnie wszystkie wyniki na plus :D Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 no ja niestety mam wrodzona anemie :-? .taka,ze jej sie nie da wyleczyc..ale jem malo miesa-bez rybek zyc nie umiem-nawet w czasie bycia weg to bylo trudne-bo na rybkach sie wychowalam :oops: .moj dziadek pracowal w porcie i ryby byly codziennie. Quote
sayma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='daga10011']no ja niestety mam wrodzona anemie :-? .taka,ze jej sie nie da wyleczyc..ale jem malo miesa-bez rybek zyc nie umiem-nawet w czasie bycia weg to bylo trudne-bo na rybkach sie wychowalam :oops: .moj dziadek pracowal w porcie i ryby byly codziennie. hihihih a u mnie wrecz odwrotnie. jak byłam mała mama zawsze wmuszała we mnie ryby a ja ich bbbllleeee niecierpiałam!!!!!! do dzisiaj mam traume na widok rybek ( i jeszzce kiedys je obierać musiałam :shake: ) Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 oj,rybki to bym nie obrala :oops: wogole nie lubie dotykac surowego miecha i ryb :-? Quote
KaRa_ Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ryby są bleee, tylko śledzie da się zjeść :lol: A do obierania rybek to obierałam i fuuu niezbyt przyjemne zajęcie :wink: Quote
agabass Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Nie wiem czy to u Ciebie umieszczałam, bo nie pamiętam, ale dla poratowania proszę. [quote name='agabass']Romantyczny spacer ze Szpilowatą Gomez: Cześć laleczko dawno się nie widzieliśmy. Stęskniłem się trochę nie powiem. Może poszalejemy jak już tu jesteśmy. Szpila: Hej słodki. Czemu nie zabawmy się. Szpila: No to goń mnie maleńki jak dogonisz to może buziaka dostaniesz. Gomez: Ale szalona dziewczyna. Już prawie cię mam. A buziaka i tak dostanę. Szpila: To się jeszcze okarze. Gomez: Ale masz zdrowie. Dostałem zadyszki. Szpila: Trening, trening i jeszcze raz trening. Gomez: No to teraz moja kolej. Łap mnie. Szpila: To nie ja się uganiam za facetami, tylko oni za mną. Jeszcze jesteś a młody aby to zrozumieć. Gomez: O wypraszam sobie wiem doskonale jak zadbać o kobietę. Mama mi mówiła bądź delikatny i czuły z nutką wyobraźni, a żadna się nie oprze mojemu urokowi. Szpila: Ale z ciebie słodki dzieciaczek Gomzioniu. Tyle w tobie naiwności. Ale prawda jesteś pełen uroku. Gomez: Nabijaj się nabijaj laleczko jeszcze Ci pokarzę jak potrafię kochać. Szpila: Wierzę hihihihiihi Gomez: A ten język to komu pokazujesz. Szpila: A jak myślisz głupolu. Szpila: Czy nie jest tu cudownie. Ptaki tak apetycznie ćwierkają i zapach trawy raduje nozdrza. Cieszę się, że mnie tu zabrałeś. Gomez: W twoim towarzystwie i na balkonie byłoby cudownie. Ale masz rację ptaki smakowicie wyglądają.( już jest moja) Gomez: Skradłem buziaka. Szpila: Taki mały a tak całuje. Gomez: Jupii, aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to teraz już jesteś moja laleczko i nikt mi cię nie odbierze. Będę gryzł. Jupi jupi. Gomez: Ale mnie uszcześliwiłaś. Czekaj słońcę jakiegoś kruka upoluję. Szpila: Wierzę w ciebie kochany dasz radę. Gomez: Nie udało się Szpila: Nie przejmuj się, gdybyś potrafił latać napewno byś złapał to ptaszysko. Gomez: Jesteś kochana potrafisz podnieść na duchu. Szpila: Zobacz Agabasek i Dbsst idą. Gomez: Może mają coś dobrego dla nas. Gomez: Szpila zobacz twoja Pani to Czarna Stopa. Nie mówiłaś, że w kopalni pracuje ahahaha ahahaha. Szpila: O matko jest brudniejsza niż my razem wzięci. Hihihihihihii hahahahaha. Szpila: Dawno się tak nie uśmiałam. Ta moja Pancia. hahahaha Gomez: Przestań już bo nas zabiją zaraz. Dziewczyny z pola wracają. Hihihihihihhi Szpila: Hahahahahaha to ty przestań Gomez: No to maleńka do następnego razu. Świetnie się bawiłem. Tylko nie zabieraj Czarnej Stopy hihihihihi. Szpila: Ok. Postaram się aby zabrała ze sobą kalosze. A i Gomciu cudownie było. Buzi malutki. Gomez: Chyba się zakochałem. Quote
Cimi Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Super fotki :D . i szpilka taki cukiereczek jak moja :lol: Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Agniesiu dziekuje baaaaaaardzo :D i w ogole ;) Quote
Alicja Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 dbsst napisał(a):Agniesiu dziekuje baaaaaaardzo :D i w ogole ;)i nic więcej :( tak tu cicho :-? Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 dobrze dobrze narazie nie mam fot wiec niech bedzie cicho ;) Quote
LAZY Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A widziałas debe jak siem moja galeria rozrosła ostatnimi dniami? :lol: Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Agabass-super jak zwykle :lol: co za talent :P .A i model i modelina suuper :P Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 LAZY napisał(a):A widziałas debe jak siem moja galeria rozrosła ostatnimi dniami? :lol: widzialam i nie wierzylam ale jakos nie mam nastroju do pisania i narazie sobie milcze ;) Quote
Wojtecki Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):A widziałas debe jak siem moja galeria rozrosła ostatnimi dniami? :lol: widzialam i nie wierzylam ale jakos nie mam nastroju do pisania i narazie sobie milcze ;) Dobry wieczór !!! :wink: Czy są TRUFLE ??? 8) :wink: :lol: Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Bry wieczor trufle WYSZLY :evilbat: :lol: Quote
anetta Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 O rany :roflt: nie no, nie moge, ekstra teksty i foty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 dbsst napisał(a):Bry wieczor trufle WYSZLY :evilbat: :lol: A gdzie poszły ? :o :lol: Quote
dbsst Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Bry wieczor trufle WYSZLY :evilbat: :lol: A gdzie poszły ? :o :lol: daleko od Ciebie truflozerco ;) teraz sa bezpieczne schowane ;) nie dorwiesz ich ;) :lol: :lol: qrde wiecie co ja jestem nienormalna od godziny siedze TU i przezywam Quote
Wojtecki Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Bry wieczor trufle WYSZLY :evilbat: :lol: A gdzie poszły ? :o :lol: daleko od Ciebie truflozerco ;) teraz sa bezpieczne schowane ;) nie dorwiesz ich ;) :lol: :lol: Oj dorwę je , dorwę .... 8) :wink: :lol: [quote name='dbsst'] qrde wiecie co ja jestem nienormalna od godziny siedze TU i przezywam Czy chciałabyś o tym z nami porozmawiać ? :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 :o a jak sie takie cuda robi czarodziejko Saymo????????? :oops: Quote
Recommended Posts