Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daga10011 napisał(a):
eh,Sayma-ja bylam kiedys wege-nie wierz w to :lol: .....na pewno nie-ja w piwie siedze troche-mam knajpe i kurs barmanski 8) -bujda na kolkach :wink:

:oops: :oops: nie zauważyłam wczoraj :oops:
byłaś?? a czemu już nie jesteś??
wow kurs barmański to jest to!!!!!!!! hhmmm i własna knajpa :D :D rewelacja tylko ja pewnie połowe bym sama wypiła i knajpa by splajtowała :roll: :D :D

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

sayma napisał(a):
daga10011 napisał(a):
eh,Sayma-ja bylam kiedys wege-nie wierz w to :lol: .....na pewno nie-ja w piwie siedze troche-mam knajpe i kurs barmanski 8) -bujda na kolkach :wink:

:oops: :oops: nie zauważyłam wczoraj :oops:
byłaś?? a czemu już nie jesteś??
wow kurs barmański to jest to!!!!!!!! hhmmm i własna knajpa :D :D rewelacja tylko ja pewnie połowe bym sama wypiła i knajpa by splajtowała :roll: :D :D
:lol: :lol: :lol:

Posted

no moja knajpa plajtuje niestety :lol: .a w centrum gdanska jest-ale ja tam nie pije :evil: ..a wege bylam dawno temu,nie bylo wtedy soi etc...komuna i te sprawy :roll: .i zapadlam na ciezka anemie :-? do dzis wole jedzonko bezmiesne i czesto uzywam soi....ale ryb sie wyrzec juz nie potrafie :P

Posted

daga10011 napisał(a):
no moja knajpa plajtuje niestety :lol: .a w centrum gdanska jest-ale ja tam nie pije :evil: ..a wege bylam dawno temu,nie bylo wtedy soi etc...komuna i te sprawy :roll: .i zapadlam na ciezka anemie :-? do dzis wole jedzonko bezmiesne i czesto uzywam soi....ale ryb sie wyrzec juz nie potrafie :P

anemie? łoo matko :( :(
ja jestem stworzona do nie jedzenia mięska i rybek, u mnie wrecz odwrotnie wszystkie wyniki na plus :D

Posted

no ja niestety mam wrodzona anemie :-? .taka,ze jej sie nie da wyleczyc..ale jem malo miesa-bez rybek zyc nie umiem-nawet w czasie bycia weg to bylo trudne-bo na rybkach sie wychowalam :oops: .moj dziadek pracowal w porcie i ryby byly codziennie.

Posted

[quote name='daga10011']no ja niestety mam wrodzona anemie :-? .taka,ze jej sie nie da wyleczyc..ale jem malo miesa-bez rybek zyc nie umiem-nawet w czasie bycia weg to bylo trudne-bo na rybkach sie wychowalam :oops: .moj dziadek pracowal w porcie i ryby byly codziennie.

hihihih a u mnie wrecz odwrotnie. jak byłam mała mama zawsze wmuszała we mnie ryby a ja ich bbbllleeee niecierpiałam!!!!!! do dzisiaj mam traume na widok rybek
( i jeszzce kiedys je obierać musiałam :shake: )

Posted

Nie wiem czy to u Ciebie umieszczałam, bo nie pamiętam, ale dla poratowania proszę.

[quote name='agabass']Romantyczny spacer ze Szpilowatą

Gomez: Cześć laleczko dawno się nie widzieliśmy. Stęskniłem się trochę nie powiem. Może poszalejemy jak już tu jesteśmy.
Szpila: Hej słodki. Czemu nie zabawmy się.

Szpila: No to goń mnie maleńki jak dogonisz to może buziaka dostaniesz.

Gomez: Ale szalona dziewczyna. Już prawie cię mam. A buziaka i tak dostanę.
Szpila: To się jeszcze okarze.

Gomez: Ale masz zdrowie. Dostałem zadyszki.
Szpila: Trening, trening i jeszcze raz trening.

Gomez: No to teraz moja kolej. Łap mnie.

Szpila: To nie ja się uganiam za facetami, tylko oni za mną. Jeszcze jesteś a młody aby to zrozumieć.

Gomez: O wypraszam sobie wiem doskonale jak zadbać o kobietę. Mama mi mówiła bądź delikatny i czuły z nutką wyobraźni, a żadna się nie oprze mojemu urokowi.

Szpila: Ale z ciebie słodki dzieciaczek Gomzioniu. Tyle w tobie naiwności. Ale prawda jesteś pełen uroku.
Gomez: Nabijaj się nabijaj laleczko jeszcze Ci pokarzę jak potrafię kochać.
Szpila: Wierzę hihihihiihi

Gomez: A ten język to komu pokazujesz.
Szpila: A jak myślisz głupolu.

Szpila: Czy nie jest tu cudownie. Ptaki tak apetycznie ćwierkają i zapach trawy raduje nozdrza. Cieszę się, że mnie tu zabrałeś.
Gomez: W twoim towarzystwie i na balkonie byłoby cudownie. Ale masz rację ptaki smakowicie wyglądają.( już jest moja)

Gomez: Skradłem buziaka.

Szpila: Taki mały a tak całuje.
Gomez: Jupii, aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to teraz już jesteś moja laleczko i nikt mi cię nie odbierze. Będę gryzł. Jupi jupi.
Gomez: Ale mnie uszcześliwiłaś. Czekaj słońcę jakiegoś kruka upoluję.

Szpila: Wierzę w ciebie kochany dasz radę.

Gomez: Nie udało się
Szpila: Nie przejmuj się, gdybyś potrafił latać napewno byś złapał to ptaszysko.
Gomez: Jesteś kochana potrafisz podnieść na duchu.

Szpila: Zobacz Agabasek i Dbsst idą.
Gomez: Może mają coś dobrego dla nas.

Gomez: Szpila zobacz twoja Pani to Czarna Stopa. Nie mówiłaś, że w kopalni pracuje ahahaha ahahaha.
Szpila: O matko jest brudniejsza niż my razem wzięci. Hihihihihihii hahahahaha.

Szpila: Dawno się tak nie uśmiałam. Ta moja Pancia. hahahaha
Gomez: Przestań już bo nas zabiją zaraz. Dziewczyny z pola wracają. Hihihihihihhi
Szpila: Hahahahahaha to ty przestań

Gomez: No to maleńka do następnego razu. Świetnie się bawiłem. Tylko nie zabieraj Czarnej Stopy hihihihihi.

Szpila: Ok. Postaram się aby zabrała ze sobą kalosze. A i Gomciu cudownie było. Buzi malutki.

Gomez: Chyba się zakochałem.

Posted

LAZY napisał(a):
A widziałas debe jak siem moja galeria rozrosła ostatnimi dniami? :lol:

widzialam i nie wierzylam ale jakos nie mam nastroju do pisania i narazie sobie milcze ;)

Posted

dbsst napisał(a):
LAZY napisał(a):
A widziałas debe jak siem moja galeria rozrosła ostatnimi dniami? :lol:

widzialam i nie wierzylam ale jakos nie mam nastroju do pisania i narazie sobie milcze ;)

Dobry wieczór !!! :wink:
Czy są TRUFLE ??? 8) :wink: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']Bry wieczor

trufle WYSZLY :evilbat: :lol:

A gdzie poszły ? :o :lol:

daleko od Ciebie truflozerco ;)

teraz sa bezpieczne schowane ;)

nie dorwiesz ich ;) :lol: :lol:

qrde wiecie co ja jestem nienormalna od godziny siedze TU

i przezywam

Posted