daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 kurka juz myslalam ze jakis foty sa,bo agga sie odezwala a tu nic :evilbat: Quote
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 oj ja też czesto tracę wenę i coś czuję, że brak pomysłów w głowie ale wiesz dede co ci powiem twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: :popcorn: :beerchug: :smokin: :HUT012: Quote
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 od dziś jesteś dede debe :lol: :megagrin: :sg168: Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ojjjjj wenka znowu opuściła?? hmmmm niedobrze, niedobrze trzeba wenke dopaść i sprac bo coś sie ostatnio rozpuścila :roll: :evilbat: Moce twórcze przybywajcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 sayma napisał(a):ojjjjj wenka znowu opuściła?? hmmmm niedobrze, niedobrze trzeba wenke dopaść i sprac bo coś sie ostatnio rozpuścila :roll: :evilbat: Moce twórcze przybywajcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:moczy :wink: przybywaj 8) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):ojjjjj wenka znowu opuściła?? hmmmm niedobrze, niedobrze trzeba wenke dopaść i sprac bo coś sie ostatnio rozpuścila :roll: :evilbat: Moce twórcze przybywajcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:moczy :wink: przybywaj 8) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: ihihihih czereśnia się zakrztusiłam Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):ojjjjj wenka znowu opuściła?? hmmmm niedobrze, niedobrze trzeba wenke dopaść i sprac bo coś sie ostatnio rozpuścila :roll: :evilbat: Moce twórcze przybywajcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:moczy :wink: przybywaj 8) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: ihihihih czereśnia się zakrztusiłame tam zaraz czereśnią :-? pewnie robaczkiem co w niej mieszkał :-? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 wez nic nie mow bo wlasnie zjadlam pool kilo i teraz mi sie slabo zrobilo :o Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):ojjjjj wenka znowu opuściła?? hmmmm niedobrze, niedobrze trzeba wenke dopaść i sprac bo coś sie ostatnio rozpuścila :roll: :evilbat: Moce twórcze przybywajcie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:moczy :wink: przybywaj 8) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: ihihihih czereśnia się zakrztusiłame tam zaraz czereśnią :-? pewnie robaczkiem co w niej mieszkał :-? :wink: :lol: :lol: :lol: łooo matko tylko nie miesko!!! Dzisiaj i tak sie dowiedziałam, że wegetarianka nie jestem, bo jak sie okazało PIWO TEŻ NA MIĘCHU!!!! i mój świat sie zawalil............... a teraz jeszzce robalki :wallbash: :wallbash: :niedowia: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 daga10011 napisał(a):wez nic nie mow bo wlasnie zjadlam pool kilo i teraz mi sie slabo zrobilo :ono nie mów ze taka miętka jezdeś :o :lol: :lol: :lol: ja jem i nie patrze :wink: Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 daga10011 napisał(a):Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrr Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrrno co ty to jakie ty piffko pijesz :o Ja to prędzej pomyślałam o jakimś utopionym szczurku , myszce albo robalku w czasie produkcji :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 eh,Sayma-ja bylam kiedys wege-nie wierz w to :lol: .....na pewno nie-ja w piwie siedze troche-mam knajpe i kurs barmanski 8) -bujda na kolkach :wink: Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrrno co ty to jakie ty piffko pijesz :o Ja to prędzej pomyślałam o jakimś utopionym szczurku , myszce albo robalku w czasie produkcji :roll: :lol: :lol: :lol: :shocked!: bblehh o tym na szczęście nie pisali w tej gazecie, bo bym juz całkiem doła dzisiaj miała :roll: :x Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrrno co ty to jakie ty piffko pijesz :o Ja to prędzej pomyślałam o jakimś utopionym szczurku , myszce albo robalku w czasie produkcji :roll: :lol: :lol: :lol: :shocked!: bblehh o tym na szczęście nie pisali w tej gazecie, bo bym juz całkiem doła dzisiaj miała :roll: :xno to nie czytaj gazet tylko posty na dogo :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):daga10011 napisał(a):Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrrno co ty to jakie ty piffko pijesz :o Ja to prędzej pomyślałam o jakimś utopionym szczurku , myszce albo robalku w czasie produkcji :roll: :lol: :lol: :lol: :shocked!: bblehh o tym na szczęście nie pisali w tej gazecie, bo bym juz całkiem doła dzisiaj miała :roll: :xno to nie czytaj gazet tylko posty na dogo :lol: :lol: :lol: ihihihi i to jest myśl przynajmniej abstynencją mi to nie groziii 8) :D Quote
daga10011 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 a gazetom to wierz :evilbat: osiwiejesz kobieto :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='daga10011']Sayma-to piffko jakies grillowe chyba??????? :o jak na miesku??????? Ala-ja tez nie patrze,a teraz sobie wyobrazilam :-? bo jak sie okazało podobno pod koniec żeby oczyścic piffko jasne wrzucaja do niego coś takiego jak kleik z jesiotra lub jakieś innej ryby (chyba nie pomyliłam) :evil: :-? coby pifko klarowne było wrrrrrrrrrrrno co ty to jakie ty piffko pijesz :o Ja to prędzej pomyślałam o jakimś utopionym szczurku , myszce albo robalku w czasie produkcji :roll: :lol: :lol: :lol: :shocked!: bblehh o tym na szczęście nie pisali w tej gazecie, bo bym juz całkiem doła dzisiaj miała :roll: :xno to nie czytaj gazet tylko posty na dogo :lol: :lol: :lol: ihihihi i to jest myśl przynajmniej abstynencją mi to nie groziii 8) :Dotóż to moja droga , otóż to :wink: Quote
agabass Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 no co tu taka cisza zupełnie tego nie rozumiem Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 agabass napisał(a):no co tu taka cisza zupełnie tego nie rozumiemno rzecz to niebywała :o SZPILECZKO < DBSST , gdzie jesteście :o :o :o Quote
Agga Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 daga10011 napisał(a):kurka juz myslalam ze jakis foty sa,bo agga sie odezwala a tu nic :evilbat: ja tez czekam zawsze na foteczki Szpileczki 8) Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 dbst sie szlaja po innych topicach a swoja galerie zaniedbuje :evilbat: my kcemy FOTY :P Quote
agabass Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 debe kiedy spacerio to narobię Szpilosławie fotosonów tyle, ze będziesz mogła przez miecha wstawiać :D Quote
Koma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 a ja czekam i czekam... :roll: a fot ani widu ani słychu :-? Quote
Recommended Posts