agabass Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 jakie narkotyki tylko trawa zielona wolno rosnąca a pifo no niestety nasze psy to niezłe pijusy co zrobić osoby poniżej 18 roku życia prosimy o pomijanie trawiastych i alkoholowych wypowiedzi i prosimy o zamykanie oczu przy orgietkach Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Cola napisał(a):Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległościoj musisz , musisz , bo tu trzeba być na bieżąco :lol: :lol: :lol: u Szpilakówny na bieżąco :o :o to ja chyba jakaś powoln jestem bo zawsze zalegam :oops: :evilbat: :D Cola coś dawno Cie nie było?? Jak tam chłopaki?? I kotecek?sayma no bo ty się poprostu nie przykładasz ,siadasz do kompa i co robisz.... :o , no przypomnij sobie co robisz :o a wiesz co masz robić :o PRZECZYTAĆ TOPIK SZPILKI :angel: :angel: :angel: izaraz zycie będzie lepsze i lżejsze bo zaleglości nie będzie :lol: buuuhahahah no tak zapomniałam. a widziałam, ze cos miałam zrobić jak usiadłam do kompa. teraz mam karteczke na monitorze PRZECZYTAĆ TOPIC SZPILAKÓWNY :cunao: :D :D Ala jestes wielka :buzi: Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Sayma :-? tylko pamiętaj żeby na czas czytania tą karteczkę z monitora odkleić , bo coś możesz przeoczyć :wink: A gdzie nasze gwiazdy :o Szpilka i dbsst :o Quote
Cola Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Cola napisał(a):Zauważyłam wczoraj, że znika :( Domyślam się, że jest duuuuuuużo do opowiadania. Rany tyle stron :) Będę musiała się zaprzeć i nadrobić zaległościoj musisz , musisz , bo tu trzeba być na bieżąco :lol: :lol: :lol: u Szpilakówny na bieżąco :o :o to ja chyba jakaś powoln jestem bo zawsze zalegam :oops: :evilbat: :D Cola coś dawno Cie nie było?? Jak tam chłopaki?? I kotecek? Tak jakoś wyszło :oops: Teraz mam dłuuugi urlop i mogę nadrobić ok. 200 stron, albo i więcej :D U nas wszystko ok. Tylko trochę mi do nich tęskno :cry: bo wszyscy zostali w domku, a ja siedzę w Białym i pilnuję mieszkanka. W sobotę w końcu zobaczę chłopaków :) i wszystkich uściskam itd..... :wink: Teraz uciekam do dentysty. W końcu po tylu latach... :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Cola jak milo Cie widziec :D mam nadzieje ze w sobote bedziesz :) :D wiecie co ten topik moze rzeczywiscie sieje zamet i spustoszenie moze warto go zamknac 8) co Wy na to Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):Cola jak milo Cie widziec :D mam nadzieje ze w sobote bedziesz :) :D wiecie co ten topik moze rzeczywiscie sieje zamet i spustoszenie moze warto go zamknac 8) co Wy na totylko spróbuj :evil: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 nio cio tak tylko zeby potmnie bylo ze ten topik to gniazdo zmij i wezy ;) Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Cola jak milo Cie widziec :D mam nadzieje ze w sobote bedziesz :) :D wiecie co ten topik moze rzeczywiscie sieje zamet i spustoszenie moze warto go zamknac 8) co Wy na totylko spróbuj :evil: :onfire: 0X :motz: ooo rany dbsst to napewno Ty?? A może egzorcyste trzba wezwać?? 0X 0X a kyszzzz zmoro nieczysta, wyłaż z dbsst 0X :wink: Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):nio cio tak tylko zeby potmnie bylo ze ten topik to gniazdo zmij i wezy ;)no co ty przecież my tu same :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: / :evil: / Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 nio dobla dobla tak sie upewniam jedynie ;) Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):nio dobla dobla tak sie upewniam jedynie ;)no to masz nasze błogosławiestwo na prowadzenie tematu :wink: Quote
