Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :D Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :Dpomyliłam pociągi :( Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :Dpomyliłam pociągi :( :cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='dbsst']Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :Dpomyliłam pociągi :( :cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D :evil: no nie , RR ze mna pociągiem jechał :wink: , a skoro nie spróbowałam placuszkóqw to proszę o przepis :wink: sama se zrobię i bede zajadać przed monitorem :lol: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;) PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating: no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :Dpomyliłam pociągi :( :cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D :evil: no nie , RR ze mna pociągiem jechał :wink: , a skoro nie spróbowałam placuszkóqw to proszę o przepis :wink: sama se zrobię i bede zajadać przed monitorem :lol: dobra zaraz Ci na priva wyśle, bo zaraz debe za kratki trafi :wink: bo z galerii jej topic o gotowaniu zrobimy ihihihihh :wink: :D DEBE gdzie TY?? i gdzie FOOOTY Quote
olekg89 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 podaj mi numer swojego gg bo mi sie zas zgubił ołki chodzi o dbsst of course :lol: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 o nie placuszki musi zrobic sayma ona robi REWELACYJNE placki :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 i znalazlam taki portrecik :d a ja sie dzis w sklepie bawilam sie moim aparacikiem kofanym moim synalkiem ;) w reku lezy jak ulal i tylko o nim dzis mysle :D Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='dbsst']o nie placuszki musi zrobic sayma ona robi REWELACYJNE placki :D :buzi: kkooofana jesteśś aparacik powiadasz :evil: mój sie odsunął o jakieś pół roku :wallbash: ale nic i tak będę go miała :shiny: a na co moja maleńka z taka miłością patrzy?? Quote
daga10011 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 fotka przeslodka :lol: debe-cyzbys sie namierzala do kupna aparaciku??????? :P Sayma-ja tez prosze o ten przepis :P :P :P :oops: brzmi smakowicie Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 daga10011 napisał(a):fotka przeslodka :lol: debe-cyzbys sie namierzala do kupna aparaciku??????? :P Sayma-ja tez prosze o ten przepis :P :P :P :oops: brzmi smakowicie juz wysłałam Ci na priva, ihihihh tylko sorka za błędy ale szybko pisałam :oops: :D :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 placki saymowe sa pyyyyyszne :D a do aparaciku owszem przymierzam sie i to barrrrdzo ;) ale jeszcze kilka chwil ;) Szpila z taka miloscia to tylk na.....................................pilke sie patrzy ;) Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Sayma ,dzięki :calus: wysłałam odpowiedz :wink: Dbsst , sayma , mój aparacik tez mi się odsunął z listy zakupów na najbliższy sezon :( , ale nic narazie Kubek ma w telefoniku :wink: , a jeszcze mam jeden plan ,zachęcam synusia koffanego zeby sobie oszczędzał pieniążki i mógłby sobie kupić aparacik /mamcia moze wtedy troszkę dorzucić ,bo na cały nie ma :wink: /,uwielbia robić fotki ,a więc grunt podatny :wink: .więc :kciuki: może da się zachęcić Quote
agabass Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 FOTY FOTY FOTY FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Sayma ,dzięki :calus: wysłałam odpowiedz :wink: Dbsst , sayma , mój aparacik tez mi się odsunął z listy zakupów na najbliższy sezon :( , ale nic narazie Kubek ma w telefoniku :wink: , a jeszcze mam jeden plan ,zachęcam synusia koffanego zeby sobie oszczędzał pieniążki i mógłby sobie kupić aparacik /mamcia moze wtedy troszkę dorzucić ,bo na cały nie ma :wink: /,uwielbia robić fotki ,a więc grunt podatny :wink: .więc :kciuki: może da się zachęcić oojjjj suuuper by było jak bys miała aparacik bo wtedy załozyłabyc topic naszemu kooofaaanemu rumaczkowi a ja bym sie wreszczie na ta słodką mordeczkę napatrzyła bo nie wiem czy wiesz ale AST to pies moich marzeń :D :D :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 [quote name='agabass']FOTY FOTY FOTY FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys beda ;) heheh Ala to swietny plan :D Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']FOTY FOTY FOTY FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys beda ;) heheh Ala to swietny plan :Dpomysłowa jestem no nie :wink: synuś dość oszczędny , kasę chomikuje ,więc nie widzę bata by z niej nie mógł skorzystać :wink: A galeryjkę chyba założymy :wink: troszkę prędzej Sayma - For You Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 A galeryjkę chyba założymy :wink: troszkę prędzej Sayma - For You :lilangel: łoooo matkooo jaki sliczniuuusi!!!!!! Ala mi sie już ASTki po nocach śnią!! Ale dopóki nie bedę miała swojego mieszkanka to nie mam o czym marzyć. A poza tym Bruti chyba by nie zaakceptował drugiego piecha :roll: :) ihihihi to kiedy ta galeryjka?? :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 jezu jaki sliczny maly RR :iloveyou: juz nie moge doczekac sie galeryjki :D Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ Quote
anetta Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Szpilka jaka zamyslona, moze zakochana... :P :lol: A ascik :loveu: Quote
Recommended Posts