Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 super Telenowelka dajemy nominację do SUPERJEDYNKI albo WIKTORA :angel: Quote
anetta Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Buahhaaha :lol: :lol: ekstra!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tajdzi, to jest na Bemowie - Forty Bema, tak to sie zwie :P Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):hihihihi Evelina normalnie mam stresa 8):buzi: Ja Was tak lubiam, gaduły moje :lol: a my sie Ciebie strrrrasznie bojamy ;) ale tez Cie lubiamy :buzi: o nie Pozeracz Trufli wpadl ;) dobrze ze zesmy czmychnely ;) Wojtecki cos mam przeczucie ze chcesz NAM powiedziec ze juz sie pakujecie na ZLOT :D Agabass thx uratowalas galerie na kilka dni ;) znaczy godzin ;) no Komka a gzdie sie podziewalas moja droga takie zaleglosci ;) :lol: wiecie co ja to WAS WSZYSTKICH LUUUUUUUUUUUUUUBIE Quote
malawaszka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbsst napisał(a):Agabass thx uratowalas galerie na kilka dni ;) znaczy godzin ;) hahah chyba stron :lol: Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass thx uratowalas galerie na kilka dni ;) znaczy godzin ;) hahah chyba stron :lol: hehehehe nie kcialam tego na glos mowic ;) Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass thx uratowalas galerie na kilka dni ;) znaczy godzin ;) hahah chyba stron :lol: hehehehe nie kcialam tego na glos mowic ;)galeria uratowana możesz krzykać waszka , naleśniki zjedzone :evil: Quote
malawaszka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass thx uratowalas galerie na kilka dni ;) znaczy godzin ;) hahah chyba stron :lol: hehehehe nie kcialam tego na glos mowic ;)galeria uratowana możesz krzykać waszka , naleśniki zjedzone :evil: no wiem bo zjadłam :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 nalesniki !!!!!!!!!!!!1 to teraz ja nie jestem w temacie musze jeszcze raz przeczytac co tam sie dzialo ;) Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbsst napisał(a):nalesniki !!!!!!!!!!!!1 to teraz ja nie jestem w temacie musze jeszcze raz przeczytac co tam sie dzialo ;)a to u Olci było :lol: Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nalesniki !!!!!!!!!!!!1 to teraz ja nie jestem w temacie musze jeszcze raz przeczytac co tam sie dzialo ;)a to u Olci było :lol: buuuuuuhahah a ja juz myslalam ze slepne na stare lata :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):nalesniki !!!!!!!!!!!!1 to teraz ja nie jestem w temacie musze jeszcze raz przeczytac co tam sie dzialo ;)a to u Olci było :lol: buuuuuuhahah a ja juz myslalam ze slepne na stare lata :lol: :o stare :o :o :o :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 daga10011 napisał(a):a te znowu o zarciu klepia :lol:o starych oczach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 no gaduły bo nie wiem kiedy bedą nowe foty Szpilosławy i czy uda się ją przed zamknięciem uratowac Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 hehe spoko dzis Eveline przechytrze ;) :lol: :lol: 8) ale to pozniej musze nadrobic moje braki na innych galeriach :D Quote
Koma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbsst napisał(a):no Komka a gzdie sie podziewalas moja droga takie zaleglosci ;) :lol: Opalałam się w tę przepiękną ( :roll: ) pogodę na Mazurach :lol: i doszłam downiosku, że gdybym chciała teraz tak wszystkie galerie ponadrabiać to bym cały dzień siedziała :lol: więc dałam sobie spokój :P Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):no Komka a gzdie sie podziewalas moja droga takie zaleglosci ;) :lol: Opalałam się w tę przepiękną ( :roll: ) pogodę na Mazurach :lol: i doszłam downiosku, że gdybym chciała teraz tak wszystkie galerie ponadrabiać to bym cały dzień siedziała :lol: więc dałam sobie spokój :Pdzień :o chyba tydzień :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='dbsst']hehe spoko dzis Eveline przechytrze ;) :lol: :lol: 8) ale to pozniej musze nadrobic moje braki na innych galeriach :DWiesz co Debesciaro :roll: ? Mogłabyś wysilić swe, te no, szare komóry i na bazie Agabasskowych fotek (chyba by się zgodziła :roll: ) napisać własną historyjkę 8) Tak mi się zamarzyło :puppydog: Z zamykaniem topiku, mi tu nie siać paniki. Przymknęłam je tylko żebyście samokontrolę włączyły 8) Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 wiesz mam troche dola i brak weny i na historie zadne liczyc nie mozecie narazie :( ale mam nadzieje ze ten zly okres minie i ze znowu bedzie mi sie kcialo wymyslac :roll: Quote
Koma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):no Komka a gzdie sie podziewalas moja droga takie zaleglosci ;) :lol: Opalałam się w tę przepiękną ( :roll: ) pogodę na Mazurach :lol: i doszłam downiosku, że gdybym chciała teraz tak wszystkie galerie ponadrabiać to bym cały dzień siedziała :lol: więc dałam sobie spokój :Pdzień :o chyba tydzień :lol: :lol: :lol: fakt, chyba się przejęzyczyłam :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dbssiaczku za wenę :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :calus: Quote
Recommended Posts