dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='"Alicjarydzewska"'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']No ja już się denerwuję i mam stresa :evil: A potem to sie czepiają ze się dużo gada w galerii :wink: Ty lepiej odbierz maila to sie troche odstresujesz ;) :lol: wyczyscilam skrzynke juz myslalam ze nigdy tego nie zrobie :D[/quote]czyli wyczyściłas swoją na rzecz mojej:evilbat: Zaraz zaczne odbierać :lol: :lol: :lol: dokladnie tak nie inaczej :D Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No ja już się denerwuję i mam stresa :evil: A potem to sie czepiają ze się dużo gada w galerii :wink: Ty lepiej odbierz maila to sie troche odstresujesz ;) :lol: wyczyscilam skrzynke juz myslalam ze nigdy tego nie zrobie :Dczyli wyczyściłas swoją na rzecz mojej :evilbat: Zaraz zaczne odbierać :lol: :lol: :lol: hahahha mi jeszcze zostało 35 więc jutro dbsst znowu ci troszke dorzucę :))))) ale burza u nas sie zaczyna wrrrrrrrrrrrr JUSTA JUSTA GDZIE JESTEŚ !!!!!!!!!!!! :cry: :cry: ja zaraz musze wyjść............... i pewnie dopiero jutro zobaczę ........ Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 nie zobaczysz Just jutro bo ona jutro jedzie na zagielki Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No poprzeglądałam :o trochę poszło dalej :wink: no i TZ kazał zrobić porządek w tym burdelu :lol: , bo czeka na jakieś cóś i bojał ze się w skrzynce nie zmieści :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):nie zobaczysz Just jutro bo ona jutro jedzie na zagielki na żagielki :angel: :angel: :angel: a ja za tydzien na zagielki justa gdzie pływasz?? Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):nie zobaczysz Just jutro bo ona jutro jedzie na zagielki na żagielki :angel: :angel: :angel: a ja za tydzien na zagielki justa gdzie pływasz??kurde :roll: na pewno w wodzie :wink: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No poprzeglądałam :o trochę poszło dalej :wink: no i TZ kazał zrobić porządek w tym burdelu :lol: , bo czeka na jakieś cóś i bojał ze się w skrzynce nie zmieści :evil: :lol: :lol: :lol: hehehehe mowilam :D ale teraz bedziesz miec spokoj przez kilka dni ;) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no dobra to se poczekam :wink: hehehehe :D a ile dzis bylo Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no dobra to se poczekam :wink: hehehehe :D a ile dzis bylo24 :angel: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):nie zobaczysz Just jutro bo ona jutro jedzie na zagielki na żagielki :angel: :angel: :angel: a ja za tydzien na zagielki justa gdzie pływasz??kurde :roll: na pewno w wodzie :wink: :biggrina: ihihihh a nie po Warszawsku :wink: :D no to chyba sie na Juste nie doczekam :cry: :cry: :cry: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 kurde Justa bo jak RRa spuszczę ze smyczy :evilbat: dbsst posłałam ci mój ulubiony filmik :wink: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):kurde Justa bo jak RRa spuszczę ze smyczy :evilbat: dbsst posłałam ci mój ulubiony filmik :wink: hihiih lecem biegnem sprawdzac :D Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):kurde Justa bo jak RRa spuszczę ze smyczy :evilbat: dbsst posłałam ci mój ulubiony filmik :wink: hihiih lecem biegnem sprawdzac :Dpomału bo skrzydełka połamiesz :angel: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):kurde Justa bo jak RRa spuszczę ze smyczy :evilbat: dbsst posłałam ci mój ulubiony filmik :wink: hihiih lecem biegnem sprawdzac :Dpomału bo skrzydełka połamiesz :angel: hihih juz widzialam juz widzialam :D ;) Quote
LAZY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Debe Ty sie ostatnio obijasz! Odkad zmieniła adres ni dostaje maili od Ciebie..a tak fajnie skrzynkę mi zapełnaiły:p paulina.mitek@wp.pl Tutaj prosze słac... :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 [quote name='LAZY']Debe Ty sie ostatnio obijasz! Odkad zmieniła adres ni dostaje maili od Ciebie..a tak fajnie skrzynkę mi zapełnaiły:p paulina.mitek@wp.pl Tutaj prosze słac... :lol: qrde bele a mi wlasnie zwracalo maile od Ciebie psia kosc a ja teraz pokasowalam :( mam tylko dwa albo trzy zostawione Ala przeslesz male co nieco Lazy ;) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 a ja juz sie balam ze zalozylas blokadne na moje maile ;) Quote
daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no i gdzie te foty?zdazylam ugotowac i zjesc obiad a tu nic :evilbat: :cry: Quote
Justa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 O kurcze, chyba już dawno tak na mnie nie czekaliście :D 8) Musiałam się spakowac i doprowadzić do porządku, bo jutro pobódka 5.30 i do Solinki na całe 3 tygodnie!!! :angel: Macie tutaj Szpile, a reszte wstawię u nas :D w Galerii Gal :D Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 daga10011 napisał(a):no i gdzie te foty?zdazylam ugotowac i zjesc obiad a tu nic :evilbat: :cry: no pustkowie susza dramat Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 szukajcie a znajdziecie ja juz Szpile widzialam :D Quote
Recommended Posts