Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D

Szpila wyszla i nie wrocila z moim bratem gedzies lata ;)

PLACKI miaaaaaaaaaaaan z serem :D i z sosikiem czy tak :D

ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :D
mniam :eating:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):
Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D

ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :D

no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):

no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :D
pomyliłam pociągi :(

Posted

sayma napisał(a):
sayma napisał(a):
dbsst napisał(a):

:cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
sayma napisał(a):
sayma napisał(a):
[quote name='dbsst']Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D

:cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D :evil: no nie , RR ze mna pociągiem jechał :wink: , a skoro nie spróbowałam placuszkóqw to proszę o przepis :wink: sama se zrobię i bede zajadać przed monitorem :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']Agabass uczulenie juz ok nastepnym razem wezme histamine ze soba i bedzie cool do rana wszystko poznikalo :D

ihihihh nommm placuszki z serem i cebulką (+ czosnek), i pieczarką i kalafiorkiem (ale bez kiełbaski z wiadomych powodów) i oczywiscie sosik czosnkowy :D :Dmniam :eating:

no to było wpadać wczoraj a nie sie pogubić na tak prostej drodze Rybnik>>> Warszawa :wink: :Dpomyliłam pociągi :(

:cunao: a ja myslałąm, że na Rumaku pędziłaś :wink: :D :evil: no nie , RR ze mna pociągiem jechał :wink: , a skoro nie spróbowałam placuszkóqw to proszę o przepis :wink: sama se zrobię i bede zajadać przed monitorem :lol:

dobra zaraz Ci na priva wyśle, bo zaraz debe za kratki trafi :wink:
bo z galerii jej topic o gotowaniu zrobimy ihihihihh :wink: :D

DEBE gdzie TY?? i gdzie FOOOTY

Posted

i znalazlam taki portrecik :d

a ja sie dzis w sklepie bawilam sie moim aparacikiem kofanym moim synalkiem ;)

w reku lezy jak ulal i tylko o nim dzis mysle :D

Posted

[quote name='dbsst']o nie placuszki musi zrobic sayma ona robi REWELACYJNE placki :D

:buzi: kkooofana jesteśś

aparacik powiadasz :evil: mój sie odsunął o jakieś pół roku :wallbash: ale nic i tak będę go miała :shiny:

a na co moja maleńka z taka miłością patrzy??

Posted

daga10011 napisał(a):
fotka przeslodka :lol: debe-cyzbys sie namierzala do kupna aparaciku??????? :P
Sayma-ja tez prosze o ten przepis :P :P :P :oops: brzmi smakowicie

juz wysłałam Ci na priva, ihihihh tylko sorka za błędy ale szybko pisałam :oops: :D :D

Posted

placki saymowe sa pyyyyyszne :D

a do aparaciku owszem przymierzam sie i to barrrrdzo ;)

ale jeszcze kilka chwil ;)

Szpila z taka miloscia to tylk na.....................................pilke sie patrzy ;)

Posted

Sayma ,dzięki :calus: wysłałam odpowiedz :wink:
Dbsst , sayma , mój aparacik tez mi się odsunął z listy zakupów na najbliższy sezon :( , ale nic narazie Kubek ma w telefoniku :wink: , a jeszcze mam jeden plan ,zachęcam synusia koffanego zeby sobie oszczędzał pieniążki i mógłby sobie kupić aparacik /mamcia moze wtedy troszkę dorzucić ,bo na cały nie ma :wink: /,uwielbia robić fotki ,a więc grunt podatny :wink: .więc :kciuki: może da się zachęcić

Posted

Sayma ,dzięki :calus: wysłałam odpowiedz :wink:
Dbsst , sayma , mój aparacik tez mi się odsunął z listy zakupów na najbliższy sezon :( , ale nic narazie Kubek ma w telefoniku :wink: , a jeszcze mam jeden plan ,zachęcam synusia koffanego zeby sobie oszczędzał pieniążki i mógłby sobie kupić aparacik /mamcia moze wtedy troszkę dorzucić ,bo na cały nie ma :wink: /,uwielbia robić fotki ,a więc grunt podatny :wink: .więc :kciuki: może da się zachęcić

oojjjj suuuper by było jak bys miała aparacik bo wtedy załozyłabyc topic naszemu kooofaaanemu rumaczkowi a ja bym sie wreszczie na ta słodką mordeczkę napatrzyła
bo nie wiem czy wiesz ale AST to pies moich marzeń :D :D :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='agabass']FOTY FOTY FOTY FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiedys beda ;)

heheh Ala to swietny plan :Dpomysłowa jestem no nie :wink: synuś dość oszczędny , kasę chomikuje ,więc nie widzę bata by z niej nie mógł skorzystać :wink:
A galeryjkę chyba założymy :wink: troszkę prędzej
Sayma - For You

Posted

A galeryjkę chyba założymy :wink: troszkę prędzej
Sayma - For You

:lilangel: łoooo matkooo jaki sliczniuuusi!!!!!!
Ala mi sie już ASTki po nocach śnią!!
Ale dopóki nie bedę miała swojego mieszkanka to nie mam o czym marzyć. A poza tym Bruti chyba by nie zaakceptował drugiego piecha :roll: :)

ihihihi to kiedy ta galeryjka?? :multi: :multi: :multi:

Posted

Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink:

Posted

Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink:

no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