Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;)My z RR no nie niemożliwe :o ja nic o tym nie wiem :( , czekaj obudzę RR to zapytam co narobił :evil: hehehehe nie budz RR ka niech spi dzieciaczek ciezko dzis pracowal :Djuż obudzony :roll: ale mruczy że był grzeczny i nic nie ma na sumieniu :-? no to chyba masz jakies nieaktualne info :wink: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;)My z RR no nie niemożliwe :o ja nic o tym nie wiem :( , czekaj obudzę RR to zapytam co narobił :evil: hehehehe nie budz RR ka niech spi dzieciaczek ciezko dzis pracowal :Djuż obudzony :roll: ale mruczy że był grzeczny i nic nie ma na sumieniu :-? no to chyba masz jakies nieaktualne info :wink: heheheheheh mowisz Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']No wiesz co my tu z RR takie 2 grzeczne żuczki przy kompie i nas nie koffasz :( juz Was nie niekoffam juz znowu zaczynam Was koffac bo mi dokuczacie ;)My z RR no nie niemożliwe :o ja nic o tym nie wiem :( , czekaj obudzę RR to zapytam co narobił :evil: hehehehe nie budz RR ka niech spi dzieciaczek ciezko dzis pracowal :Djuż obudzony :roll: ale mruczy że był grzeczny i nic nie ma na sumieniu :-? no to chyba masz jakies nieaktualne info :wink: heheheheheh mowiszno piszę :lol: no lubiaj nas jusz :-? no :wink: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Ty mi lepiej zapodaj jakis wizerunek mojego kochanego :D bo teskno mmi do niego Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Ty mi lepiej zapodaj jakis wizerunek mojego kochanego :D bo teskno mmi do niegoa pisałaś że na kajakach pływa :o :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Ty mi lepiej zapodaj jakis wizerunek mojego kochanego :D bo teskno mmi do niegoa pisałaś że na kajakach pływa :o :lol: no ten kochany plywa albo raczej teraz :drinking: a mi chodzi o mojego drugiego kochanego o mojego Rumaka :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] widzisz jaki smutny :wink: widze jaki sliczny :d :iloveyou: juz nie moge sie doczekac kiedy go poznam :D Quote
Agga Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst wiesz co to zabolało nie kochasz nas.... :o se zapamietam.... :roll: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='agabass']Szpila Demon I Gomzio Gomez: Demon zobacz Szpila idzie ach co za ciało. Piękna laleczka. Demon: Masz rację fajna dupcia, ale jak dla mnie za stara. Gomez: Ale pośladki jędrne co? Demon: Hihihi no super, tylko ją klepnąć. Szpila: Chłopcy co wy tam szepczecie mieliśmy trochę poszaleć. Gomez: Z tobą zawsze maleńka. Gomez: Pomasuję Ci kark kochana zanim zaczniemy, bo możesz skurczu dostać. Urwis: Co on wyprawia? Narwany pies na suki. Aż kopara opada. Gomez: A może tak wymasować Ciebie całą. Szpila: Gomez przestań tu są dzieci. Urwis: O kim mówisz? Już nie jestem dzieckiem. Gomez: Widzimy. Nie przy kobiecie szczeniaczku. Gomez: Choć kochana poganiamy. Szpila: Ok jestem gotowa. Szpila: No szybki jesteś potrafisz naprawdę zęczyć hihihi. Demon: Ale ja się zmachałem. Szpila: Przecież nie biegałeś. Demon: Ale patrzyłem. Szpila: Demonic cwaniaczek. Gomez: Jeszcze dzieciaczek. Gomez: Ale pachniesz dziewczyno tylko się zakochać. Szpila: Więc kopchaj. Szpila: Demon idziemy. Gdzie się podziewasz. Demon: Szukam jakiejś młodej grzywki, a jak myślisz. Gomez: Co jest mały o co chodzi? Demon: Zupełnie mnie olaliście. Gomez: Wyluzuj idziemy na braowca. Gomez: Szybko zobaczcie ale akcja. Paniusie, ale się nawaliły. Szpila: Ochocho uchuchu. Szpila: Dbsst ale przykład dajesz. Tu Cię mam. Zobaczymy co TZ powie hihihihi. Gomez: Dobrze, że Aga nic nie piła to wrócimy jakoś do domu. Proszę bardzo Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 O Gwiazda Szpilencja ma serialik w swoim topiku :wink: A RR był dziś bardzo grzeczny i ładnie się uczył , i patrzył na gokarty i spadochrony :wink: i nie bojał :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):O Gwiazda Szpilencja ma serialik w swoim topiku :wink: A RR był dziś bardzo grzeczny i ładnie się uczył , i patrzył na gokarty i spadochrony :wink: i nie bojał :lol: no proncie jaki odwazny moj RRek kochany taki grzeczny bedzie najgrzeczniejszym urwisem na Zlocie :D Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):O Gwiazda Szpilencja ma serialik w swoim topiku :wink: A RR był dziś bardzo grzeczny i ładnie się uczył , i patrzył na gokarty i spadochrony :wink: i nie bojał :lol: no proncie jaki odwazny moj RRek kochany taki grzeczny bedzie najgrzeczniejszym urwisem na Zlocie :Da my przyjedziemy tylko jak nas bedziesz lubiać :-? Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):O Gwiazda Szpilencja ma serialik w swoim topiku :wink: A RR był dziś bardzo grzeczny i ładnie się uczył , i patrzył na gokarty i spadochrony :wink: i nie bojał :lol: no proncie jaki odwazny moj RRek kochany taki grzeczny bedzie najgrzeczniejszym urwisem na Zlocie :Da my przyjedziemy tylko jak nas bedziesz lubiać :-? ale ja juz systkich lubiac i koffac Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 to my ciesyma się jusz teras :angel: :angel: :angel: A RR to taki układny tylko na szkoleniu ,jak tylko wyjdzie za teren lotniska to już mu palma odbija :wink: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to my ciesyma się jusz teras :angel: :angel: :angel: A RR to taki układny tylko na szkoleniu ,jak tylko wyjdzie za teren lotniska to już mu palma odbija :wink: jaki ma ped do nauki :d moj madry Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 kochliwa Pani kochliwy pies kurcze no co jest Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):kochliwa Pani kochliwy pies kurcze no co jest heheheheh jestes niesamowita Quote
KaRa_ Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 O cyzm gadacie?bo ja jak zawsze nie w temacie? :lol: Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 KaRa_TC napisał(a):O cyzm gadacie?bo ja jak zawsze nie w temacie? :lol: a tak se jak zwykle bez sensu 8) Quote
LAZY Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):O cyzm gadacie?bo ja jak zawsze nie w temacie? :lol: a tak se jak zwykle bez sensu 8) Buhahahahaha...jak to o nicyzm..przeta o romansowaniu :lol: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):kochliwa Pani kochliwy pies kurcze no co jest heheheheh jestes niesamowita tego nie wiem ale mój Gom po działce jest kotletem coś jutro wrzucę z jego wyprawy niestety nie miał towarzystwa, ale zwiadowcą był hihihihihihihi i pewnie o Szpili myślał :wink: Quote
daga10011 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 a te jak zwykle-gadaja-a ja nie w temacie :oops: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 ja w temacie często też nie jestem ale się wpycham na chama :lol: Quote
Recommended Posts