ajka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):nio cio tak tylko zeby potmnie bylo ze ten topik to gniazdo zmij i wezy ;) ssssssssssss, bardzo zawsze ssssss chciałam być żmijem albo wężą sssssssss Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 hehehe Żmijki moje tak sumienie mnie ruszyla ze w tym topiku rozpusty siedzimy i w ogole ;) ale juz sie poprawiam :evil_lol: dzis nie mam zadnych zdjec wiec pozwalamy topikowi sie zawieruszyc ;) Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):hehehe Żmijki moje tak sumienie mnie ruszyla ze w tym topiku rozpusty siedzimy i w ogole ;) ale juz sie poprawiam :evil_lol: dzis nie mam zadnych zdjec wiec pozwalamy topikowi sie zawieruszyc ;) o nieeee jak to nie ma to na co ja tyle czekam :evilbat: :evil: :wink: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe Żmijki moje tak sumienie mnie ruszyla ze w tym topiku rozpusty siedzimy i w ogole ;) ale juz sie poprawiam :evil_lol: dzis nie mam zadnych zdjec wiec pozwalamy topikowi sie zawieruszyc ;) o nieeee jak to nie ma to na co ja tyle czekam :evilbat: :evil: :wink: a coz jamoge zrobic jak aparatu niet z Marcinem sie nie widzialam dzis i nie ma wczorajszych zdjec musicie uzbroic sie w cierpliwosc Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe Żmijki moje tak sumienie mnie ruszyla ze w tym topiku rozpusty siedzimy i w ogole ;) ale juz sie poprawiam :evil_lol: dzis nie mam zadnych zdjec wiec pozwalamy topikowi sie zawieruszyc ;) o nieeee jak to nie ma to na co ja tyle czekam :evilbat: :evil: :wink: a coz jamoge zrobic jak aparatu niet z Marcinem sie nie widzialam dzis i nie ma wczorajszych zdjec musicie uzbroic sie w cierpliwosc taaa cierpliwość a myślisz, że to takie łatwe wrrrrrrrr :evilbat: :D Marciiinnn Marciiiin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe Żmijki moje tak sumienie mnie ruszyla ze w tym topiku rozpusty siedzimy i w ogole ;) ale juz sie poprawiam :evil_lol: dzis nie mam zadnych zdjec wiec pozwalamy topikowi sie zawieruszyc ;) o nieeee jak to nie ma to na co ja tyle czekam :evilbat: :evil: :wink: a coz jamoge zrobic jak aparatu niet z Marcinem sie nie widzialam dzis i nie ma wczorajszych zdjec musicie uzbroic sie w cierpliwosc taaa cierpliwość a myślisz, że to takie łatwe wrrrrrrrr :evilbat: :D Marciiinnn Marciiiin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: heheh dzis to ja sie juz z nim nie zobacze jutro tez nie :( Quote
Camara Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 khmm... to ja bym chciała jakieś foty pooglądac... przynajmniej na co 50 stronie gadania :wink: :evil_lol: ale siem odgryzłam :cunao: Quote
Agga Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 niet Szpilki.... 8) ja popadac w depresje...dbsst to słyszec... :cry: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Camara napisał(a):khmm... to ja bym chciała jakieś foty pooglądac... przynajmniej na co 50 stronie gadania :wink: :evil_lol: ale siem odgryzłam :cunao: heheheh jak wielki gryzon sie odgryzlas ;) :lol: Agga no niestety czym ja mam jej foty robic oczami jedyniemoge ale nie mam kabla usb do mozgu zeby potem zrzucic :( :lol: Quote
Camara Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):Camara napisał(a):khmm... to ja bym chciała jakieś foty pooglądac... przynajmniej na co 50 stronie gadania :wink: :evil_lol: ale siem odgryzłam :cunao: heheheh jak wielki gryzon sie odgryzlas ;) :lol: Agga no niestety czym ja mam jej foty robic oczami jedyniemoge ale nie mam kabla usb do mozgu zeby potem zrzucic :( :lol: wymienic mózg na bezprzewodowy :mdrmed: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Camara napisał(a):dbsst napisał(a):Camara napisał(a):khmm... to ja bym chciała jakieś foty pooglądac... przynajmniej na co 50 stronie gadania :wink: :evil_lol: ale siem odgryzłam :cunao: heheheh jak wielki gryzon sie odgryzlas ;) :lol: Agga no niestety czym ja mam jej foty robic oczami jedyniemoge ale nie mam kabla usb do mozgu zeby potem zrzucic :( :lol: wymienic mózg na bezprzewodowy :mdrmed: cholera nie wiem czy da rade ten czuje ze przyrosl do czachy ;) Quote
LAZY Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Trza debesciarze aparat zafundowac to i foty beda! :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 LAZY napisał(a):Trza debesciarze aparat zafundowac to i foty beda! :lol: hehehe wtedy to dgm zmienilaby nazwe na debeswiromania ;) Quote
Recommended Posts