daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 ja mialam dzis tez wyprobowac przepis ale siakos apetytu niet :-? Quote
LAZY Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Evelina'] Patrz Dbsst jak Ci tyłek ratuje... :evilbat: Fajny malec prawda? Quote
KaRa_ Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='sayma']hahahha a tu mała niespodzianka 8) :D Świetne te zdjęcie :lol: :lol: Normalnie kosmita :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma']hahahha a tu mała niespodzianka 8) :D Świetne te zdjęcie :lol: :lol: Normalnie kosmita :lol: :lol: :lol: hihih Szpilakówna wypatruje, gdzie jest jej koofffana pańcia :roll: :D Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Evelina'] Patrz Dbsst jak Ci tyłek ratuje... :evilbat: Fajny malec prawda? nie no Lazy :buzi: czuje sie bezpiecznie a raczej moj tylek ;) Sayma :buzi: hihihihi Evelina normalnie mam stresa 8) no dobra Maga jestes sensem mojego istnienia na Galerii :D lepiej :D Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Evelinko mam deficyt moich fot prosze nie zamykaj debe topiku ona usilnie pracuje nad aparatem ;) :lol: i jak juz bedzie go miec to utoniecie od zdjec ;) Quote
Maga100 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a): no dobra Maga jestes sensem mojego istnienia na Galerii :D lepiej :D :roflt: niech będzie :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): no dobra Maga jestes sensem mojego istnienia na Galerii :D lepiej :D :roflt: niech będzie :lol: :lol: :lol: :bigcool: ma sie ta gadane :D :B-fly: spadam spac pa Quote
Evelina Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):hihihihi Evelina normalnie mam stresa 8):buzi: Ja Was tak lubiam, gaduły moje :lol: Quote
daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='dbsst'] Evelinko mam deficyt moich fot prosze nie zamykaj debe topiku ona usilnie pracuje nad aparatem ;) :lol: i jak juz bedzie go miec to utoniecie od zdjec ;) i jak tu sie oprzec takiej FOCIE???????????? :P :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Szpilencja najpyszniejsza mordencja :calus: :angel: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Czy to prawda,że tu można znaleźć TRUFLE ??!! 8) :wink: :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki']Czy to prawda,że tu można znaleźć TRUFLE ??!! 8) :wink: :lol:oj chyba już poszły spać :wink: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Chiba wyczuły pismo nosem (truflą ?) i czmychnęły !!! 8) :lol: :lol: Quote
Koma Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ojej jak ja dawno Szpileczki nie oglądałam :angel: Śliczna :loveu: jak zawsze! :buzi: w ten fajniutki nochalek! Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Koma napisał(a):Ojej jak ja dawno Szpileczki nie oglądałam :angel: Śliczna :loveu: jak zawsze! :buzi: w ten fajniutki nochalek!trufelek :lol: Quote
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 A teraz spacerek na fortach. Hipka: Zmywam się, bo Gomez Szpilę podrywa. Gomez: No daj buziaka słodka. Szpila: Spadaj od każdej chcesz buziaka. Gomez: Ale twoje są najsłodsze. Hipka: Ach ten Gomez czasem wstyd mi za niego i pomyśleć, że to moja rodzia. Ale tak naprawdę kochany chłopak i podobasz mu się bardzo mówił mi. Szpila: Ale nie stały w uczuciach. Hipka: Bo młody. Gomez: Co mnie obgadujesz a masz. Szpila: A co tam się dzieje. Szykuje się jakaś zabawa lecę. Szpila: Moooooooje. Gomez: Nie będzie moje. Gala: Zobaczymy jeszcze się okarze. Szpila: Ty zajdziesz go od prawej ja od lewej i robak jest nasz. Hipka: No i Szpila zabrała robaka. Oszustka. Szpila: Hahahaha jestem mistrzem hahahaha mam robaka. Gala: Oddawaj chcę pobawić się z kumplami a ty mnie tu trzymasz na siłe. Co się tak cieszysz nie widzisz, że się męczę Justa nie bądz taka Hipka: A ty co tam masz byle było dobre. [img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/10437_298889.jpg" class="ipsImage" alt=""> Hipka: Oj było dobre, aż się do debe przytulę Szpila: A co tu się dzieje. Gomez: Pieszczą się. Szpila: EEEE ja mam robaka. Szpila: Co tam przytulanki lepiej zabić robaka hihihi. Gomez: Ale ja chętnie się przytulę. Hipka: Teraz moja kolej. Gomez: Oj tam się coś dzieje. Hipka: Gdzie gdzie Gomez: Hehehehehe oszukałem ją. Gala: Hipka szybko Szpila czeka. Hipka: A co się dzieje? Szpila: Szybko szybko czas ucieka. Gala: Co się stało? Szpila: Nic trochę się was oszukało hihihihhi. Gala: Ale jaja bardzo śmiesze. Gala: Lepiej oddaj robaka cwaniaro. Szpila: Nie, bo lepiej mi do pyska pasuje hihihi. Szpila: A to kto chyba jakiś klon Gomeza. Gomez: Hipka zobacz Urwis przyszedł. Hipka: Hej małolat. Urwis: Cześć śliczna. Hipka: Buzi buzi przystojniaczku. Gomez: Nie przesadzasz z tymi czułościami. Hipka: A co zazdrosny jesteś? Gomez: Nie przecież mam Szpilę. Tylko dbam o ciebie kochana, a czy on dla ciebie nie za młokos. Urwis: Zaraz ci przyłożę za tego młokosa. Gomez: Najpierw mnie złap. Hipka: Znowu się zaczyna. Hipka: Idę poszukać czegoś do jedzenia. Hipka: o Może tu. Aga się chyba nie kapnie. Quote
tajdzi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Ale Wam fajnie :puppydog: a gdzie takie harce wyczyniacie? Quote
Recommended Posts